*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 71532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 05:19:25 pm »
και πως εγινε αυτο βρε Kleri mou...θα τρελλαθώ με αυτά τα συστήματα ??? ??? ???....εγω έγραψα 80,34, αρα 80,34-55= 25,34 μορια και τα μόρια μου αυτά με τοποθετούν στην 1690 θέση...εσυ; ειπες πως σε έχουν καλέσει αναπληρώτρια φέτος ενώ δεν έχεις προυπηρεσία, δεν έχεις ξαναδωσει ΑΣΕΠ, δεν έχεις μεταπτυχιακό, δεν είσαι τρίτεκνη ή κάποιο άλλο μόριο έτσι;;; αν δεν θέλεις να το γράψεις εδω μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις προσωπικό μηνυμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:10:29 »

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 05:37:01 pm »
Τhanks!! Για λίγο έχασες τον διορισμό, καλά έγραψες, αν ειχες καλύτερο βαθμό πτυχίου θα ήσουν διοριστέα! Η διαφορά μας στο γραπτό είναι μικρή...από την άλλη  εγω έχω καλύτερο βαθμό πτυχίου το οποίο για τον πίνακα διοριστέων μετράει ενώ για τον πίνακα των αναπληρωτών όχι...γι αυτο κάλεσαν εσένα και όχι εμένα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2010, 05:49:38 pm από fioroula »

Αποσυνδεδεμένος mxatzimarkou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μια φορα στα 1000 χρονια γινεται η αγαπη αιωνια!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 11:39:28 pm »
Καλησπερα σας, εχω γραψει καλα στον ασεπ καπου 700 κατι αλλα δεν θυμαμαι ακριβη σειρα, που θα μπορουσα να βρω ξανα τα αποτελεσματα? Λετε να κανουν μονιμους συμπληρωτικους διορισμους για να μειωσουν αριθμο αναπληρωτων?

ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 12:38:51 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:10:29 »

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 10:46:48 am »
...Λετε να κανουν μονιμους συμπληρωτικους διορισμους για να μειωσουν αριθμο αναπληρωτων?
ευχαριστω πολυ
Τώρα πια δεν έχει πρακτικά νόημα να πιθανολογούμε. Το καινούργιο νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας θα βγει σε ένα-ενάμιση μήνα.
Κάνε λίγο υπομονή να δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν και μετά κάνουμε εκτιμήσεις επί του πρακτέου...

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 05:24:09 pm »
 >:( >:( Εγώ πάντως το παράπονό μου θα το πω. Επιτέλους πέρασα στον ΑΣΕΠ  και θα ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει και έχω σπουδάσει. Είμαι στους διοιστέους β' φουρνιάς, ε, δεν πειράζει θα περιμένω 1 χρόνο. Πρέπει αυτόν τον χρόνο να έχω άγχος αν τελικά αλλάξουν τα πράγματα ή αν το κράτος θα κάνει προσλήψεις ή περικοπές? Όλοι οι 300 έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, εμείς οι μικροί που έχουμε κουραστεί να κρινόμαστε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια, που έχουμε σπουδάσει, θα την πληρώσουμε? Έλεος!!!! :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 07:55:41 pm »
Καλησπερα σας, εχω γραψει καλα στον ασεπ καπου 700 κατι αλλα δεν θυμαμαι ακριβη σειρα, που θα μπορουσα να βρω ξανα τα αποτελεσματα? Λετε να κανουν μονιμους συμπληρωτικους διορισμους για να μειωσουν αριθμο αναπληρωτων?

ευχαριστω πολυ
Καθε χρόνο προκύπτουν συμπληρωμστικοί διορισμοί στον κλάδο μας και δεν σχετίζονται με τους αναπληρ.Αλλα με το γεγονος οτι υπάρχουν κοινα άτομα στους διοριστέους του ασεπ και 40%.Το υπουργείο υποχρεούται να διορίσει 300 ατομα απο ασεπ.Εαν κάποιοι απο αυτούς έχουν ήδη διοριστεί απο το 24 μηνο και το 40%, τότε το υπουργείο προχωράει παρακατω στον πινακα του Ασεπ και διορίζει τους αμέσως επόμενους.Τα αποτελέσματα υπάρχουν ακομη στην σελιδα του Ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:45:06 pm »
>:( >:( Εγώ πάντως το παράπονό μου θα το πω. Επιτέλους πέρασα στον ΑΣΕΠ  και θα ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει και έχω σπουδάσει. Είμαι στους διοιστέους β' φουρνιάς, ε, δεν πειράζει θα περιμένω 1 χρόνο. Πρέπει αυτόν τον χρόνο να έχω άγχος αν τελικά αλλάξουν τα πράγματα ή αν το κράτος θα κάνει προσλήψεις ή περικοπές? Όλοι οι 300 έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, εμείς οι μικροί που έχουμε κουραστεί να κρινόμαστε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια, που έχουμε σπουδάσει, θα την πληρώσουμε? Έλεος!!!! :'( :'(

εγω πιστεύω ότι θα δουλέψεις..η κυβέρνηση δήλωσε ότι οι διορισμοί θα γίνονται ΜΟΝΟ μεσω ασεπ..οπότε πιστεύω και πάλυ ότι οι περικοπές στους μόνιμους διορισμούς θα γίνουν απο αυτούς του 24μηνου και 30μηνου

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 08:14:14 pm »
Καλησπερα παιδια!!!!!τι κανετε????θα ηθελα να ρωτησω...στον τελευταιο ασεπ ημουν επιτυχουσα με 25.42 μορια περιπου και σειρα 1676..αλλα μορια δεν εχω...τωρα η σειρα μου ειναι περιπου 35 λογικα...για να με καλεσουν αναπληρωτρια το τρεχον ακαδημαικο ετος δεν το βλεπω...εφοσον το συστημα διορισμων θα παραμεινει το ιδιο για το νεο ακαδημαικο ετος,θα ειμαι απο τους πρωτους αναπληρωτες που θα παρουν απο σεπτεμβρη?η θα ειμαι στην αναμονη για νοεμβρη-δεκεμβρη κλπ...????

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 09:36:42 pm »
Καλησπερα παιδια!!!!!τι κανετε????θα ηθελα να ρωτησω...στον τελευταιο ασεπ ημουν επιτυχουσα με 25.42 μορια περιπου και σειρα 1676..αλλα μορια δεν εχω...τωρα η σειρα μου ειναι περιπου 35 λογικα...για να με καλεσουν αναπληρωτρια το τρεχον ακαδημαικο ετος δεν το βλεπω...εφοσον το συστημα διορισμων θα παραμεινει το ιδιο για το νεο ακαδημαικο ετος,θα ειμαι απο τους πρωτους αναπληρωτες που θα παρουν απο σεπτεμβρη?η θα ειμαι στην αναμονη για νοεμβρη-δεκεμβρη κλπ...????

Εφόσον το σύστημα παραμείνει το ίδιο,τον Αύγουστο θα αφαιρέσεις όσους διοριστούν πάνω από σένα και έτσι θα βρεις τη νεα σου σειρά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν Σεπτέμβριο.Αργότερα να υπολογίζεις.
Αν μειώσουν τις προσλήψεις αναπληρωτών κατά 70% και στο δικό μας κλάδο,μην υπολογίζεις για του χρόνου.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 12:38:48 am »
Ε οχι δα.. 35 θέση έχει η κοπέλα.. Πως λες "μην υπολογίζεις για του χρόνου?"

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 11:43:43 am »

Του χρόνου η θέση σου θα είναι γύρω στο 900, αν πάρουν πάνω κάτω 800 μόνιμους που προβλέπεται... θα σε καλέσουν σίγουρα, αλλά όχι από Σεπτέμβρη γιατί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αναπληρώσεις. Η γνώμη μου είναι πάντως, ότι θέλουν, δεν θέλουν 1000 αναπληρωτές θα τους πάρουν του χρόνου, πιθανότατα μέσα στο πρωτο δίμηνο και μετά θα σταματήσουν να καλούν μαζικά και θα αρχίσουν τα καλέσματα των 5 και 10 ατόμων, για τις έκτακτες ανάγκες. Καλή ώρα όπως φέτος

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 12:30:41 pm »
[author=Μαφαλντα link=topic=16684.msg280100#msg280100 date=1265652854]

Του χρόνου η θέση σου θα είναι γύρω στο 900, αν πάρουν πάνω κάτω 800 μόνιμους που προβλέπεται... θα σε καλέσουν σίγουρα, αλλά όχι από Σεπτέμβρη γιατί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αναπληρώσεις.
Μα το πιθανότερο είναι πως δε θα πάρουν 800 μόνιμους.
Αφού έχει ανακοινωθεί μείωση των μόνιμων κατά 50%.
Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμη και για τους μόνιμους φέτος.Πόσω μάλλον για τους αναπληρωτές.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 09, 2010, 12:32:19 pm από alexel »
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 01:39:04 pm »
καλημερα!!!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας...!!!τελικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο οποτε υπομονη οση εχει απομεινει και εργασιοθεραπεια με καποια αλλη δουλεια...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)