0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:26:43 pmδηλαδη μονο ο στρατος αποδεικνυει το ....θαρρος;; τι λετε τωρα;;;Όχι. Ο στρατός αποδεικνύει την υπομονή, την αντοχή στη έλλειψη λογικής και την προσαρμογή.Απλά εννοούν ότι τα σημερινά βουτυρόπαιδα (όχι όλα βέβαια) τα θέλουν όλα έτοιμα και εύκολα, και δεν αντέχουν σε ένα άλλο περιβάλλον, μακρυά από τις ανέσεις που προσφέρει η μαμά.
δηλαδη μονο ο στρατος αποδεικνυει το ....θαρρος;; τι λετε τωρα;;;
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 09:08:07 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:26:43 pmδηλαδη μονο ο στρατος αποδεικνυει το ....θαρρος;; τι λετε τωρα;;;Όχι. Ο στρατός αποδεικνύει την υπομονή, την αντοχή στη έλλειψη λογικής και την προσαρμογή.Απλά εννοούν ότι τα σημερινά βουτυρόπαιδα (όχι όλα βέβαια) τα θέλουν όλα έτοιμα και εύκολα, και δεν αντέχουν σε ένα άλλο περιβάλλον, μακρυά από τις ανέσεις που προσφέρει η μαμά. ακριβως αυτο.....
Παράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 09:11:04 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 09:08:07 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:26:43 pmδηλαδη μονο ο στρατος αποδεικνυει το ....θαρρος;; τι λετε τωρα;;;Όχι. Ο στρατός αποδεικνύει την υπομονή, την αντοχή στη έλλειψη λογικής και την προσαρμογή.Απλά εννοούν ότι τα σημερινά βουτυρόπαιδα (όχι όλα βέβαια) τα θέλουν όλα έτοιμα και εύκολα, και δεν αντέχουν σε ένα άλλο περιβάλλον, μακρυά από τις ανέσεις που προσφέρει η μαμά. ακριβως αυτο..... μηπως τα παραλετε λιγο....;;;;;;;εχω συχνα επαφες με στρατιωτικους και μου λενε τι ωραια που περνανε πλεον στο στρατο...και μην αρχισετε το ποιημα δεν ξερεις ,δεν εχεις παει κλπ γιατι σας λεω εχω επαφη με τον συγκεκριμενο κλαδο ... πολυ χαβαλες πεφτει τωρα...
[μηπως τα παραλετε λιγο....;;;;;;;εχω συχνα επαφες με στρατιωτικους και μου λενε τι ωραια που περνανε πλεον στο στρατο...και μην αρχισετε το ποιημα δεν ξερεις ,δεν εχεις παει κλπ γιατι σας λεω εχω επαφη με τον συγκεκριμενο κλαδο ... πολυ χαβαλες πεφτει τωρα...
οι νεοι σημερα τα εχουν δει αλλιως καποια πραγματα, και γιαυτο δεν φταινε παρα οι γονεις που τα θελουν καλομαθημενα και που για να μη τα στεναχωρησουν κανουν τα παντα για να κερδισουν την αγαπη των παιδιων. "Να, κοιτα τι κανουμε εμεις για σενα"δε βλεπεις τον πατερα σου που δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ?δεν ειναι ανθρωπος και αυτος?δεν θελει και αυτος να βγει?, να ξεσκασει?δε βλεπεις εμενα απο το πρωι τρεχω να προλαβω τα παντα, να σας τα εχω ολα ετοιμα (ειναι σαν νατου λεει: τιποτα βρε ανεπροκοπε/η δεν κανεις, ουτε το ποτηρι με το φραπε σου δεν μαζευεις απο το τραπεζακι)και ομως δεν σου διαμαρτυρομαι, γιατι ειμαι καλη και σε αγαπωκαι δεν παω πουθενα,για να σας μαγειρεψω,να φατε σωστο φαγητο,να σας πλυνω να μη βρωμισετε,να σας σιδερωσω, να τρεξω στο χασαπη,στο μαναβη,στο φουρναρη,στον κρεατεμπορα,να τα λογαριαζω μια απο δω μια απο κει να δω να παρω ενα ρουχο και για μενα που σα τη γυφτισα βγαινει η μανα σας.....κλπ κλπγια ολα αυτα ομως δεν φταινε τα παιδια, αλλα οι ιδιοι οι γονεις και φοβαουνται να ερθουν σε συγκρουση με τα παιδια.το αποτελεσμα να μαθουν την ευκολια σε ολα.