*

Αποστολέας Θέμα: Υλη ΑΣΕΠ - ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 10150 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος balasis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Υλη ΑΣΕΠ - ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Νοεμβρίου 27, 2009, 12:02:00 pm »
Καλημέρα!Επειδή είμαι καινούριος και θα δώσω πρώτη φορά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία όσο αναφορά την ύλη ΑΣΕΠ για ΠΕ19-20!  ??? ???
Ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2010, 12:31:10 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΥΛΗ ΑΣΕΠ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:18:18 »

Αποσυνδεδεμένος petrosmpa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 27, 2009, 03:21:41 pm »
Για ποιον ΑΣΕΠ αναφέρεσε?

Για αυτόν που θα γίνει πότε?
Ξέρουμε ?

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 27, 2009, 04:22:30 pm »
Καλημέρα!Επειδή είμαι καινούριος και θα δώσω πρώτη φορά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία όσο αναφορά την ύλη ΑΣΕΠ για ΠΕ19-20!  ??? ???
Ευχαριστώ!

Υπομονή φίλε μου. ο επόμενος ΑΣΕΠ για εμάς μπορεί να γίνει και μετά από 4 χρόνια...

Με βάση ταν τελευταίο ΑΣΕΠ, τα μαθήματα 1ου-2ου έτους στη σχολή σου μάλλον σε καλύπτουν
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος anmais

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 27, 2009, 05:43:03 pm »
Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε το εφιαλτικό σενάριο 4ετίας του geok, είναι να παρακαλάμε να εφαρμοστούν άμεσα τα νέα μέτρα πρόσληψης εκπαιδευτικών που προωθεί η κυβάρνηση οπότε και οι αναπληρωτές-ωρομίσθιοι θα προσλαμβάνονται μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Εκτός βέβαια αν η υπουργός καταργήσει την ωρομισθία όπως έχει υποσχεθεί προεκλογικά, οπότε καταλήγουμε στο σενάριο της 4ετίας. Υπομονή λοιπόν και όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη ξεκινάμε διάβασμα
Σαν να 'ταν χτες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:18:18 »

Αποσυνδεδεμένος root

• Πλήρες μέλος
  • ----
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 27, 2009, 10:41:22 pm »
Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε το εφιαλτικό σενάριο 4ετίας του geok, είναι να παρακαλάμε να εφαρμοστούν άμεσα τα νέα μέτρα πρόσληψης εκπαιδευτικών που προωθεί η κυβάρνηση οπότε και οι αναπληρωτές-ωρομίσθιοι θα προσλαμβάνονται μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Εκτός βέβαια αν η υπουργός καταργήσει την ωρομισθία όπως έχει υποσχεθεί προεκλογικά, οπότε καταλήγουμε στο σενάριο της 4ετίας. Υπομονή λοιπόν και όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη ξεκινάμε διάβασμα

Εχεις σκεφτει το σενάριο να δίνεις ΑΣΕΠ κάθε χρόνο χωρις να γίνονται διορισμοί, απλα για να επιλέγονται αναπληρωτές (αν υπάρχουν πιστώσεις) και ωρομίσθιοι......?

Αποσυνδεδεμένος nfountou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
    • nfountou.com
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 28, 2009, 12:53:44 pm »

Εχεις σκεφτει το σενάριο να δίνεις ΑΣΕΠ κάθε χρόνο χωρις να γίνονται διορισμοί, απλα για να επιλέγονται αναπληρωτές (αν υπάρχουν πιστώσεις) και ωρομίσθιοι......?

Ειπε οτι θα δινουμε ΑΣΕΠ καθε χρονο; Μηπως η κοπελα εχει κανενα προβλημα; λεω τωρα... μηπως να της βρουμε κανα γιατρο να την κανει καλα; Καλη φαση... ΑΣΕΠ για να εισαι ωρομισθιος για 7 ευρο την ωρα...
Η διαδικτυακή πύλη των αδιόριστων - http://adioristos.gr

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 28, 2009, 02:34:24 pm »
anmais να σε ρωτήσω κάτι;έχεις δώσει ποτέ στον ΑΣΕΠ;δεν νομίζω ότι μας συμφέρει να εφαρμοστούν τα μέτρα της υπουργού και να δίνουμε ΑΣΕΠ για να γίνουμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.εγώ έχω δώσει 4 φορές και πέτυχα και τις 4. τώρα που έφτασα στην πηγή για να διοριστώ με προυπηρεσία και ασεπ θέλει να τα αλλάξει.ας δοκιμάσει η ίδια να διαβάσει και να στερηθεί πράγματα από τη ζωή της απλά για να μην δουλέψει ποτέ.ο ΑΣΕΠ δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι κάτι τόσο α΄πλό για να θέλουμε  να το περνάμε κάθε χρόνο. σκέψου το λίγο να διαβάζεις  και να μην είσαι σίγουρος αν θα μπείς σε τάξη.

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 28, 2009, 03:23:22 pm »
anmais να σε ρωτήσω κάτι;έχεις δώσει ποτέ στον ΑΣΕΠ;δεν νομίζω ότι μας συμφέρει να εφαρμοστούν τα μέτρα της υπουργού και να δίνουμε ΑΣΕΠ για να γίνουμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.εγώ έχω δώσει 4 φορές και πέτυχα και τις 4. τώρα που έφτασα στην πηγή για να διοριστώ με προυπηρεσία και ασεπ θέλει να τα αλλάξει.ας δοκιμάσει η ίδια να διαβάσει και να στερηθεί πράγματα από τη ζωή της απλά για να μην δουλέψει ποτέ.ο ΑΣΕΠ δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι κάτι τόσο α΄πλό για να θέλουμε  να το περνάμε κάθε χρόνο. σκέψου το λίγο να διαβάζεις  και να μην είσαι σίγουρος αν θα μπείς σε τάξη.

Προφανώς δεν είσαι ΠΕ19 γιατί σε εμάς όποιος έπιανε βάση στους προηγούμενους διαγωνισμούς (εκτός από τον τελευταίο) διοριζόταν. Οπότε για τους "καινούριους" πληροφορικούς (έτος αποφοίτησης μετά το 2005) είναι ότι καλύτερο το νέο νομοσχέδιο, ειδικά δε για αυτούς που είναι και επιτυχόντες στον τελευταίο ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος james1970

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 08:36:48 pm »
Γεια σας

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο site με θέματα και τεστ στα παιδαγωγικά; Γενική και ειδική διδακτική;

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 08:41:04 pm »
Γεια σας

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο site με θέματα και τεστ στα παιδαγωγικά; Γενική και ειδική διδακτική;

Ευχαριστώ.

www.exetaseis-asep.com
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος james1970

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 08:13:29 am »
Ευχαριστώ πολύ,
Ψάχνοντας στο google βρήκα και ένα άλλο
http://www.mellon.edu.gr/selftest
με τεστ αυτοαξιολόγησης, τα θέματα είναι από αυτά που έχουν πέσει σε παλαιότερες εξετάσεις.

Είναι ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος gio.georgiadis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 11:50:47 am »
KALHMERA PAIDIA SE OLOYS....KAI EGW EXW MPEI STHN DIADIKASIA TOY ASEP OPWS OLOI FANTAZOME KAI THELW NA MATHE TO BASIKOTERO.....KSEREI KANEIS AN DINOYME TWRA TO 2010?GIATI EIXA EPIKOINWNISEI ME ENA FRONTHSTHRIO KAI MOY EIPAN OTI NAI THA DWSOYME ENW SE ENA ALLO MOY EIPAN DEN KSEROYME TIPOTA AKOMA.....THA HTHELA POLY NA MOY PEITE AN KSERETE GIATI XANW XRONO APO THN DOYLEIA MOY GIA NA MPORW NA DIABAZW....EYXARISTW

Αποσυνδεδεμένος gio.georgiadis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 11:57:20 am »
Καλημέρα!Επειδή είμαι καινούριος και θα δώσω πρώτη φορά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία όσο αναφορά την ύλη ΑΣΕΠ για ΠΕ19-20!  ??? ???
Ευχαριστώ!

Υπομονή φίλε μου. ο επόμενος ΑΣΕΠ για εμάς μπορεί να γίνει και μετά από 4 χρόνια...

Με βάση ταν τελευταίο ΑΣΕΠ, τα μαθήματα 1ου-2ου έτους στη σχολή σου μάλλον σε καλύπτουν

EPIDH MALLON KSEREIS ARKETA PERISSOTERA APO EMAS,THA MPOROYSES SE PARAKALW NA MAS PEIS POTE THA KSEROYME AN GRAFOYME TELIKA?PEIRA THL SE KAPOIA FRONTHSTHRIA  KAI ALLA MOY EIPAN DEN KSEROYN KAI KAPOIO MOY EIPE OTI SIGOYRA GRAFOYME.....DEN KSERW TI NA PISTEPSW KAI EINAI AMARTIA GIATI XANW XRONO APO THN DOYLEIA MOY GIA NA MPORW NA DIABAZW.EYXARISTW

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 12:29:41 pm »
gio.georgiadis καλωσήρθες στο pde.
Σε παρακαλώ τροποποίησε τα μηνύματα σου γράφοντας τα με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Σε αυτό το forum δεν γράφουμε με κεφαλαία ή greeklish

Ευχαριστώ πολύ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656