*

Αποστολέας Θέμα: Προς τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής δευτεροβάθμιας  (Αναγνώστηκε 98203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Προς τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής δευτεροβάθμιας
« Απάντηση #210 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 05:11:18 pm »
Δεκτή η συγνώμη, και συμφωνώ με ότι γράφεις στο τελευταίο μήνυμα σου.
Καταλαβαίνω ότι η παρότρυνση στους συναδέλφους της ειδικής να δώσουν ΑΣΕΠ ίσως να απογοητεύει αλλά είμαι ρεαλιστής
και έχω ως δεδομένο ότι ο ΑΣΕΠ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ και αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος διορισμού για την πλειονότητα των συναδέλφων.
(εκτός από τους αναπληρωτές της μεταβατικής που είπε η υπουργός)
Φυσικά και πρέπει να διεκδικήσουν οι αναπληρωτές ότι καλύτερο μπορούν, το ίδιο έκανα και εγώ, αλλά το να ποντάρεις ΚΑΙ με στον ΑΣΕΠ δεν είναι κακό.
Μπορεί να είναι απάνθρωπο όπως σωστά λες αλλά είναι μια επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος smile02.50

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 09:30:09 pm »

Όσο για το άλλο που είπε η aelia ας κρατήσουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας, όχι επειδή ψάχνουμε να διοριστούμε να λέμε ότι και ότι

[/quote]
Εσύ που προφανώς είσαι σοβαρός συνάδελφος θέλεις να μου πεις τι ακριβώς εννοείς με το επίπεδο σοβαρότητας; Επίσης.... απέχω πάααααααρα πολύ από το διορισμό!

Αποσυνδεδεμένος Alehandro

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 09:49:30 pm »
Καλησπέρα σε όλουσ και σας εύχομαι καλές γιόρτες.
Είμαι ένας εκπαιδευτικός ΠΕ20 συνγκεκριμένα και ανήκω στον πίνακα Α γνωρίζει κανείς τι καινούργιο ισχύει για μας;
Επισης έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου φέτος και δεν με έχουν καλέσει ακόμη υπάρχουν ελπίδες να με καλέσουν μετά τις γιορτές!
Ευχαριστώ εκ των προτέρω...

Αποσυνδεδεμένος samelena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 10:11:12 pm »
Γιατί να προσλαμβάνονται οι δάσκαλοι στην δευτεροβάθμια ; Μα είναι οι πιο ευνοημένοι στις προσλήψεις και πριν πάρουν πτυχίο κιόλας αρχίζουν να δουλεύουν σε συνδυασμό με ότι οι θέσεις ειδικής αγωγής στην πρωτ/θμια είναι περισσότερες . Εξάλλου υπάρχουν πολλά άτομα στην δευτεροβάθμια (φιλόλογοι κυρίως) με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Γιατί να προτιμούνται οι δάσκαλοι αντί αυτών ; Να ρωτήσω κάτι ; Οι απόφοιτοι του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή έχουν παιδαγωγική επάρκεια για να μπαίνουν σε τάξη;;

Καλησπερα ειμαι αποφοιτη του εκπ μακεδονιας και ειμαι αναπληρωτρια 2η χρονια στην πρωτοβαθμια εκπαιδευση σε τμημα ενταξης.θελω απλα να ενημερωσω οτι εχουμε παιδαγωγική καταρτιση και δε νομιζω οτι το ονομα μιας σχολης οριζει και το περιεχομενο της.συμφωνω οτι οι δασκαλοι δεν εχουν καμια δουλεια στη δευτεροβαθμια εκπαιδευση υπαρχουν αξιολογοι εξειδικευμενοι καθηγητες που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους.ο καθενας να τοποθετειται εκει που πρεπει με αξιοκρατικα κριτηρια .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 10:25:38 pm »
συναδελφοι, χωρις να εχω καμια επιπλεον πληροφορηση, ας ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτερο ενωμενοι. ερχονται πολυ δυσκολες μερες και η διασπαση ειναι αυτο που θελει το υπουργειο. πρεπει να ειμαστε μια ομαδα, το μελλον μας παιζεται πλεον.

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 11:15:32 pm »
Δεν πρέπει ούτε να διασπαστούμε, ούτε να επαναπαυτούμε.Αν μη τι άλλο, δεν ζητάμε κανένα ρουσφέτι.Τα αιτήματά μας δεν είναι μόνο δίκαια, είναι αυτονόητα!!! To θέμα είναι άλλο.Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις μας?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:10:34 am από amer »

Αποσυνδεδεμένος ouff

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 12:20:02 am »
ακριβώς...

Αποσυνδεδεμένος geool

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 09:26:16 am »
Samelena δεν με καλύπτει η απάντηση περί παιδαγωγικής επάρκειας. Απλά ρώτησα αν η σχολή σας σας παρέχει παιδαγωγική επάρκεια όπως οι άλλες καθηγητικές σχολές ή το τμήμα Ειδικής Αγωγής στο

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:44:04 pm »
Κάθε μέρα σχεδόν εδώ και ένα μήνα δέχομαι τηλ. από τις διάφορες δευτεροβαθμιες της χώρας για να συμπληρώσω το ωράριο μου ως ωρομίσθια(έχω ήδη 7 ώρες στην αττική).Να τονίσω ότι στον πίνακα είμαι από τους τελευταίους(πε03). Σήμερα κλήθηκα για 11 ώρες από τη δευτεροβάθμια Ηρακλείου και καθώς εξεπλάγην για τις τόσο πολλές ώρες που μου έδιναν, ρώτησα γιατί άργησαν τόσο.Μου απάντησαν ότι περίμεναν κι άλλους αναπληρωτές. Αφού ακόμα δεν έχει έρθει κανείς, έσπασαν τα κενά σε ωρομίσθιους. Επίσης, μου είπε ότι κανείς δεν είχε δεχτεί μέχρι τώρα γιατί όλοι μένουν μακρυά και απ'ότι φαίνεται θα πάρει άτομα από τον πίνακα της γενικής. Αυτή είναι η κατάντια της ειδικής αγωγής!!Χριστούγεννα χωρίς καθηγητές. Άτομα με κάποια εξειδίκευση (έστω σεμινάριο) να μην καλούνται ως αναπληρωτές ελλείψει χρημάτων και να καταλήγουμε να δουλεύουν ωρομίσθιοι άτομα που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Και μετά θέλουν να καταργήσουν και τα σεμινάρια!!!Τη στιγμή που ακόμη και φέτος τα κενά είναι τεράστια!!!

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:51:55 pm »
Να κάνω μια ερώτηση..Από τη στιγμή που ο συνήγορος του πολίτη έχει τεθεί υπέρ του γεγονότος πως ο ΑΣΕΠ γενικής αγωγής δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την ειδική αγωγή αφού το αντικείμενο της δουλειάς στην ειδική δεν είναι σχετικό με αυτόν, δεν είναι αυτονόητο πως θα είναι υπερ μας και αν τελικά ο ΑΣΕΠ κριθεί απαραίτητο προσόν για τις προσλήψεις μας;; Αφελής?Μπορεί..Παράλογο..?
Αν αποφάσιζαν να δημιουργήσουν ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής θα συζητούσαμε όλοι πάνω σε άλλες βάσεις..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:58:46 pm »
Φαντάζομαι πως θα ήταν υπερ μας tttzzz αλλά να πάει δικαστικά το θέμα...θα πάρει χρόνια. Εννοείται βέβαια ότι και αυτό θα γίνει αν χρειαστεί.

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 05:26:48 pm »
vozemberg@gmail.com

Aς κάνουμε μια απόπειρα να στείλουμε μαζικά Mail στην νέα τομεάρχη παιδείας της νδ.Ας ζητήσουμε και ακρόαση

Αποσυνδεδεμένος elias vassiliou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 05:49:14 pm »
Θα αναρτήσουμε επιστολή προς την κ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2009, 05:59:26 pm από elias vassiliou »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 08:34:20 pm »
συναδελφοι, να εχουμε επικοινωνια στις γιορτες. ολα παιζονται τωρα: τα μορια, η μεταβατικη περιοδος, η ειδικη αγωγη δευτεροβαθμιας. να μην αφησουμε τιποτα στην τυχη του. μετα τις γιορτες αρχιζουμε δυναμικοτερα τις κινητοποιησεις και την επικοινωνια με πολιτικους παραγοντες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2009, 08:37:28 pm από spapioan »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144