0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή πολλές φορές χρησιμοποιήσαμε τις Ενότητες "φάσεις αναπληρωτών" προκειμένου να διατυπώσουμε τη γνώμη μας σχετικά με το νέο τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτικών, σκέφτηκα να δημιουργήσουμε μια νέα ενότητα. Σχετικά λοιπόν με το νέο τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτικών δεν έχουμε αναφέρει τους φετινούς ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ. Κάποιοι από αυτούς του χρόνου θα έχουν 23 ή 24 μόρια αλλά όχι μόνο με μόρια προυπηρεσίας αλλά και με μόρια από τον ΑΣΕΠ 2009. Αυτοί λοιπόν πρέπει να ξαναδώσουν ΑΣΕΠ? Νομίζω ότι πρέπει και αυτοί να ενταχθούν στη μεταβατική περίοδο. Σε αυτή την ενότητα θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να υποστηρίζει την άποψή του με σεβασμό πάντα προς το συνάδελφό του, αναλογιζόμενοι ότι, ο καθένας με το δικό του τρόπο έχει δώσει τον προσωπικό του αγώνα και σαφώς πρέπει να δικαιωθεί. Πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία και να αδικηθεί αυτός που μόχθησε λιγότερο από τον άλλο. Όλες οι απόψεις σεβαστές, έχουμε όλοι δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση της προσωπικής μας γνώμης. Όχι όμως παραλογισμοί.... είμαστε όλοι αρκετά ευαίσθητοι λόγων των συνθηκών .... καταλαβαίνετε....
Θεωρώ ότι το πιο σωστό θα ήταν 60% από τον ΑΣΕΠ και 40% από τον πίνακα αναπληρωτών.
ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΛΉΨΕΩΝ Όλοι όσοι έχουμε 1-ή 2 ή 3 και ... επιτυχίες ΑΣΕΠ διεκδικούμε ΚΑΙ : Α) τη διατήρηση των μορίων επιτυχίας όλων των επιτυχών μας εξετάσεων ΑΣΕΠ ( Διατηρούνται ανεξαίρετα τόσες και τόσες προϋπηρεσίες και θα διαγράφονται οι επιτυχίες ΑΣΕΠ;;
Είναι όντως κατοχυρωμένο απ'τη νομοθεσία το 24μηνο+ΑΣΕΠ=διορισμός και μάλιστα είναι και κοινοτική οδηγία!! Τα τερτίπια της Διαμαντοπούλου τώρα δεν ξέρω που βασίζονται,αλλά πρέπει να γίνει το πιο δίκαιο και το πιο νομότυπο και πρέπει να το διεκδικήσουμε αυτό!!Ας αποκλείαν απ'τους πίνακες απλά τους μη έχοντες επιτυχία ΑΣΕΠ....όλα τα άλλα τι τα θέλουν...; Για να αποδείξουν τι;; Να πολεμήσουν τις διεκδικήσεις των αναπληρωτών και των ωρομισθίων...; Των ανθρώπων που συντηρούν το εξαθλιωμένο σχεδόν σύστημα εκπάιδευσης απ'το να μην καταρεύσει εντελώς...; Αυτά πρέπει να τεθούν προς συζήτηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 22, 2009, 03:15:46 pmΕίναι όντως κατοχυρωμένο απ'τη νομοθεσία το 24μηνο+ΑΣΕΠ=διορισμός και μάλιστα είναι και κοινοτική οδηγία!! Τα τερτίπια της Διαμαντοπούλου τώρα δεν ξέρω που βασίζονται,αλλά πρέπει να γίνει το πιο δίκαιο και το πιο νομότυπο και πρέπει να το διεκδικήσουμε αυτό!!Ας αποκλείαν απ'τους πίνακες απλά τους μη έχοντες επιτυχία ΑΣΕΠ....όλα τα άλλα τι τα θέλουν...; Για να αποδείξουν τι;; Να πολεμήσουν τις διεκδικήσεις των αναπληρωτών και των ωρομισθίων...; Των ανθρώπων που συντηρούν το εξαθλιωμένο σχεδόν σύστημα εκπάιδευσης απ'το να μην καταρεύσει εντελώς...; Αυτά πρέπει να τεθούν προς συζήτηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!Εγώ έχω ακούσει να το λέει ο Πάγκαλος στην τηλεόραση+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Είναι όντως κατοχυρωμένο απ'τη νομοθεσία το 24μηνο+ΑΣΕΠ=διορισμός και μάλιστα είναι και κοινοτική οδηγία!! Τα τερτίπια της Διαμαντοπούλου τώρα δεν ξέρω που βασίζονται,αλλά πρέπει να γίνει το πιο δίκαιο και το πιο νομότυπο και πρέπει να το διεκδικήσουμε αυτό!!Ας αποκλείαν απ'τους πίνακες απλά τους μη έχοντες επιτυχία ΑΣΕΠ....όλα τα άλλα τι τα θέλουν...; Για να αποδείξουν τι;; Να πολεμήσουν τις διεκδικήσεις των αναπληρωτών και των ωρομισθίων...; Των ανθρώπων που συντηρούν το εξαθλιωμένο σχεδόν σύστημα εκπάιδευσης απ'το να μην καταρεύσει εντελώς...; Αυτά πρέπει να τεθούν προς συζήτηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!Εγώ έχω ακούσει να το λέει ο Πάγκαλος στην τηλεόραση