*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 76959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών
« Απάντηση #294 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:59:08 pm »
Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.
Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..
Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).
Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Το αρχείο με τους επιτυχόντες (ΠΕ03) είναι πολύ δυσεύρετο. Το έχω κάπου σπίτι. Μόλις το βρω θα σας πω νούμερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:37 »

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 05:04:43 pm »
Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.
Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).
Το αρχείο με τους επιτυχόντες (ΠΕ03) είναι πολύ δυσεύρετο. Το έχω κάπου σπίτι. Μόλις το βρω θα σας πω νούμερα.
το έχω και εγώ είναι 548 οι επιτυχόντες και 3577 οι αποτυχόντες!!! α τώρα είδα που θέλετε από 55 μέχρι 60, με προσαυξήσεις ή όχι?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 05:07:26 pm από sixtir »

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 05:21:11 pm »
ΑΣΕΠ να δώσουν όσοι δεν έχουν πτυχίο ΑΕΙ. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ έχουμε δώσει αρκετές εξετάσεις.Να δώσουν ΜΟΝΟ όσοι δεν έχουν κριθεί ΠΟΤΕ από ανώτατο ίδρυμα. Είναι παράνομος ο θεσμός όπως λειτουργεί

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #297 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 05:58:48 pm »

Καλησπέρα domenica, χαίρομαι για το μήνυμά σου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όπως κι εσύ έρραψες και  κατάλαβες πάνω απο 60 στο διαγωνισμό του 2009 στους Μαθηματικούς έγραψε μόλις το 13%. Δηλαδή ξεφτίλα το 60 που λένε και ελάχιστοι συνάδελφοί μας στο forum που συμμετείχαν τότε μέν αλλά για πλάκα χωρίς φιλοδοξίες. Σιγά τα αίματα για αυτούς τους 500 περίπου που μάτωσαν για μια βάση γύρω στο 60, ο Landau χαχαρά αν τον ξυπνάγανε το πρωί ένα 55-60 θα το έγραφε.
Ελεος η αλαζονεία αυτή δεν υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:37 »

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #298 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 06:05:33 pm »
το έχω και εγώ είναι 548 οι επιτυχόντες και 3577 οι αποτυχόντες!!! α τώρα είδα που θέλετε από 55 μέχρι 60, με προσαυξήσεις ή όχι?

sixtir, ευχαριστώ για τα ακριβή νούμερα καπως έτσι το ειχα στο μυαλό μου απλά ήθελα τα ακριβή. Όπως βλέπεις τσαμπα κόπος να μπεις στη διαδικασία του Ασεπ και αν είναι για 60 μην πας καθόλου και σιγά τα αίματα και ατέλειωτη αλάζονεία και μάλιστα απο συναδέλφους. Φαντάσου τη στάση της κοινωνίας που είναι πιό έξω απο αυτά όταν μεταξύ μας κυριαρχούν τέτοιες απλοικές σκέψεις.
Να σαι καλά κι ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος thalassopouli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 06:24:54 pm »
Ολοι απαντάνε και θέλουνε οτι τους συμφέρει. Ο θεσμός της συντεχνίας στην Ελλάδα καλά κρατεί... Ο ΑΣΕΠ διαβάζω είναι παράνομος, οδηγεί στην ανεργία, δεν θέλουμε αξιολόγηση, και όλα αυτά. Δεν τα καταλαβαίνω και για αυτό δεν θα συμμετέχω και άλλο σε αυτή τη συζήτηση. Προφανώς και θα έχει ατέλειες ως θεσμός αλλά παλαιότερα ήταν όλα καλύτερα; Με τι κριτήριο έπαιρναν αναπληρωτές; Ωρομίσθιους; Στην ΠΔΣ; Στα εκκλησιαστικά; Στην Σιβιτανίδειο;  :-X :-X :-XΤο μοναδικό λάθος είναι ότι μηδενίζει την προύπηρεσία ανθρώπων που μόχθησαν για να την αποκτήσουν. Όλα τα υπόλοιπα είνια σωστά και τουλάχιστον πολύ πιο δίκαια από παλιά. Καλή επιτυχία σε όλους σας σε ότι και αν θέλετε να γίνετε... 

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 06:45:39 pm »

Καλησπέρα domenica, χαίρομαι για το μήνυμά σου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όπως κι εσύ έρραψες και  κατάλαβες πάνω απο 60 στο διαγωνισμό του 2009 στους Μαθηματικούς έγραψε μόλις το 13%. Δηλαδή ξεφτίλα το 60 που λένε και ελάχιστοι συνάδελφοί μας στο forum που συμμετείχαν τότε μέν αλλά για πλάκα χωρίς φιλοδοξίες. Σιγά τα αίματα για αυτούς τους 500 περίπου που μάτωσαν για μια βάση γύρω στο 60, ο Landau χαχαρά αν τον ξυπνάγανε το πρωί ένα 55-60 θα το έγραφε.
Ελεος η αλαζονεία αυτή δεν υπάρχει.

Απαντώ μόνο και μόνο γιατί αναφέρθηκες σε μένα (κατά τ'άλλα δεν με απασχολεί ο προβληματισμός σου). Μάθε πρώτα να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι γράφω, για να μην πετάς μετά αρλούμπες. Και για να σε διευκολύνω (μην κουράζεσαι να ψάχνεις), το 55-60 (ειδικά στις θετικές επιστήμες) θα ΕΠΡΕΠΕ να το έχει χαλαρά.. όποιος είχε κάνει μία ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (και άσε τα ειρωνικά σχόλια καλύτερα). Προφανώς, για πιο καλή και εντατική προετοιμασία, πάνω από 60. Αν αυτά φαίνονται ακατόρθωτα για κάποιους, να προβληματιστούν με τον εαυτό τους και όχι κατ' ανάγκη με τον ίδιο τον διαγωνισμό.
Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ είναι ό,τι καλύτερο και χωρίς μειονεκτήματα. Αλλά στην παρούσα φάση είναι κάτι. Καλύτερα αυτό, όπου όλοι θα είναι με ίσους όρους, και μάλιστα θα έπρεπε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές προσαυξήσεις στον τελικό βαθμό (αν και δεν με συμφέρει αυτό, γιατί θα έχω ένα σωρό προσαυξήσεις τελικά ;) ).
Μην πεταχτεί κανείς να πει περί μαζικών διορισμών, διότι ναι μεν είναι το ζητούμενο, αλλά για τα επόμενα 10+ χρόνια (και λίγα λέω) απλά ουτοπικό.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 07:29:38 pm »
ΑΣΕΠ να δώσουν όσοι δεν έχουν πτυχίο ΑΕΙ.

Η Υπουργός Παιδείας Α.Δ. προηγείται να δώσει ΑΣΕΠ όταν το επίσημο βιογραφικό της είναι χωρίς σπουδές!!!

http://fimotro.blogspot.com/2010/11/blog-post_3026.html

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 07:40:08 pm από CynnemAprod »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 07:34:36 pm »
μαζικοι διορισμοι εδω και τωρα !!!
τί ασεπ και προσαυξησεις και ecdl  και ξενες γλωσσες και προυπηρεσια...κλπ ....κλπ.
Λεφτα υπαρχουν. Να κανουν ταξεις με 1 ή 2  μαθητες το πολυ ανα τμημα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 07:38:52 pm »
τί ασεπ και προσαυξησεις και ecdl  και ξενες γλωσσες και προυπηρεσια...κλπ ....κλπ.
Τι πίνεις;
Δεν ανοίγεις το Mega να δεις κανα ματς και άσε τα κομμουνιστικά ;D

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 09:21:30 pm »

Δε λέει με 1-2 μαθητές μόνο.. αν πετάξεις τον έναν έξω, θα μείνεις με μισή τάξη (στην καλύτερη) :P
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος samena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 09:47:05 pm »
Ο πεπονης που ιδρυσε το ΑΣΕΠ ειπε οτι δεν ειναι για εκπαιδευτικους
ΤΥΧΑΙΑ νομιζεις??????????

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 09:55:49 pm »
Stelio  παρακολουθουσα και ματς....αλλα δε μπορω να μην ασχολουμε και με τα φλεγοντα ζητηματα της παιδειας...
Λυσεις προσπαθω να βρω.
Landau,  υπαρχει και αλλη λυση: 10 μαθητες ανα ταξη, αλλα με 4 ταξιο Νηπιαγωγειο, 5 ταξιο Δημοτικο (κανω scondo εδω...χαχα), 4 ταξιο Γυμνασιο και 5ταξιο Λυκειο....

α, να μη το ξεχασω.....την Αλεκαρα θα ψηφισουμε ετσι? Αγωνιστες σας θελω ( λεμε τωρα, σας ειδα και στη συνατηση ποσοι ησαστε απο τους αναπληρωτες και τους ωρομισθιους στα γραφεια της ΟΛΜΕ την Κυριακη το απογευμα....)
μονο διαμαρτυριες μεσω μνμτων στο pde. :P Υποκριτες! Φαρισαιοι και Σαδουκαιοι!  ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 10:01:53 pm »
καλέ εσύ παντού τρέχεις;;;;

πόσοι ήσανταν;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά