0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ο νομος δεν επετρεπε να διατηρεις τον βαθμο προηγουμενου ασεπ και να αλλαζε δομη ωστε να εβρισκε πολλους απροετοιμαστους τοτε να σας εβλεπα που θα υποστηριζατε το ασεπ την παρτυ σας θελετε να βολεψετε εκ των υστερων ολοι μπορουν να το παιξουν μαγκες
Παράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 01, 2010, 05:57:11 pmEπαναλαμβάνω η παράταση της μεταβατικής ειναι σίγουρη και κατα τη γνώμη μου το δικαιότερο μέτρο. Εξάλλου για τον πρώτο χρόνο δεν κύλησε κανονικά λόγω μνημονίου. Επίσης όσοι ήταν στη συνάντηση 24 μηνιτων στο υπουργείο το γνωρίζουν. Παράταση μεταβατικής τουλάχιστον 1 ετος.Και κάτι ακόμη:Πολλούς όψιμους fαn του Ασεπ βλέπω στο forum και καθόλου υπομονή και εγκράτεια.Κι εμείς δώσαμε Ασεπ και με επιτυχίες αλλά δεν κάναμε έτσι. Πως έχει δημιουργηθεί η εικόνα στο μυαλό κάποιων ότι δίνοντας Ασεπ και μόνο το πρόβλημά τους θα λυθεί ειναι απορίας άξιον. Μακάρι , αλλα δεν το βλέπω, το 90 είναι μάλλον η βάση σε ενα διαγωνισμό χωρίς προκυρησόμενες θέσεις, που στο παρελθόν ανθρωποι ματωσαν για το 60 (Μαθηματικοί 2009). Καλη τυχη σε όλους όπως και να έχειη παραταση της μεταβατικης ειανι αδικο μετρο για τους πολλους. Το οτι εκαναν καποιοι αναπληρωση δεν πρεπει να στερει το δικαιωμα και στα νεα παιδια.Επισης, το 90 που λες εξαιτιας αυτων που εχουν προυπηρεσια δημιουργειται. Εσυ, οταν εδινες εδωσες με τετοια μετρα και σταθμα?Εδωσες ή οχι με το 60-40 ? Μη μου λες τωρα πραγματα αβασημα. Επειτα, η ελπιδα των νεων συναδελφων (παρολο που τους λες οτι θελουν 90 ΔΕΝ τους αποθαρρυνει. και μπραβο τους γιατι ΔΕΝ ζητουν το βολεμα οπως εσεις. Θελουν να ματωσουν και θελουν να ελπιζουν. αυτο ειναι κατανοητο?
Eπαναλαμβάνω η παράταση της μεταβατικής ειναι σίγουρη και κατα τη γνώμη μου το δικαιότερο μέτρο. Εξάλλου για τον πρώτο χρόνο δεν κύλησε κανονικά λόγω μνημονίου. Επίσης όσοι ήταν στη συνάντηση 24 μηνιτων στο υπουργείο το γνωρίζουν. Παράταση μεταβατικής τουλάχιστον 1 ετος.Και κάτι ακόμη:Πολλούς όψιμους fαn του Ασεπ βλέπω στο forum και καθόλου υπομονή και εγκράτεια.Κι εμείς δώσαμε Ασεπ και με επιτυχίες αλλά δεν κάναμε έτσι. Πως έχει δημιουργηθεί η εικόνα στο μυαλό κάποιων ότι δίνοντας Ασεπ και μόνο το πρόβλημά τους θα λυθεί ειναι απορίας άξιον. Μακάρι , αλλα δεν το βλέπω, το 90 είναι μάλλον η βάση σε ενα διαγωνισμό χωρίς προκυρησόμενες θέσεις, που στο παρελθόν ανθρωποι ματωσαν για το 60 (Μαθηματικοί 2009). Καλη τυχη σε όλους όπως και να έχει
+ εκ του ασφαλους οσοι εχουν καλη ιδωτικη δουλεια και νοιαζονται τοσο πολυ για τους αλλους γνα δουλεψουν με ασεπ ας τους προσφερουν πρωτα την δουλεια τους ως ενδειξη καλοσυνης και μετα να τους προτεινουν ασεπ
Δεν είχαμε δηλαδή εμείς να ανταγωνιστούμε μεγάλες προυπηρεσίες;;;;;με 2 πινακες 60 - 40 αυτο γιατι δεν το αναφερεις. Γιατι δεν αναφερεις πως ενα παιδι 22 ετων μπορουσε να διοριστει αμεσως, ενω τωρα ειναι εξαιρετικα αδυνατο!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 01, 2010, 07:54:44 pmΔεν είχαμε δηλαδή εμείς να ανταγωνιστούμε μεγάλες προυπηρεσίες;;;;;με 2 πινακες 60 - 40 αυτο γιατι δεν το αναφερεις. Γιατι δεν αναφερεις πως ενα παιδι 22 ετων μπορουσε να διοριστει αμεσως, ενω τωρα ειναι εξαιρετικα αδυνατο!!Παράθεση από: werm στις Νοεμβρίου 01, 2010, 07:57:18 pm + εκ του ασφαλους οσοι εχουν καλη ιδωτικη δουλεια και νοιαζονται τοσο πολυ για τους αλλους γνα δουλεψουν με ασεπ ας τους προσφερουν πρωτα την δουλεια τους ως ενδειξη καλοσυνης και μετα να τους προτεινουν ασεπΣοφιστίες!!Αλλα εγω ειμαι πιο μαγκας απο σενα και θα σου πω, πρωτα εσεις να δειξετε "μεγαλοψυχια" και να κατανοησετε τον αγωνα και την αγωνια των νεων συναδελφων. μιας και την περασατε και ξερετε τι σημαινει. Επειδη εσεις με 4 ασεπ δεν τα καταφερατε πρεπει να τη πληρωσουν ολοι οι νεοι συναδελφοι?
Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που το σύστημα έδωσε τη δυνατότητα διορισμού σε άτομα χωρίς ΑΣΕΠ άρα με προυπηρεσίες και μόρια που αποκτήθηκαν στην πλειοψηφία τους ρουσφετόλογικά..Η δυνατότητα αυτή είναι κατά τη γνώμη μου που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση διότι ο καθένας που είχε ένα "μπάρμπα" σε μια δευτεροβάθμια του έδινε καμιά δεκαριά εικονικές ή μη ώρες ΠΔΣ και φασούλι το φασούλι γέμιζε το σακούλι...Από την άλλη τα μόρια αυτά παρέμεναν ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ σε αντίθεση με αυτά του ΑΣΕΠ που χάνονταν με το χρόνο...Έτσι ο ΑΣΕΠ αντί να εκτελεί την αποστολή του στην ουσία αποτελούσε ένα "αξιοκρατικό" ξεκαθάρισμα της πλειοψηφίας ώστε να βολεύονται μερικοί καθώς και οι θέσεις των διοριστέων ήταν ελάχιστες και το 60-40 δεν τηρήθηκε στην ουσία ποτέ...Οσον αφορά το θέμα ΑΣΕΠ ,λοιπόν, πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ κριτήριο αξιολόγησης των στελεχών της εκπαίδευσης και αφού το κράτος δεν εμπιστεύεται (κακώς) τα πτυχία που το ίδιο παρέχει δε μένει παρά να είναι το κριτήριο αυτό ένας ΕΝΑΙΟΣ, ΑΔΙΑ