0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Τη φετινή χρονιά πόσοι νηπιαγωγοί διορίστηκαν απο ΑΣΕΠ ( α' φουρνιά); Όπως βλέπω http://www.ypepth.gr/el_ec_category11688.htm διορίστηκαν 331 άτομα. Γνωρίζει κανείς αν και τα 331 άτομα αποδέχτηκαν διορισμό ή προτίμησαν να την αφήσουν για του χρόνου για καλύτερη τοποθέτηση; Και αν έγινε κάτι τέτοιο οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν ή όχι ; Αν ναι με σειρά κατάταξης των διοριστέων ΑΣΕΠ (β΄ φουρνιάς); Θέλω να δω πόσοι είναι οι διοριστέοι β΄ φουρνιάς ΠΕ60 (νηπιαγωγών). Ευχαριστώ!
Παιδια καλησπέρα! Ψάχνω να βρω το Φεκ στο οποίο υπάρχει ο πίνακας με τα ονόματά μας για να δω τι ακριβως ορίζεται για τον διορισμό μας, εφοσον ο δικηγορος ειπε ο το φεκ που έχουμε δεν ειναι φεκ διορισμού . αυτά ειναι τα φεκ αλλα δεν μπορω να τα βρω για να τα διαβασω: Προκήρυξη 3Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Νηπιαγωγών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχων Νομικών και Πολιτικών Επιστημών.Προκήρυξη 2Π: Στο ΦΕΚ 571/23-07-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων του κλάδου των Μαθηματικών. Στο ΦΕΚ 555/20-7-2009 (τεύχος τρίτο) δημοσιεύονται οι πίνακες διοριστέων υποψηφίων των κλάδων: Φυσικών, Χημικών,
Αν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..