0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν κάποιος παίρνει άδεια ανευ αποδοχών, διατηρεί την οργανική του; ή μετά το πέρας της άδειας τίθεται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ?επισης μέχρι πόσα χρόνια παίρνει ένας εκπαιδευτικός άδεια ανευ αποδοχών; νομίζω μέχρι 3?
Παιδιά,βοήθεια! Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχω μπερδευτει: Έγω έχω ξεκινήσει το διδακτορικό μου τον Ιούνιο και θέλω να πάρω άδεια άνευ αποδοχών για σπουδές. Γνωρίζω μία εγκύκλιο/ανακοίνωση που βγήκε πέρσι τον Ιούλιο (10/07) για σπουδές/ολοκλήρωση σπουδών. Αφού οι εκπαιδευτικές άδειες δεν υφίστανται πια και είναι όλες άνευ αποδοχών είναι αυτός λόγος για να ζητήσει κανείς ά/α ; Γιατί ο νόμος για τις ά/α αναφέρει σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Από τη Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι περιμένουν κάποια εγκύκλιο όταν τους ανάφερα την περασμένη ανακοίνωση/εγκύκλιο.Το ερώτημά μου είναι : να στείλω τα χαρτιά μου τώρα (αφού είναι "σοβαρός ιδιωτικός λόγος" το διδακτορικό) ή να περιμένω αυτήν την ανακοίνωση/εγκύκλιο για την ολοκλήρωση σπουδών => εμπίπτω, δηλαδή, σε αυτήν την κατηγορία;;;Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά επειδή εχώ μιλήσει με τόσα άτομα (Διευθύνσεις, Υπουργείο κ.τ.λ.) δεν ξέρω πλέον ποιος είναι αρμόδιος ή μη. . Θα περιμένω, λοιπόν.
Εννοείται, φυσικά! Σ' ευχαριστώ πολύ, όπως και να χει Μια τελευταία ερώτηση: με την άσκηση ιδιωτικού έργου σε περίπτωση άδειας άνευ αποδοχών τι ισχύει; Μπορεί κανείς να δουλέψει σε φροντηστήριο; Γενικά που μπορεί κανείς να δουλέψει; Τι δικαιολογείται;
Καλησπέρα θα ήθελα κι εγώ λίγη βοήθεια σχετικά με τις άδειες υπηρεσιακής εκπαίδευσης. Ποια είναι η σχετική νομοθεσία που ισχύει για τις άδειες, τους υποτρόφους ΙΚΥ κτλ και θα πρέπει να αναμένουμε εγκύκλιο για την κατάθεση αιτήματος;