*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 71461 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioulia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:43:08 am »
Καλό θα ήταν fioroula να ξέραμε πόσοι έχουν μείνει της β φουρνιάς αλλά πως να το υπολογίσεις ?? πόσοι δέχτηκαν φέτος διορισμό και δεν το άφησαν για του χρόνου???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:37:25 »

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 11:41:47 am »
Καλησπέρα! Τη φετινή χρονιά πόσοι νηπιαγωγοί διορίστηκαν απο ΑΣΕΠ ( α' φουρνιά); Όπως βλέπω http://www.ypepth.gr/el_ec_category11688.htm διορίστηκαν 331 άτομα. Γνωρίζει κανείς αν και τα 331 άτομα αποδέχτηκαν διορισμό ή προτίμησαν να την αφήσουν για του χρόνου για καλύτερη τοποθέτηση; Και αν έγινε κάτι τέτοιο οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν ή όχι ; Αν ναι με σειρά κατάταξης των διοριστέων ΑΣΕΠ (β΄ φουρνιάς);  Θέλω να δω πόσοι είναι οι  διοριστέοι β΄ φουρνιάς ΠΕ60 (νηπιαγωγών).
Ευχαριστώ!
300 άτομα διορίστηκαν με την α' φουρνιά. 25 άτομα διπλοδιοριστέα προτίμησαν τους πίνακες για καλύτερη τοποθέτηση και 6 άτομα δεν διορίστηκαν. Θεώρησε ότι αποδέχτηκαν το διορισμό τους και τα 300 άτομα. Δεν ακούστηκε κάτι για συμπληρωματικό διορισμό στην α' φουρνιά ΑΣΕΠ. Κανονικά 300 άτομα θα διοριστούν και στη β' φουρνιά. Αλλά μ' όλα αυτά που ακούμε δεν ξέρω αν θα πάρει και τα 300 άτομα φέτος ή θα τα χωρίσει σε φέτος και του χρόνου.
Πρέπει να περιμένουμε το νομοσχέδιο του υπουργείου.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2010, 11:49:32 am από npanag »

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:41:02 pm »
Στην εκπομπή 12:30-14:00 με την Έλλη Στάη & τη Νικόλ Λειβαδάρη
22/02/2010  FLASH 9,61

Περικοπή προσλήψεων

"Το πρόβλημα είναι ότι κάθε χρόνο οι προσλήψεις μονίμων, αναπληρωτών και ωρομισθίων, ξεπερνούν τις 35 χιλιάδες. Φέτος ο αριθμός αυτός θα είναι ο μισός, δηλαδή θα πάμε σε 50% προσλήψεων σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Είναι το πρώτο βήμα και θα προσπαθήσουμε με το 50% λιγότερο να κάνουμε τέτοιες εσωτερικές αναδιαρθρώσεις ώστε να λειτουργήσουν το Σεπτέμβριο τα σχολεία."

Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : Σε πόσες χιλιάδες προσλήψεις δηλαδή θα πάτε φέτος;
"Ο συνολικός αριθμός μελετάται τώρα αλλά υπάρχει ένας αριθμός μονίμων που πρέπει να προσλάβουμε από το ΑΣΕΠ, ήταν 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο, νομίζω θα είναι ακριβώς στη μέση. Και αντίστοιχα με τους αναπληρωτές."

Αποσπάσεις

"Η ολοκλήρωση της απογραφής δεν έχει γίνει, τέλος Μαρτίου που θα έχουμε την πλήρη εικόνα, γιατί έχουμε περί τους 18 χιλιάδες αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα και σε όλη τη χώρα. Γι’ αυτό και θα φέρω νόμο πλέον."

Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : 18.000 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε μη εκπαιδευτικές θέσεις;

"Ακριβώς."

Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : Επί συνόλου περίπου 100 χιλιάδων.
"180."

Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : Ισχύει αυτός ο αριθμός που διαβάσαμε, ότι 4,5 χιλιάδες εκπαιδευτικοί επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και δεν εργάζονται;
"Ισχύει. Ξέρετε πολύ καλά ότι εννοείται ότι οι εκπαιδευτικοί μπαίνουν με ΑΣΕΠ. Έχουν γίνει τόσες αλλαγές επί αλλαγών και τροπολογίες επί τροπολογιών που καταφέραμε να μπαίνουν με ΑΣΕΠ το 38% και το 62% να μπαίνουν με άλλους τρόπους. Κατανοείτε ότι χρειάζεται απόλυτη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, το οποίο αυτό επεξεργαζόμαστε και αυτό θα έρθει, που δεν είναι εύκολο."

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 05:34:26 pm »
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:37:25 »

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 05:53:23 pm »
τα δικα τους ρουσφετια τωρα τους αλλαξανε ονομα κ τα αποκαλου αναξιοκρατική προσληψη.θεε κ κυριε η κυβερνηση του μεσου υποσχεται οτι δεν προκειται να κανει πλεον χατηρια......αν δεν ιεναι αυτο ανεκδοτο τοτε με τι αλλο να γελασουμε
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 01:09:23 pm »
Καλησπέρα! Κάτι νεότερο έχουμε στην κατηγορία αυτή? Θεωρώ πως οι διοριστέοι β' φουρνιάς θα διοριστούν φέτος απλώς δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό που θα απορροφηθεί... Θα είναι όλοι (από το 331 μέχρι το 602) ή π.χ. οι μισοί? Πρέπει να περιμένουμε να δούμε και το περιβόητο νομοσχέδιο... Όσοι πήγαν στην συνάντηση του Σαββάτου στην Αθήνα, για να ψάξουν το θέμα νομικά, έχουν κάποιο νεότερο? Ευχαριστώ! Καλή αναμονή!

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 01:55:43 pm »
Ενημερώνω για Θεσσαλονικη από κακή συννενόηση έγινε η συνάντηση το Σάββατο αλλά ήμασταν μονο δυο άτομα.... :( :( :(. Αθήνα, καταφέρατε να βρεθείτε; Κάποιο νέο;

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 05:42:28 pm »
Καλησπέρα στους συναδέρφους!  :) Έχω βαρεθεί, τώρα τελευταία γιατί πολλά ακούγονται και λέγονται και πολλές φορές αναληθή και ανακριβή και άλλα ντ' άλλων... Πρέπει όσο μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να δούμε τι θα λέει το νέο νομοσχέδιο... Τουλάχιστον οι συνάδερφοι αυτής της κατηγορίας, να είμαστε ενωμένοι και να ξέρουμε τι λέμε... Δεχόμαστε συνέχεια επιθετική κριτική από τις άλλες κατηγορίες χωρίς λόγο... :( Ακόμα αναμένουμε τι έγινε με τη συνάντηση των συναδέρφων το προηγούμενο Σάββατο!  ??? Περιμένουμε νεότερα... Όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία ας ενημερώσουν εδώ για ό,τι ξέρουν! Ευχαριστώ πολύ! Και ας ελπίσουμε για το καλύτερο!... Καλό είναι να παραθέσουμε ως κατηγορία ΑΣΕΠ, τις απόψεις μας για τις αλλαγές που έρχονται μέσω mail στους ιθύνοντες κλπ. Καλή συνέχεια σε όλους! :)

Αποσυνδεδεμένος ksanthoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 01, 2010, 05:01:50 pm »
Αν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη  για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 01, 2010, 05:02:47 pm »
Παιδια καλησπέρα! Ψάχνω να βρω το Φεκ στο οποίο υπάρχει ο πίνακας με τα ονόματά μας για να δω τι ακριβως ορίζεται για τον διορισμό μας, εφοσον ο δικηγορος ειπε ο το φεκ που έχουμε δεν ειναι φεκ διορισμού ???. αυτά ειναι τα φεκ αλλα δεν μπορω να τα βρω για να τα διαβασω:
 Προκήρυξη 3Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Νηπιαγωγών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχων Νομικών και Πολιτικών Επιστημών.
Προκήρυξη 2Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Μαθηματικών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων: Φυσικών, Χημικών,

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 01, 2010, 06:24:07 pm »
Οι πίνακες με τα ονόματά μας βρίσκονται στα ΦΕΚ που παραθέτεις και τα οποία μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα www.et.gr. Τα ΦΕΚ αυτά απλώς περιέχουν τα ονόματα χωρίς άλλες διευκρινίσεις.
Αν δεν βγουν για να μας πουν τι σκοπεύουν να κάνουν, νομίζω πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 01, 2010, 06:43:13 pm »
Παιδια καλησπέρα! Ψάχνω να βρω το Φεκ στο οποίο υπάρχει ο πίνακας με τα ονόματά μας για να δω τι ακριβως ορίζεται για τον διορισμό μας, εφοσον ο δικηγορος ειπε ο το φεκ που έχουμε δεν ειναι φεκ διορισμού ???. αυτά ειναι τα φεκ αλλα δεν μπορω να τα βρω για να τα διαβασω:
 Προκήρυξη 3Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Νηπιαγωγών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχων Νομικών και Πολιτικών Επιστημών.
Προκήρυξη 2Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Μαθηματικών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων: Φυσικών, Χημικών,

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 01, 2010, 07:29:11 pm »
Αν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη  για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..

Καλό θα είναι να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί με όσα γίνονται ποτέ δεν ξέρεις... Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια και από ότι έχω καταλάβει δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό σου, αν κάνεις αίτηση, απλά θα είσαι διπλοδιοριστέα σε δύο πίνακες τον Α και
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 01, 2010, 07:29:45 pm »
athapris συμφωνω  απολυτα μαζι σου.

Οποιος θεμελιωνει δικαιωμα διορισμου(ασεπ-40%) θαπρεπει υποχρεωτικα βαση νομου να διοριστει μεχρι 31/8/2010.
Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να κινηθει δικαστικα για να διεκδικησει το αυτονοητο.Εγώ είμαι διατεθειμμένη να το κανω.Ελπίζω΄όσοι είναι να διοριστούν να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο.ΑΥΤΗ αν ήταν στο χέρι της δεν θα διόριζε κανέναν και ποτέ.Πρέπει να διεκδικήσουμε αποφασιστικά το δίκιο μας.Να καθορίσει σαφή χρόνο και τόπο διορισμού!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)