0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη κι εγω πηρα τον Ιουνιο ανευ αποδοχων και με πληρωσαν 132Ε πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μισθο κανονικο θα ξαναπαρω τον Αυγουστο.Μας κρατανε τον μισθο του Ιουνιου ΚΑΙ τις εισφορες γιατι εφοσον δεν εργαζομαστε δεν μπορει -λεει- να επιβαρυνθει τις εισφορες μας το Δημοσιο.Για να υπαρχει μια ροη ομως στο συστημα και να μη διακοπτεται η μισθοδοσια και αντε διαδικασιες μετα να ξαναρχισει, σου δινουν λιγα -λιγα αυτα που ειναι να παρεις.
Παράθεση από: mariefrance στις Ιούνιος 01, 2010, 09:56:19 πμΕπειδη κι εγω πηρα τον Ιουνιο ανευ αποδοχων και με πληρωσαν 132Ε πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μισθο κανονικο θα ξαναπαρω τον Αυγουστο.Μας κρατανε τον μισθο του Ιουνιου ΚΑΙ τις εισφορες γιατι εφοσον δεν εργαζομαστε δεν μπορει -λεει- να επιβαρυνθει τις εισφορες μας το Δημοσιο.Για να υπαρχει μια ροη ομως στο συστημα και να μη διακοπτεται η μισθοδοσια και αντε διαδικασιες μετα να ξαναρχισει, σου δινουν λιγα -λιγα αυτα που ειναι να παρεις.μαλιστα τωρα αρχιζω να καταλαβαινω δηλαδη μηπως ξερεις ποσα περιπου χανουμε μαζι και με τις εισφορες;;;δηλαδη χανεις ενα μισθο και ποσα αλλα ακομα ;;;;;;;500 με 600;;;;;;;;; τοσα περιπου ειναι οι εισφορες η παραπανωμε λιγα λογια τα 130 € που πηραμε ειναι τα υπολοιπα του ιουλιου;;πολλα ειπα