0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Λετε να κανουν μονιμους συμπληρωτικους διορισμους για να μειωσουν αριθμο αναπληρωτων?ευχαριστω πολυ
Καλησπερα σας, εχω γραψει καλα στον ασεπ καπου 700 κατι αλλα δεν θυμαμαι ακριβη σειρα, που θα μπορουσα να βρω ξανα τα αποτελεσματα? Λετε να κανουν μονιμους συμπληρωτικους διορισμους για να μειωσουν αριθμο αναπληρωτων?ευχαριστω πολυ
Εγώ πάντως το παράπονό μου θα το πω. Επιτέλους πέρασα στον ΑΣΕΠ και θα ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει και έχω σπουδάσει. Είμαι στους διοιστέους β' φουρνιάς, ε, δεν πειράζει θα περιμένω 1 χρόνο. Πρέπει αυτόν τον χρόνο να έχω άγχος αν τελικά αλλάξουν τα πράγματα ή αν το κράτος θα κάνει προσλήψεις ή περικοπές? Όλοι οι 300 έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, εμείς οι μικροί που έχουμε κουραστεί να κρινόμαστε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια, που έχουμε σπουδάσει, θα την πληρώσουμε? Έλεος!!!!
Καλησπερα παιδια!!!!!τι κανετε????θα ηθελα να ρωτησω...στον τελευταιο ασεπ ημουν επιτυχουσα με 25.42 μορια περιπου και σειρα 1676..αλλα μορια δεν εχω...τωρα η σειρα μου ειναι περιπου 35 λογικα...για να με καλεσουν αναπληρωτρια το τρεχον ακαδημαικο ετος δεν το βλεπω...εφοσον το συστημα διορισμων θα παραμεινει το ιδιο για το νεο ακαδημαικο ετος,θα ειμαι απο τους πρωτους αναπληρωτες που θα παρουν απο σεπτεμβρη?η θα ειμαι στην αναμονη για νοεμβρη-δεκεμβρη κλπ...?
[author=Μαφαλντα link=topic=16684.msg280100#msg280100 date=1265652854]Του χρόνου η θέση σου θα είναι γύρω στο 900, αν πάρουν πάνω κάτω 800 μόνιμους που προβλέπεται... θα σε καλέσουν σίγουρα, αλλά όχι από Σεπτέμβρη γιατί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αναπληρώσεις.