0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: para5 στις Αυγούστου 23, 2010, 10:25:31 amΛογικά ο επόμενος ασεπ θα αφορά το 100% προσλήψεων, έτσι δεν είναι; θα δίνεις ασεπ, θα κρατάς την καλύτερη βαθμολογία των τελευταίων τριών ασεπ, θα προσμετρώνται τα διάφορα προσόντα (προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές κλπ με μοριοδότηση αυτών όπως προβλέπεται στον ν.3848) και τα κοινωνικά κριτήρια και θα καταρτίζεται ένας ενιαίος πίνακας από όπου θα αντλούνται όσοι είναι να διοριστούν. Θέσεις δεν θα προκηρύσσονται αλλά με βάση τις ανάγκες που θα καταγράφουν οι Περιφερειάρχες θα αποφασίζει ο εκάστοτε υπουργός παιδείας.
Λογικά ο επόμενος ασεπ θα αφορά το 100% προσλήψεων, έτσι δεν είναι;
Καλημερα σας...Να σας ρωτησω κατι.... Αν για παραδειγμα γινει ΑΣΕΠ το 2011 και ο βαθμος μου ειναι μικροτερος απο αυτον του ΑΣΕΠ 2008, θα κρατησω αυτον του ΑΣΕΠ 2008??? Θα λαμβανονται υποψη οι διαγωνισμοι που εγιναν πριν την εφαρμογη του νομου???
Παράθεση από: cris.drm στις Αυγούστου 23, 2010, 11:07:54 amΚαλημερα σας...Να σας ρωτησω κατι.... Αν για παραδειγμα γινει ΑΣΕΠ το 2011 και ο βαθμος μου ειναι μικροτερος απο αυτον του ΑΣΕΠ 2008, θα κρατησω αυτον του ΑΣΕΠ 2008??? Θα λαμβανονται υποψη οι διαγωνισμοι που εγιναν πριν την εφαρμογη του νομου???ναι μετράνε οι 2 προηγούμενοι και όποιον θέλεις κρατάς( έτσι κατάλαβα)! αυτό είναι και μια από τις αδικίες, γιατί η δυσκολία του κάθε ασεπ είναι διαφορετική και οι βαθμοί ποικίλλουν! μπορεί να είσαι πρώτος σε εναν δύσκολο διαγωνισμό με 65% και σε έναν εύκολο με 95%! βάζοντας αυτούς τους 2 ανθρώπους στον ίδιο πίνακα. ε συγνώμη αλλά και ο τελευταίος επιτυχών του 2ου διαγωνισμού θα ξεπεράσει άνετα αυτον με 65%!!!!
Καλησπερα,σκεπτομαι να διαγωνιστω στον επομενο ασεπ και προσπαθω να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να καταφερω εστω να μαζεψω μορια μιας και ειμαι δυσκολη ειδικοτητα(ΠΕ10).Απ οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα πχ απο τις 12 θεσεις του τελευταιου ασεπ για εμας το 60% το πηραν απο τους πινακες και το υπολοιπο 40% απο επιτυχια στον διαγωνισμο? καταργουνται 24μηνιτες και 30μηνιτες?εχω ακομα μια ερωτηση,εγω που δεν εχω ακομα επαρκεια(σε εμας ειναι απαραιτητη) και δεν εχω πιθανοτητες γιατι προηγουνται εκεινοι με την επαρκεια για να μην παει χαμενος αυτος ο ασεπ που μας ερχεται μπορω να διαβασω,να γραψω τελεια και να κρατησω το βαθμο μου(η να παρω μορια απ αυτον-δεν ξερω πως γινεται) και στον μεθεπομενο διαγωνισμο το 2014(που θα εχω παρει εν τω μεταξυ την επαρκεια) να ξαναδωσω?(και αν γραψω χειροτερα να κρατησω το βαθμο του 2012)?
Ρε παιδιά ακούω πολύ έντονα τελευταία από μέλος που έχει πολύ καλή πληροφόρηση από τις δράσεις του υπουργείου ότι θα πάρει σίγουρα παράταση άλο ένα χρόνο ο επόμενος ΑΣΕΠ και θα γίνει το 2013 για την δευτεροβάθμια ώστε να παρατείνει και άλλο λίγο την δήθεν μεταβατική. Του χρόνου θα γίνει μόνο φια πρωτοβάθμια λέει... Έχετε ακούσει τπτ εσείς;
Είναι απολύτως λογικό. Δεν έχει κανένα νόημα η διενέργεια διαγωνισμού Ασεπ από τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλιστεί μεταβατική περίοδος από τον παλιό στο νέο νόμο. Εξάλλου εκρεμούν οι προσλήψεις παλαιότερων Ασεπιτών, 24μηνιτών και ανθρώπων με μεγάλες προυπηρησίες και ειδικές κατηγορίες εκπ/κων. Ασεπ θα αργήσει πολύ να ξαναγίνει και κατα τη γνώμη μου καλως.