0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδή τώρα πρόσεξα προηγούμενα μηνύματα με το θέμα ποιος πρέπει να διδάσκει το τάδε μάθημα στην τάδε τάξη, αφού είναι στα όρια διαφόρων ειδικοτήτων.. προσθέτω και επόμενη λύση (δε με παίρνουν σύμβουλο στο υπουργείο; δεν έχω πρόβλημα να παίρνω 3-4 χιλιάρικα το μήνα ):Αναδιάρθρωση στα πανεπιστημιακά τμήματα, με αλλαγές προγραμμάτων σπουδών, καταργήσεις ή συγχωνεύσεις τμήματων κλπ, ώστε μετά το μεταβατικό στάδιο να λυθεί οριστικά το πρόβλημα στο μέλλον.Είναι που διαβάζω πολύ Ισαάκ Αζίμοφ..
Να μπω και εγώ; .. Έχω πολλά προσόντα... ξέρω καλή πόκα! Ξέρεις πόσα νομοσχέδια θα παιχτούν.. σε κόντρα ρελάνς; Άσε που ως καρχαρίας έχω και ... μεγάλο εκτόπισμα Δηλαδή τον Πάγκαλο πχ τον έχω για πρωινό!
Τι λες παιδί μου, δεν ξέρεις για τι ... θωρηκτό μιλάμε! Τι μου ήρθε τώρα... θυμάσαι το επεισόδιο σους ΑΜΑΝ, που είχαν κλειστεί Πάγκαλος και
το θέμα είναι αν μπορούμε να συσπειρωθούμε για τον επόμενο ΑΣΕΠ και απ΄'οτι βλέπω η εμπαθεια χαρακτηρίζει τον κλάδο. Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται διάβασμα και μεθοδικότητα όλα τ΄αλλα περί διορισμού των αποφοιτών του ΦΠΨ δίχως ΑΣΕΠ στη δευτεροβάθμια αλλά και στην πρωτοβαθμια οπως τουλαχιστον έχω διαβάσει και σ΄άλλο θέμα, τα θεωρώ τουλάχιστον αστεία
Πως θα βοηθηθεί ο μαθητής αν ο καθηγητής που τους διδάσκει το Χ μάθημα, έχει μικρή έως καθόλου επαφή με το αντικείμενο, αφού είναι της Υ ειδικότητας;
οι "γνησιοι" αφου το θελετε ετσι φιλολογοι ειναι οι του ΦΠΨ. παρτε το χαμπαρι. αρεσει δεν αρεσει.εχουν εξειδικευση στην διδακτικη και τα παιδαγωγικα και εχουν κανει απο ολα τα αλλα μαθηματα.ειναι το μονο καθηγητικο τμημα (απο τα φιλολογικα)ε, ναι, υπαρχουν και οι ξιπασμενοι φπψ-ιδες οπως υπαρχουν και οι ξιπασμενοι "κλασικοι"(λεμε τωρα)κα Διαμαντοπουλου μου, ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ να διοριζονται 1) Νηπιαγωγοι2) Δασκαλοι3)Γυμναστες4) Ξενογλωσσοι5) φιλολογοι του ΦΠΨ αυτες ειναι οι μονες γνησιες καθηγητικες σχολεςα, και οι 6) Μουσικων σπουδων 7) θεατρολογων
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 10, 2010, 09:17:58 pmοι "γνησιοι" αφου το θελετε ετσι φιλολογοι ειναι οι του ΦΠΨ. παρτε το χαμπαρι. αρεσει δεν αρεσει.εχουν εξειδικευση στην διδακτικη και τα παιδαγωγικα και εχουν κανει απο ολα τα αλλα μαθηματα.ειναι το μονο καθηγητικο τμημα (απο τα φιλολογικα)ε, ναι, υπαρχουν και οι ξιπασμενοι φπψ-ιδες οπως υπαρχουν και οι ξιπασμενοι "κλασικοι"(λεμε τωρα)κα Διαμαντοπουλου μου, ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ να διοριζονται 1) Νηπιαγωγοι2) Δασκαλοι3)Γυμναστες4) Ξενογλωσσοι5) φιλολογοι του ΦΠΨ αυτες ειναι οι μονες γνησιες καθηγητικες σχολεςα, και οι 6) Μουσικων σπουδων 7) θεατρολογων8 ) και φυσικοί και φυσικοί!!!
το αν καποιος "κανει' για εκπαιδευτικος ειναι θεμα προσωπικοτητας σε συνδυασμο με τις γνωσεις.......και οχι θεμα σχολης.....!
παλι γνησιοι και μαιμουδες.....?