0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tα κλασικά.....να βάλεις τους βαθμούς που κρίνεις εσύ ότι πρέπει να βάλεις...μην τα τσακίσεις αλλά άμα βάλεις όλο 9 και 10 θα σε τσακίσουν αυτά στο επόμενο τρίμηνο.κάποιοι δάσκαλοι λένε τέτοια γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με τους γονείς και να δείχνουν ότι είναι υψηλό το επίεπδο.ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι...κακώς πάντως ανακατεύτηκε.εξάλλου είναι άδικο για τα παιδιά που διαβάζουν και είναι συνεπή να πάρουν σχεδόν τον ίδιο βαθμό με άλλα που δεν φέρνουν καν βιβλία και ενοχλούν συνέχεια...εμένα μου είχε κάνει παρατήρηση δασκάλα επειδή θα χάλαγα τον μέσο όρο του σημαιοφόρου...σε άλλη περίπτωση που δεν είχα βάλει 10 στην σημαιοφόρο,ήρθε ο δάσκαλος της και μου έδωσε...συγχαρητήρια,επειδή το κοριτσάκι το είχε πάρει πάνω της και τους είχε βγάλει το λάδι.άσε,έχεις να δεις πολλά...
μια απορία:είσαι μόνιμη, αναπληρώτρια ή ωρομίσθια;Μπορεί να φαίνεται άσχετη ερώτηση αλλά νομίζω ότι αν ήσουν μόνιμη καμία δασκάλα δεν θα τολμούσε να σου κάνει τέτοια υπόδειξη αλλα και εσύ δεν θα το σκεφτόσουν. Αν είσαι ωρομίσθια να θυμάσαι ότι η δασκάλα της κάθε τάξης δεν είναι προϊσταμένη σου και μην αγχώνεσαι.
Θα ήθελα τη γνώμη σας,και περισσότερο απο αυτούς που έχουν κάποια εμπειρία.Μια δασκάλα τάξης μου που διδάσκω γερμανικά με ..συμβούλεψε ευγενικά βεβαια,να ξεχωρίσω τα 10αρια που θα βάλω και σε ολους τους άλλους να βάλω 9αρια. Είναι σωστό? Εχω κάποια παιδιά που μου έχουν βγάλει το λάδι μεχρι στιγμής και σκεφτόμουν να τους βαλω 8. Μην πω για 7 σε όσους είναι παντελώς αδιάφοροι και μου κάνουν τη ζωή δύσκολη απο πάνω...αλλά συγκρατιέμαι. (Εχω βεβαια τεστς και ορθογραφίες των παιδιών, συν τη γενική εικόνα τους και προσπάθειά τους μεσα στην τάξηΤι πιστεύετε?