0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Επειδή είμαι καινούριος και θα δώσω πρώτη φορά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία όσο αναφορά την ύλη ΑΣΕΠ για ΠΕ19-20! Ευχαριστώ!
Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε το εφιαλτικό σενάριο 4ετίας του geok, είναι να παρακαλάμε να εφαρμοστούν άμεσα τα νέα μέτρα πρόσληψης εκπαιδευτικών που προωθεί η κυβάρνηση οπότε και οι αναπληρωτές-ωρομίσθιοι θα προσλαμβάνονται μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Εκτός βέβαια αν η υπουργός καταργήσει την ωρομισθία όπως έχει υποσχεθεί προεκλογικά, οπότε καταλήγουμε στο σενάριο της 4ετίας. Υπομονή λοιπόν και όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη ξεκινάμε διάβασμα
Παράθεση από: anmais στις Νοεμβρίου 27, 2009, 05:43:03 pmΟ μόνος τρόπος να αποφύγουμε το εφιαλτικό σενάριο 4ετίας του geok, είναι να παρακαλάμε να εφαρμοστούν άμεσα τα νέα μέτρα πρόσληψης εκπαιδευτικών που προωθεί η κυβάρνηση οπότε και οι αναπληρωτές-ωρομίσθιοι θα προσλαμβάνονται μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Εκτός βέβαια αν η υπουργός καταργήσει την ωρομισθία όπως έχει υποσχεθεί προεκλογικά, οπότε καταλήγουμε στο σενάριο της 4ετίας. Υπομονή λοιπόν και όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη ξεκινάμε διάβασμαΕχεις σκεφτει το σενάριο να δίνεις ΑΣΕΠ κάθε χρόνο χωρις να γίνονται διορισμοί, απλα για να επιλέγονται αναπληρωτές (αν υπάρχουν πιστώσεις) και ωρομίσθιοι......?
anmais να σε ρωτήσω κάτι;έχεις δώσει ποτέ στον ΑΣΕΠ;δεν νομίζω ότι μας συμφέρει να εφαρμοστούν τα μέτρα της υπουργού και να δίνουμε ΑΣΕΠ για να γίνουμε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.εγώ έχω δώσει 4 φορές και πέτυχα και τις 4. τώρα που έφτασα στην πηγή για να διοριστώ με προυπηρεσία και ασεπ θέλει να τα αλλάξει.ας δοκιμάσει η ίδια να διαβάσει και να στερηθεί πράγματα από τη ζωή της απλά για να μην δουλέψει ποτέ.ο ΑΣΕΠ δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι κάτι τόσο α΄πλό για να θέλουμε να το περνάμε κάθε χρόνο. σκέψου το λίγο να διαβάζεις και να μην είσαι σίγουρος αν θα μπείς σε τάξη.
Γεια σαςΓνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο site με θέματα και τεστ στα παιδαγωγικά; Γενική και ειδική διδακτική;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: balasis στις Νοεμβρίου 27, 2009, 12:02:00 pmΚαλημέρα!Επειδή είμαι καινούριος και θα δώσω πρώτη φορά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία όσο αναφορά την ύλη ΑΣΕΠ για ΠΕ19-20! Ευχαριστώ!Υπομονή φίλε μου. ο επόμενος ΑΣΕΠ για εμάς μπορεί να γίνει και μετά από 4 χρόνια... Με βάση ταν τελευταίο ΑΣΕΠ, τα μαθήματα 1ου-2ου έτους στη σχολή σου μάλλον σε καλύπτουν