0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω προσωπικά νεοδιόριστη με μικρά παιδιά όπου πήρε απ' την πρώτη μέρα άδεια άνευ αποδοχών και δεν παρουσιάστηκε στην οργανική της. Και κράτησε τη θέση. Επικοινώνησε με αιρετό ΚΥΣΔΕ (π.χ. τον Κατσωνόπουλο που απαντά στο κινητό γενικά) για να σου πει στα σίγουρα.ΥΓ: Είναι δημόσιο το κινητό του αιρετού. 6932749571.
Α ωραια. Θα επικοινωνήσω μαζι του να μάθω. Ίσως όμως η γνωστή σας να ήταν σε άλλη κατηγορια, να ειχε παιδιά κάτω από 8 ετών και γι αυτο να της την δώσανε απευθειας. Δεν ξέρω αν πχ το παιδι ειναι 9 ετων, και θέλεις απευθειας απλά άδεια ανευ αποδοχών (χωρις να μετράει προυπηρεσία, χωρις αμοιβή).
Για να μπορείς να πάρεις την άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου θα πρέπει να εργαζόσουν και πέρυσι στο υπ. παιδείας ως αναπληρώτρια.Η άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου δεν προσμετράται στους πίνακες κατάταξης των αναπληρωτών.Για τα ένσημα μπορείς να ρωτήσεις στον ΕΦΚΑ.
Καλησπέρα, συγγνώμη για την κατάχρηση του ποστ. Διορίζομαι φέτος πε70. Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και έχει μετατεθεί μόλις στην Κύπρο για 2 χρόνια. Έχω προϋπηρεσία σαν αναπληρώτρια 4 χρόνια. Δικαιούμαι ανευ αποδοχών;
Αρχίσαμε ...με το που διορίζομαι δεν θέλω να πάω στη δουλειά.....
Δικαιολογίες για να μην πάω στη δουλειά.κάτσε σπίτι και δες τα στρουμφάκια με τη σύνταξη των γονεων
Μεγάλη πιθανότητα να διοριστώ και εγώ και η σύζυγος μου. Να πετύχουμε την ίδια περιοχη.... ακατόρθωτο σίγουρα...Να σπάσει η οικογένεια δεν το θέλουμε. Και τα παιδιά Υπάρχει κάτι για μονιμους νεοδιοριστους να αποσπαστούν στο ίδια περιοχή (απο την αρχή , ως νεοδιόριστοι, όχι μετά τα 2 έτη) ? Εννοειται στην περιοχη που βρισκεται αυτος με τα λιγοτερα μορια.. Καμμια ιδεα? Αποσπαση? Άδεια ? Αδεια ανευ αποδοχών ? Κάτι... (Τα Παιδιά μας ειναι 9 ετών). Για να ξερουμε αν θα πρέπει να δηλώσουμε και οι δύο ή ο ένας να μεινει εκτος διορισμου... Απελπισία...
Να αποσπαστεί κάποιος από τους 2 πριν τη διετία δεν υπάρχει περίπτωση. Για άδεια ανατροφής, τα παιδιά είναι 9 ετών, δεν τη δικαιούστε. Οπότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε κάποιος από τους 2 να πάρει άδεια άνευ αποδοχών. Αν κάποιος συνάδελφος έχει να σας προτείνει κάτι άλλο, ας το αναφέρει.
Αν ζητήσουμε την ανευ αποδοχων για 2 ετη για να φύγουμε στο "νησι" του ενος οικογενειακώς, υπάρχει περιπτωση το ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ να μην την εγκρινει ? θεωρείται σημαντικος λόγος ? Γιατι εαν μετά δεν την εγκρινουν δεν θα ξερουμε τι να κάνουμε...