0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τις εισφορές για υγιειονομική περίθαλψη:1. Αν δεν κάνεις διακοπή ασφάλισης και δεν επιστρέψεις το βιβλιάριο, οι εισφορές ισχύουν και τις πληρώνεις αναδρομικά άσχετα αν δεν κάνεις χρήση βιβλιαρίου.2. Σε κάποια φάση μου τόνισαν ότι αν δεν πληρώσεις τις εισφορές μπλοκάρεται το βιβλιάριο, αν πας π.χ. να γράψεις φάρμακα.3. Δεν νομίζω ότι είναι 94 ευρώ/μήνα. Η λογίστρια του ΟΠΑΔ μου έβγαλε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό. Ίσως 1200 το 12μηνο!Αυτά για πέρισυ. Τώρα δεν ξέρω τι θα ισχύσει.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:24:29 pmκατ' αρχήν δεν αφηνουμε για τελευταια στιγμή (γιατί η ααα "βγάζει" λειτουργικό κενό και μπορεί να "βολευτεί " κάποιος συνάδελφός μας ) την άνευ αποδοχών αλλά το αντιπαρέρχομαι αυτό και προχωρώ ............................................................Πολύ σωστή παρατήρηση!
κατ' αρχήν δεν αφηνουμε για τελευταια στιγμή (γιατί η ααα "βγάζει" λειτουργικό κενό και μπορεί να "βολευτεί " κάποιος συνάδελφός μας ) την άνευ αποδοχών αλλά το αντιπαρέρχομαι αυτό και προχωρώ ............................................................
Νομίζω για τη σύνταξη, μου είπαν ότι όταν γυρίσεις οι κρατήσεις στο μισθό σου θα είναι διπλές. Αλλά δεν ρώτησα λεπτομέρειες και αν μπορείς να το αποφύγεις αυτό.
Πήρα πέρυσι για 10 μήνες...Αν ζητήσεις τωρα έχεις ένα μήνα από τον προϊστάμενο...και μετά το ζητάς από την περιφέρεια ...αίτηση και δικαιολογητικό χρειάζεσαι
1. για να ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών για μια σχολική χρονιά/ ένα έτος πρέπει να έχω συμπληρώσει συγκεκριμένα χρόνια υπηρεσίας; 2.όταν επικαλούμαστε ''σοβαρούς οικογενειακούς λόγους'', πρέπει να αναφέρουμε συγκεκριμένα (π.χ. να καταθέσουμε δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης κλπ.) 3.εάν κάνω τώρα την αίτηση για άδεια άνευ αποδοχών, μετά από πόσο καιρό εγκρίνεται;4.πόσο εύκολα εγκρίνεται μια άδεια άνευ αποδοχών;