0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα , πήρα το πτυχίο μου το καλοκαίρι του 2008, έδωσα ασεπ,κ φέτος είναι η πρωτη φορά που έκανα τα χαρτιά για ωρομίσθια.Περιμένοντας να βγουν οι πίνακες...βαρέθηκα να κάθομαι και ξεκίνησα δουλεία σε μια εταιρεία πληροφορικής,υποθέτοντας πάντα ότι δεν τα είχα πάει και πολύ καλά οπότε και δεν είχε νόημα να περιμένω..τελικά μάλλον δεν είχα κάνει κ πολύ καλές προβλέψεις..και όπως βλέπω θα με καλέσουν αρκετά άμεσα..Σκέφτομαι να αφήσω τη δουλειά μου, θέλω πάρα πολύ να πάω στο σχολείο..αλλά η απορία μου είναι...εκτός από την ωρομισθία που και λίγες ώρες είναι και χρήματα δεν δίνει, με τι άλλο ασχολείστε? έσοδα από τι άλλες δραστηριότητες έχετε? όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ρίσκο ν'αφήσω τη δουλειά μου και ειδικά τώρα που η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει..και πραγματικά δεν ξέρω αν θα βρω να κάνω κάτι άλλο...οποιαδήποτε άποψη δεκτή
Σε όσους απάντησαν να τα συνδυάσει:
Αυτοί που θα αποκτήσουν προϋπηρεσία μέχρι το καλοκαίρι θα μπουν στους παλιούς πίνακες και αποκτούν( δικαίωμα στη μεταβατική περίοδο. Θα σου πρότεινα να μην το αφήσεις , αν μπορείς να το συνδυάσεις με τη δουλειά που είσαι τώρα θα είναι το καλύτερο (έστω κι αν χρειάζεται να επιστρέψεις μετά τα ολοήμερα στη δουλειά σου για να συμπληρώσεις το ωράριο σου).