0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που ανέβασες ίσχυε μέχρι την καθιέρωση της ασφαλιστικής ικανότητας με τα 50 ένσημα.Τώρα δεν υπάρχει, απ' όσο γνωρίζω, τέτοια εγκύκλιος. Εάν ήθελε ο νομοθέτης θα το έλεγε ρητά εκεί που μιλάει για την άδεια άνευ για ανατροφή τέκνου.
Εννοείς ότι δεν ισχύει για την άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου ενώ ίσως για άνευ αποδοχών για άλλους λόγους ίσως ισχύει;Όπως και να έχει, ποιος είναι ο κατάλληλος φορέας για να ρωτήσουμε τι ισχύει τελικά;
Σχετικά με τη γνωμοδότηση του 2016 που παρέθεσε ο @Patreas, γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί ασχολήθηκε με τον 3528/07, όπως ίσχυε τότε. Οι διατάξεις για τις οποίες γνωμοδότησε τότε έχουν αλλάξει σε ουσιώδη σημεία με τον 4830/2021.Όσον αφορά στα διοικητικά εφετεία του 2024 και 2025 αν κατάλαβα καλά ασχολήθηκαν με την ερμηνεία της λέξης "μέχρι" και όχι με την ουσία της υπόθεσης, αγγίζει τα όρια του αστείου η υπόθεση. Έμμεσα όμως προκύπτει ότι το διοικητικό εφετείο δέχεται ότι ταυτόχρονα για την ίδια άδεια ισχύουν 2 νόμοι: 1566/85 και 3528/07.
Βρήκα τη συνομιλία που είχα με τη συνάδελφο. Μου είπε ότι θα πληρώσει επί δύο τα ποσά που βρίσκονται στο σημείωμα μισθοδοσίας μας στη δεξιά στήληΚωδικός4065200 ΕΦΚΑ - Εισφ. Παροχές Είδος Υπαλλ. Δήμο. έως 31/12/20104065200 ΕΦΚΑ - Εισφ σε χρήμα Υπαλλ. Δημοσίου έως 31/12/2010Αυτα της τα είπαν από τη διεύθυνσή της. Κάποια στιγμή που συναντηθήκαμε αργότερα μου είπε ότι τα πλήρωσε στο ΕΦΚΑ και μου είπε και το ακριβές ποσό. Αυτά γνωρίζω, αλλά όπως είπα δεν έχω κάνει αυτή τη διαδικασία.