0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σ ευχαριστώ πολύ!
gio66 και όποιος άλλος γνωριζει: εάν έχεις αδεια ανευ αποδοχων, παραμένεις στην περιοχή που είσαι ή για καποιον λογο μπορει να γινει μετακινηση;
καλησπέρα σας-έχω πάρει ένα μηνα Άδεια ανευ για ανατροφη τεκνου, περιμένοντας να ξεκουνηθούν τα μεγάλα κεφάλια με τις αποσπάσεις / μετατατάξεις... Αυτά που με ενδιαφέρουν, είναι τα εξης. Σκοπεύω να κανω αιτηση για άδεια ανευ για ανατροφη παιδιου και για τον επόμενο μηνα. Αυτο που δεν γνωριζω και που δεν είδα πουθενα να αναφέρεται, είναι- πόσες φορες μπορω να αιτηθω αυτην την άδεια μεσα στο τρεχον (σχ.ετος (ή μηπως πάει ημερολογιακα).μπορω να κανω αιτηση για 2η φορα(Οκτώβρη) και μετα ξανα για 3η φορα Νοέμβρη? ή υπάρχει καποιος περιορισμος? Μηπως να παρω 2 μηνες απο τωρα και να την διακόψω ΑΝ δουμε φως στο τουνελ?Αυριο θα παρω τηλεφωνο στο τμημα αδειων της περιοχης μου αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιος τυχει και διαβασει το μηνυμα μου και με ενημερωσει μια ωρα αρχύτερα. Θα το εκτιμούσα αν καποιος με διαφωτιζε.
Περιμένω να δω τι θα γινει με τις αποσπάσεις και τις μεταταξεις. οποτε δεν γνωρίζω για ποσο καιρο θα χρειαστει.. Αποφάσισα να κανω χρηση αναρρωτικής άδειας και κανονικής, ελπιζοντας οτι μεχρι το πρωτο 10ημερο του Οκτώβρη θα ξερουμε... αν δεν πάρω απόσπαση μετατξη, τοτε πιθανο να ζητησω αδεια ανευ για το υπολοιπο της χρονιας....