0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 03:35:54 pmStelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.Τα συμπεράσματα δικά σας..
Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.
Παράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 02, 2010, 04:18:07 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 03:35:54 pmStelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.Τα συμπεράσματα δικά σας..Το αρχείο με τους επιτυχόντες (ΠΕ03) είναι πολύ δυσεύρετο. Το έχω κάπου σπίτι. Μόλις το βρω θα σας πω νούμερα.
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 02, 2010, 04:59:08 pmΠαράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 02, 2010, 04:18:07 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 03:35:54 pmStelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.Τα συμπεράσματα δικά σας..Το αρχείο με τους επιτυχόντες (ΠΕ03) είναι πολύ δυσεύρετο. Το έχω κάπου σπίτι. Μόλις το βρω θα σας πω νούμερα.το έχω και εγώ είναι 548 οι επιτυχόντες και 3577 οι αποτυχόντες!!! α τώρα είδα που θέλετε από 55 μέχρι 60, με προσαυξήσεις ή όχι?
Παράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 02, 2010, 04:18:07 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 03:35:54 pmStelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.Τα συμπεράσματα δικά σας..Καλησπέρα domenica, χαίρομαι για το μήνυμά σου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όπως κι εσύ έρραψες και κατάλαβες πάνω απο 60 στο διαγωνισμό του 2009 στους Μαθηματικούς έγραψε μόλις το 13%. Δηλαδή ξεφτίλα το 60 που λένε και ελάχιστοι συνάδελφοί μας στο forum που συμμετείχαν τότε μέν αλλά για πλάκα χωρίς φιλοδοξίες. Σιγά τα αίματα για αυτούς τους 500 περίπου που μάτωσαν για μια βάση γύρω στο 60, ο Landau χαχαρά αν τον ξυπνάγανε το πρωί ένα 55-60 θα το έγραφε.Ελεος η αλαζονεία αυτή δεν υπάρχει.
ΑΣΕΠ να δώσουν όσοι δεν έχουν πτυχίο ΑΕΙ.
μαζικοι διορισμοι εδω και τωρα !!! τί ασεπ και προσαυξησεις και ecdl και ξενες γλωσσες και προυπηρεσια...κλπ ....κλπ.Λεφτα υπαρχουν. Να κανουν ταξεις με 1 ή 2 μαθητες το πολυ ανα τμημα.