0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο νησί, νοικοκυρεμένο. Η πρωτεύουσα είναι η Απολλωνία. Πληθυσμός μόνιμος γύρω στους 2.000 περίπου. Από πλοία πάει το Άγιος Γεώργιος και το Αδαμάντιος Κοραής, ενώ το καλοκαίρι έχει και ταχύπλοα. Εκπληκτικό είναι και το χωριό Κάστρο με το ενετικό φρούριο. Έχω πάει διακοπές εκεί. Για το ΕΠΑΛ δεν γνωρίζω κάτι, πάντως λογικά θα πρέπει να είναι καλά. Καλή επιτυχία!
Είμαι από τη Σίφνο οπότε ό,τι θες ρώτα! Γενικά όσοι διορίζονται εκεί περνάνε τέλεια και μας επισκέπτονται συχνά αφού φύγουν! Σχεδόν όλοι όσοι δουλεύουν στα σχολεία του νησιού είναι άτομα που, όπως κι εσύ, έρχονται για δύο-τρία χρόνια! Αυτό σημαίνει πως θα βρεις πάρα πολύ εύκολα παρέα γιατί σχεδόν κανένα δεν τον περιμένει γυναίκα και παιδιά στο σπίτι! Τώρα είναι όλα κλειστά και μπορεί να σου φανεί κάπως καταθλιπτικό το νήσι αλλά από Φλεβάρη αρχίζουν να ξανανοίγουν! Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ είναι προοδευτικός και αεικίνητος άνθρωπος! Να φας οπωσδήποτε στην πιτσαρία της Ράνιας και του Πάνου στο λιμάνι! Είναι must!! Δεν μου έρχεται κατι αλλο.... Καλή τοποθέτηση! Μπορεί να έρθω να σε βρω του χρόνου που διοριζομαι κι εγώ!!
Καλώς τον μηχανολόγο! σε περιμένουμε στο ΕΠΑΛ Σίφνου! όλα κομπέ, διευθυντής μια χαρά, παιδιά πολύ πιο ήρεμα από ΕΠΑΛ Αθήνας... γενικά στα νησιά η ζωή είναι μια χαρά αφού αν και λίγο ζόρικα το χειμώνα από άποψη διασκέδασης, έχει όλο νέους καθηγητές με όρεξη για δραστηριότητες.
aeras69 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Επιτέλους κ ένας άνθρωπος που διορίζεται και δεν κλέγεται για παιδιά, σκυλιά, γατιά , απαγορευτικά σε πλοία, σύνδεση στο διαδίκτυο και πάει λέγοντας.Φίλε μου καλά να περάσεις καλές διδασκαλίες, καλή αρχή
Συγχαρητηρια για τον διορισμό και καλη διαμονη. ειμαι ΠΕ 12.04 μηχανολογος μηχανικος και κανω ασπαιτε φετος. Ησουν χρόνια ωρομισθιος ή μπορεσες να διοριστεις σχετικά γρήγορα;ευχαριστω
aeras69 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! εύχομαι να ευχαριστηθείς τη διαμονή σου στο νησί! είναι πολύ όμορφο! είχα πάει διακοπές! καλή χρονιά και καλή αρχή! άντε και στα δικά μας οι αδιόριστοι