0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωχ αμα δεν εισαι πια ανεργος πας στον ΟΑΕΔ και το δηλωνεις ? οταν δεν ανανεωσεις την καρτα ανεργιας δεν εννοειται ότι δουλευεις?
υγ. μπηκα πριν λιγο ικα-εταμ και διαβασα αυτα που αναφερεις vikoulaki. παρ'ολα αυτα εμενα φετος την ανοιξη με 50+ δεν μου το ανανεωσαν για 12 μηνες...
Παράθεση από: catwoman2 στις Νοεμβρίου 12, 2008, 08:41:54 pmωχ αμα δεν εισαι πια ανεργος πας στον ΟΑΕΔ και το δηλωνεις ? οταν δεν ανανεωσεις την καρτα ανεργιας δεν εννοειται ότι δουλευεις?Αφου παυεις να εισαι ανεργος πρεπει να σταματησεις και το επιδομα ανεργιας...Γι αυτο πρεπει να το δηλωσεις.
Καλησπέρα! Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά ως ωρομίσθια και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να βγάλω βιβιάριο υγείας και τί δικαιολογητικά χρειάζεται..Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ
Παράθεση από: irene5 στις Ιανουαρίου 26, 2010, 11:14:34 pmΚαλησπέρα! Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά ως ωρομίσθια και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να βγάλω βιβιάριο υγείας και τί δικαιολογητικά χρειάζεται..Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ Χρειαζεσαι 50ενσημα για να βγαλεις βιβλιαριο, αρα πρεπει να ξερεις ποσα ενσημα παιρνεις ,ωστε ,οταν τα συμπληρωσεις ,να παρεις το βιβλιαριο σου.Για περαιτερω λεπτομερειες ρωτα το ικα