*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 77123 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
Απ: ΑΣΕΠ 2011
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 23, 2010, 04:37:05 pm »
ευχαριστουμε για τις προτασεις...καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι..

το θεμα ομως τωρα δεν ειναι το διαβασμα,συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.,αλλα οι θεσεις...γιατι οσο λιγοτερες οι θεσεις τοσο πιο δυσκολα τα θεματα για να κοψουν οσο το δυνατον περισσοτερους.. τι νοημα εχει λοιπον να μπω παλι στην διαδικασια για 100 (λεμε τωρα) φιλολογους ενω ειμαστε κατι χιλιαδες...σφαγη των αρμενιων θα γινει.. :( :(
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:50 »

Αποσυνδεδεμένος Zois

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 23, 2010, 04:47:36 pm »

το θεμα ομως τωρα δεν ειναι το διαβασμα,συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.,αλλα οι θεσεις...γιατι οσο λιγοτερες οι θεσεις τοσο πιο δυσκολα τα θεματα για να κοψουν οσο το δυνατον περισσοτερους.. τι νοημα εχει λοιπον να μπω παλι στην διαδικασια για 100 (λεμε τωρα) φιλολογους ενω ειμαστε κατι χιλιαδες...σφαγη των αρμενιων θα γινει.. :( :(

Το να απογοητευθείς είναι ότι ακριβώς δεν πρέπει να κάνεις ...
ακόμη και 50 να είναι οι θέσεις που θα προκυρήξουν γιατί να μην είσαι σε μια από αυτές ... πέρα από το διάβασμα και την κριτική ικανότητα χρειάζεται και μικρή δόση τύχης σχετικά με το τι θα επιλέξεις την κρίσημη στιγμή ... τι έμπνευση θα έχεις για στο σχέδιο μαθήματος (αλλά να μην χάνεις χρόνο για σκελετό και σύνταξη στόχων - ποιο ρήμα να χρησιμοποιήσω κλπ)

Φαντάσουν ότι την δεύτερη φορά που έδωσα είχα και τον μικρό μου - 12 μηνών τότε να μου χτυπάει την πόρτα του γραφείου και να μπλεκεται στα πόδια μου - και τις λοιπές οικ. υποχρεώσεις ...

Μην το βάζεις κάτω ...  ;)
Κουράγιο ... και καλό διάβασμα ...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 23, 2010, 04:55:39 pm »

Το να απογοητευθείς είναι ότι ακριβώς δεν πρέπει να κάνεις ...
ακόμη και 50 να είναι οι θέσεις που θα προκυρήξουν γιατί να μην είσαι σε μια από αυτές ... πέρα από το διάβασμα και την κριτική ικανότητα χρειάζεται και μικρή δόση τύχης σχετικά με το τι θα επιλέξεις την κρίσημη στιγμή ... τι έμπνευση θα έχεις για στο σχέδιο μαθήματος (αλλά να μην χάνεις χρόνο για σκελετό και σύνταξη στόχων - ποιο ρήμα να χρησιμοποιήσω κλπ)

Φαντάσουν ότι την δεύτερη φορά που έδωσα είχα και τον μικρό μου - 12 μηνών τότε να μου χτυπάει την πόρτα του γραφείου και να μπλεκεται στα πόδια μου - και τις λοιπές οικ. υποχρεώσεις ...

Μην το βάζεις κάτω ...  ;)

ποτε δεν μπορεις να πεις οτι εισαι ετοιμος οσο καλα και να εχεις διαβασει..ποτε δεν ξερεις απο που βρισκουν τα θεματα.. οσο για τη μικρη δοση....μαλλον στο λοττο θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες..

δεν απογοητευομαι απλα παραμενω προσγειωμενη...ειναι δυσκολο πολυ...προτιμω να το βλεπω ετσι παρα μετα να φαω γερη πικρα.. ;)

οσο για τον μικρο σου να σου ζησει,εσυ ομως ειχες και τη μαμα του να τον κραταει..εμεις ειμαστε οι μαμαδες αρα εχουμε ενα προβλημα παραπανω.. ;)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Zois

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 23, 2010, 05:07:02 pm »
Πολύ σωστά κάνεις και είσαι προσγειωμένη ... απλά μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια ...

ΥΓ ... και εσείς οι μαμάδες έχετε συζύγους που πιστεύω ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν για το κοινό καλό ... Στην δική μου περίπτωση η γυναίκα μου έκανε ότι καλύτερο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, παρότι δούλευε 9 - 6 ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:50 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 23, 2010, 05:11:52 pm »
Πολύ σωστά κάνεις και είσαι προσγειωμένη ... απλά μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια ...

ΥΓ ... και εσείς οι μαμάδες έχετε συζύγους που πιστεύω ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν για το κοινό καλό ... Στην δική μου περίπτωση η γυναίκα μου έκανε ότι καλύτερο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, παρότι δούλευε 9 - 6 ...

ναι οντως υπαρχουν...αλλα οταν ερχεται το βραδι τι να πρωτοκανει και αυτος ο ερμος;;  :( :(

δλδ εσυ πιστευεις οτι πρεπει να ριξουμε βαρος στην ειδικη;; αυτο μονο και καλα στα αλλα ειναι αρκετο ;; δεν εξαρταται και απο το πως θα εχουν παει ολοι οι αλλοι;;
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Zois

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 23, 2010, 05:17:32 pm »
το πως θα πάνε οι άλλοι είναι σχετικό ... δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εξαρχής.
Πρώτη προτεραιότητα έχει η δική μας προσπάθεια. Με δεδομένο ότι στο γνωστικό θα κάνεις ότι καλύτερο ... πιστεύω ότι πρέπει να ρίξεις σημαντικό βάρος στην ειδική διδακτική ... γιατί άλλο 60% και άλλο 75 - 80% με την βαρύτητα που έχει ...
Γιατί ακόμη και μια μέτρια βαθμολογία στο γνωστικό μπορεί να εκτοξευθεί κυριολεκτικά με μια καλή επίδοση στην ειδ. διδακτική ...  ;)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 23, 2010, 05:20:52 pm »
οκ θα το προσπαθησουμε και ετσι αυτη τη φορα να δουμε..αν και στη ειδικη ειναι καθαρα υποκειμενικος ο βαθμος.εξαρταται απο τον διορθωτη,την γυναικα του ,την πεθερα του και παει λεγοντας.. ;)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 23, 2010, 07:13:56 pm »
Και όμως υπάρχουν κάποια στάνταρ. Κάποια πράγματα που περιμένουν να δουν οι διορθωτές. Και αν δεν τα γράψεις κόβουν αβέρτα

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 23, 2010, 07:25:05 pm »
Ποια είναι αυτά ρε παιδιά?

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 23, 2010, 07:34:40 pm »
Eίδα το γραπτό μου στην Ειδική διδακτική:
ο 1ος βαθμολογητής έβαλε 95%, ο 2ος 70% και φυσικά πήγε στον τρίτο, ο οποίος έχει "εικόνα" για τους άλλους δύο και απλά έκανε τη διαίρεση: 83%.  
Είπατε τίποτα για υποκειμενική βαθμολόγηση;

Αποσυνδεδεμένος teogan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 23, 2010, 07:53:02 pm »
Συμφωνώ με τον Zois. Ακόμη και 1 να είναι η θέση, αξίζει να προσπαθήσεις! Εγώ για παράδειγμα έδωσα για 12 θέσεις και βγήκα πρώτος, που σημαίνει ότι και 1 να ήταν η θέση, θα την έπιανα εγώ!
Χρειάζεται να τα πας καλά και στις 3 ενότητες: Γνωστικό, γενική και ειδική διδακτική. Στο γνωστικό, ο καθένας γνωρίζει τι να διαβάσει στον κλάδο του, αν και εκεί χρειάζεται επιλεκτικό διάβασμα, διάβασμα σε έκταση και όχι σε λεπτομέρειες (κατά τη γνώμη μου) και προσαρμοσμένο στην ύλη των σχολικών βιβλίων, σε συνδυασμό και με τα πανεπιστημιακά.
Το κλειδί είναι στη γενική και την ειδική διδακτική. Στη γενική διδακτική αρκεί μία γενική αντίληψη των πραγμάτων, σε συνδυασμό με άριστη γνώση των παλιών θεμάτων σε προηγούμενους διαγωνισμούς. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε το διάβασμα, προσπαθώντας να λύσετε παλιά θέματα πολλαπλών επιλογών, και να έχετε και ένα βιβλίο παιδαγωγικών και διδακτικής για να τεκμηριώνετε τις σωστές απαντήσεις. Φυσικά τις βασικές θεωρίες μάθησης (δεν είναι και πάρα πολλές) απ'έξω. Ξανά και ξανά να λύνετε τα παλιά θέματα, μέχρι να μην κάνετε κανένα λάθος στο τέλος του διαβάσματός σας, πριν το διαγωνισμό. Θα διαπιστώσετε ότι τα ίδια θέματα πέφτουν συνέχεια.
Στην ειδική διδακτική δεν χρειάζεται πολλές θεωρίες. Να ξέρετε να οργανώνετε σχέδια μαθήματος που να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του γνωστικού σας. Να βρείτε λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις κα προσοχή να μην ξεφύγετε από τη δομή που θεωρείται αποδεκτή για ένα σχέδιο μαθήματος. Κλειδί και εδώ είναι η επανάληψη, ώστε το χέρι να "φεύγει" γρήγορα και μόνο του, μόλις σας δοθούν τα θέματα. Αν δείτε τα παλιά θέματα και απαντήσεις από φροντιστήρια, θα διαπιστώσετε κ εδώ ότι γενικά τα περισσότερα θέματα μοιάζουν ως προς τη δομή και το γενικό περιεχόμενο αυτού που σας ζητούν.
Ακολουθώντας τα παραπάνω, θα εξασφαλίσετε έναν αξιοπρεπή βαθμό. Μετά από μήνες διαβάσματος, θα διαπιστώσετε και ορισμένες "λεπτομέρειες" στο διάβασμά σας που θα κάνουν τη διαφορά και θα σας δόσουν το "κάτι παραπάνω" στη βαθμολογία. Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, μην θεωρείτε τους άλλους καλύτερους από εσάς και μην σας νοιάζει τι γράφουν οι άλλοι, για να μην αγχωθείτε.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 24, 2010, 03:55:46 pm »
αυτη την αισιοδοξια και το θαρρος που το βρηκες να παρω και εγω λιγο; :( :(
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Zois

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 24, 2010, 04:30:58 pm »

Πείσμα και θέμα καθαρής συνείδησης είναι περισσότερο (κάνεις δηλ. οτι καλύτερο μπορείς και ότι βγει). Προσπάθησε ... και από του χρόνου θα δίνεις κουράγιο στους επόμενους ... κάτι ξέρει για να σου λέει ο φίλος teogan  ;)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 24, 2010, 04:51:20 pm »

Πείσμα και θέμα καθαρής συνείδησης είναι περισσότερο (κάνεις δηλ. οτι καλύτερο μπορείς και ότι βγει). Προσπάθησε ... και από του χρόνου θα δίνεις κουράγιο στους επόμενους ... κάτι ξέρει για να σου λέει ο φίλος teogan  ;)

καθαρη συνειδηση εχω,πεισμα δεν μου βρισκεται πλεον...αλλα τα λογια σας βοηθανε.. να 'στε καλα βρε παιδια.. :)
(Αρκάς)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144