0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναφέρομαι σε άδειες που ζητά κάποιος επειδή απασχολείται αλλού κλπ, όχι για ειδικούς λόγους (ανατροφής τέκνου, ασθένειας κλπ).και πάλι βέβαια η ενιαία αντιμετώπιση νομοθετικά είναι αναγκαία.
Ίσα ίσα, προβλέπεται άνευ αποδοχών με προϋποθέσεις (όσον αφορά την απασχόληση που θα έχεις).
Για τους δύο μήνες που δεν πληρώνονται καθόλου δε καταβάλλονται εισφορές από τον εκπαιδευτικό. Τους δύο πρώτους μήνες ο μισθός είναι ΥΕ Κλητήρα και γίνονται κρατήσεις για ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη και ΜΤΠΥ και άλλα. Τους επόμενους δύο μήνες η μισθοδοσία είναι μηδενική και καθώς δεν υπάρχουν ένσημα και κρατήσεις δεν υπάρχει και ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη. Δε μας υποχρεώνει κανένας να πληρώσουμε τίποτα. Προσωπικά αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη. Συνάδελφος όμως με διάφορα προβλήματα υγείας πλήρωσε γύρω στα 180€ στο ΕΦΚΑ για να έχει ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη για τους δύο μήνες. Οι περισσότερες διευθύνσεις δε το αναφέρουν καν αυτό. Κι εγώ το έμαθα από συναδέλφους που έκαναν χρήση της άδειας.
Μπορείτε να μας παραθέσετε κάποια εγκύκλιο που τα αναφέρει αυτά που λέτε;