*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 71483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #196 στις: Απριλίου 09, 2010, 04:40:38 pm »
τελικά εμείς του ασεπ να περιμένουμε διορισμό τον σεπτέμβριο ή να το ξεχάσουμε για τον επόμενο χρόνο???

Αν εισαι στους  πρώτους μισούς των διοριστεων β φουρνιας το πιθανοτερο ειναι να διοριστεις απο τη νεα σχολικη χρονιά...αν εισαι πιο πισω θα το μαθεις με το νομοσχεδιο προσεχώς! Ας ελπίσουμε πως θα ξεκαθαρισει η κατάσταση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:39:53 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #197 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:18:52 am »
καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!ειδατε στην αλφαβητα τι περιλαμβανει το νομοσχεδιο?????????????//ρε παιδια ναι θα μας παρουν σε 3 χρονια αλλα φετος ποιους θα παρουν .....δεν λεει.............απο ποιους θα ξεκινησουν???????????//παλι στην αγνοια.........

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #198 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:30:45 am »
Νομίζω ότι και μετά την ανακοίνωση, πάλι μέσα στην άγνοια θα είμαστε. Τα πρώτα ερωτήματά μας προβλέπεται να απαντηθούν τον Αύγουστο, μετά την ανακοίνωση των πρώτων μόνιμων διορισμών για φέτος...Καλά κρασιά!

Αποσυνδεδεμένος ioulia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 13, 2010, 12:07:42 pm »
μα πως είναι δυνατόν να κάνει νέο ασεπ χωρίς να έχει απορροφήσει τους διοριστέους του προηγούμενου ασεπ??????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:39:53 »

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #200 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:47:12 pm »
μα πως είναι δυνατόν να κάνει νέο ασεπ χωρίς να έχει απορροφήσει τους διοριστέους του προηγούμενου ασεπ??????

ακριβως λογω αυτου συμφωνα με τον κατσικα ( οπως ειπε στην σημερινη εκπομπη της τσαπανιδου) ο διαγωνισμος θα διεξαχθει το... 2011!

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #201 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:58:53 pm »

ακριβως λογω αυτου συμφωνα με τον κατσικα ( οπως ειπε στην σημερινη εκπομπη της τσαπανιδου) ο διαγωνισμος θα διεξαχθει το... 2011!

Μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα όσα αναφέρει ο Κάτσικας...Κι εκείνος εκτιμήσεις κάνει, δεν ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να ισχύσει, το πρωί τα είχε κάνει κουλουβάχατα. Ήταν τόσο μπερδεμένος που αυτά που έλεγε αναιρούνταν πολλές φορές από τα επόμενα.

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #202 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:38:07 pm »
το νομοσχεδιο λεει οτι το νεο συστημα του ασεπ θα ισχυσει στην σχ χρονια 2012-2013 στην οποια θα παρει το 60% απο το ασεπ κ το 40%απο τους πινακες. επομενως νεος ασεπ αναμενεται τελη τους 11 αρχες του 2012 καθως ολοι οι ασεπ μεχρι τωρα επρεπε να γινουν νοεμβριο κ γινονταν ιανουαριο με φεβρουαριο της επομενης χρονιας.μονο γι αυτη την χρονια θα παρει το 40% απο τους πινακες βλεπε μεταβατικο σταδιο
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #203 στις: Απριλίου 14, 2010, 09:47:42 am »
Άρα οι προβλέψεις του Κάτσικα ήταν σωστές. Κάτι θα είχε ακούσει... Απλώς για μια ακόμη φορά δεν προσδιορίστηκε ο ακριβής αριθμός προσλήψεων από κάθε κατηγορία.  Μπορεί να λέι ότι θα πάρει φέτος το 50% των ασεπιτών, αλλά όμως μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς με διάφορους τρόπους. Π.χ. στους νηπιαγωγούς μπορεί να προσληφθεί το 70%, και στους γυμναστές το 30%. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο συνολικός αριθμός των διοριστέων να είναι μικρότερος από τους περσινούς

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #204 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:16:21 pm »
Εγώ τον Ιούνιο που κλειδώνουν οι πινακες θα εχω 18,9 μορια απο προυπηρεσία!εχω και 2 επιτυχίες στους 2 τελευταίους διαγωνισμους ΑΣΕΠ!Δεν εχω καμια ελπιδα για διορισμο μεσα στην τριετια της μεταβατικης περιοδου,σωστά?

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #205 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:21:35 pm »
Θέλω να ρωτησω και κατι άλλο που με μπερδεψε με το νομοσχέδιο!Οι 24μηνίτες ΠΕ60 θα αποροφηθουν απο ρυθμιση 24μήνου η θα αποροφηθούν μέσω 40% και αυτοί που ελπιζαν να διοριστουν με το 40% θα χασουν το διορισμο αν οι θέσεις αυτές καταληφθούν από 24μηνίτες?

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #206 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:52:22 pm »
Δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα.Το νομοσχεδιο δεν αναφερει τιποτα για οσους εχουν κατω απο 24 μηνες προυπηρεσια.Ειναι πολλοι στον κλαδο μας με δυο χρονια που δεν θα προλαβουν να διοριστουν στη μεταβατικη με το 40% γιατι οι θεσεις θα καλυφθουν απο τους 24μηνιτες.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θα γινει με οσους εχουν γυρω στα 20 μορια.Εκτος και αν αυτο το νομοσχεδιο που δημοσιευτηκε ειναι περιληψη  και δεν περιεχει ολες τις λεπτομερεις.
Παντως πρεπει να κανουμε κατι.Να κατεβουμε σε συγκεντρωσεις και πορειες.
Αυριο η Δοε εχει συναντηση με την Υπουργο και υπαρχει συγκεντρωση εξω απο το Υπεπθ.

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #207 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:47:42 pm »
συναδελφοι εχω μια απορια.αναρωτιεμαι τι γινεται οταν καποιος ειναι διπλοδιοριστεος ( ασεπ και να ανηκει και σε καποιον αλλο πινακα) συμφωνα με το νομοσχεδιο? και ενα ακομη ερωτημα υπαρχει περιπτωση συμπληρωματικων διορισμων στον κλαδο μας για φετος? το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648, ειμαι ανεργη και αναρωτιεμαι αν μπορω να ελπιζω για συμπληρωματικους.να σημειωσω οτι δεχτηκα προταση σε σε νηπιαγωγειο που υπαγεται στο υπουργειο παιδειας κι οταν εμαθαν τι σειρα εχω μου ειπαν  οτι δεν τους κανω επειδη εχω "καλη σειρα" στον ασεπ!!!!!!!εχω αγχωθει διοτι και αναπληρωτρια χωρις να παιρνω μορια δεν μπορω να παω και να αφησω τον αντρα μου!!! ειναι αδικο να μεινω ανεργη  για μια διετια τουλαχιστον!!!!! απαντηστε σας παρακαλω αν γνωριζετε ή εστω να μου πειτε την αποψη σας.ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #208 στις: Απριλίου 14, 2010, 03:24:08 pm »
 Η γνώμη μου είναι πως το νομοσχέδιο είναι πολύ γενικό και δεν μπορεί να ισχύσει
γα όλους τους κλάδους . πχ για τους δασκάλους έχουν μπει οι ασεπίτες.
Επιπλέον πουθενα δεν αναφέρεται στα ολοημερα το νομοσχέδιο, που αν γίνουν(ο διευθυντης του δημτικου της γειτονιας μου μου είπε οτι θα γίνουν περισσοτερα ολοημερα νηπιαγωγεία και επισης καποια θα συμμετεχουν στο πιλοτικο προγραμμα)τότε αλλάζει για μας τους νηπιαγωγούς.
Το νομοσχέδιο είναι κυρίως για μετα το 2012.Για τη μεταβατική περίοδο δεν διευκρινίζει τίποτα εκτος το 60-40. Για αυτό το μονο που μπορουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε.ΑΝΑΜΟΝΗ μήπως καταφέρουμε και εμεις οι "συμπληρωματικοί''να μπούμε γιατι ως αναπληρωτές πολυ δύσκολο και επίσης με τον επομενο ασεπ ακομα πιο δύσκολο.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 03:31:25 pm από LINX »

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #209 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:16:24 am »
Ρεπορτάζ:esos.gr
Η όλη προσπάθεια θα γίνει με τους εκπαιδευτικούς αλλά για τον μαθητή, γιατί πρώτα είναι ο μαθητής, δήλωσε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου , αμέσως μετά τις διαδοχικές συναντήσεις με τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.
Το Νέο Σχολείο , είπε η υπ. Παιδείας , είναι μια μεγάλη αλλαγή που αφορά το τι και πως μαθαίνουμε στο σχολείο και πρόσθεσε: «. Αφορά νέα προγράμματα, αλλαγές στις μεθόδους διδασκαλίας, νέα εργαλεία, ψηφιακό σχολείο. Το νέο σχολείο αφορά προγράμματα, υποδομές και νομοθετικές ρυθμίσεις.
Αρχίζουμε τη συζήτηση της πρώτης νομοθετικής ρύθμισης που αφορά τους εκπαιδευτικούς ως πρωταγωνιστές της εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι περιγράφουμε το πώς θέλουμε το νέο δάσκαλο. Με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, με την πρόσληψή του μέσω ΑΣΕΠ, με το δόκιμο εκπαιδευτικό, τη λειτουργία του σχολείου με σωστό τρόπο, ώστε ο εκπαιδευτικός να είναι στο σχολείο -και να είναι για σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς την επιλογή στελεχών.
Πάνω από όλα θέλω να διαβεβαιώσω ότι το νομοσχέδιο έχει και τη μεταβατική εκείνη περίοδο που δεν πρέπει να δημιουργεί αγωνίες και φόβο στους ανθρώπους που είχαν λειτουργήσει με μια συγκεκριμένη πρότερη ρύθμιση της πολιτείας».

Αυτή η μεταβατική περίοδος θα μας φάει. Θέλω να μάθω έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό της τι θα κάνει? Ας μιλήσει έστω για μιά φορά ξεκάθαρα τι θα γίνει, αν ξέρει, γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρει!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)