0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστουμε για τις προτασεις...καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι..το θεμα ομως τωρα δεν ειναι το διαβασμα,συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.,αλλα οι θεσεις...γιατι οσο λιγοτερες οι θεσεις τοσο πιο δυσκολα τα θεματα για να κοψουν οσο το δυνατον περισσοτερους.. τι νοημα εχει λοιπον να μπω παλι στην διαδικασια για 100 (λεμε τωρα) φιλολογους ενω ειμαστε κατι χιλιαδες...σφαγη των αρμενιων θα γινει..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 23, 2010, 04:37:05 pmευχαριστουμε για τις προτασεις...καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι..το θεμα ομως τωρα δεν ειναι το διαβασμα,συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.,αλλα οι θεσεις...γιατι οσο λιγοτερες οι θεσεις τοσο πιο δυσκολα τα θεματα για να κοψουν οσο το δυνατον περισσοτερους.. τι νοημα εχει λοιπον να μπω παλι στην διαδικασια για 100 (λεμε τωρα) φιλολογους ενω ειμαστε κατι χιλιαδες...σφαγη των αρμενιων θα γινει.. Το να απογοητευθείς είναι ότι ακριβώς δεν πρέπει να κάνεις ... ακόμη και 50 να είναι οι θέσεις που θα προκυρήξουν γιατί να μην είσαι σε μια από αυτές ... πέρα από το διάβασμα και την κριτική ικανότητα χρειάζεται και μικρή δόση τύχης σχετικά με το τι θα επιλέξεις την κρίσημη στιγμή ... τι έμπνευση θα έχεις για στο σχέδιο μαθήματος (αλλά να μην χάνεις χρόνο για σκελετό και σύνταξη στόχων - ποιο ρήμα να χρησιμοποιήσω κλπ) Φαντάσουν ότι την δεύτερη φορά που έδωσα είχα και τον μικρό μου - 12 μηνών τότε να μου χτυπάει την πόρτα του γραφείου και να μπλεκεται στα πόδια μου - και τις λοιπές οικ. υποχρεώσεις ...Μην το βάζεις κάτω ...
Πολύ σωστά κάνεις και είσαι προσγειωμένη ... απλά μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια ...ΥΓ ... και εσείς οι μαμάδες έχετε συζύγους που πιστεύω ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν για το κοινό καλό ... Στην δική μου περίπτωση η γυναίκα μου έκανε ότι καλύτερο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, παρότι δούλευε 9 - 6 ...
αυτη την αισιοδοξια και το θαρρος που το βρηκες να παρω και εγω λιγο;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 24, 2010, 03:55:46 pmαυτη την αισιοδοξια και το θαρρος που το βρηκες να παρω και εγω λιγο; Πείσμα και θέμα καθαρής συνείδησης είναι περισσότερο (κάνεις δηλ. οτι καλύτερο μπορείς και ότι βγει). Προσπάθησε ... και από του χρόνου θα δίνεις κουράγιο στους επόμενους ... κάτι ξέρει για να σου λέει ο φίλος teogan