0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι' αυτό χρειάζεται ψάξιμο και ξεκαθάρισμα, για να φύγουν τα σύννεφα ή να αποκαλυφθεί η σκληρή αλήθεια.Στην πράξη, για όλους εμάς δεν αλλάζει και κάτι βέβαια.. τα κομματόσκυλα (άξια ή μη) βολεύονται μια ζωή, ενώ εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Τουλάχιστον εγώ ξέρω να γράφω ελληνικά (το δεύτερο πρόσωπο ενικού παίρνει -αι, δε σας το έμαθαν, φαίνεται, στο σχολείο).
Ε ενταξει τοτε βρε.Αν ξερεις να γραφεις ελληνικα να βαλεις νικ "Η μακεδονια ειναι Τουρκικη".Παράθεση
"Μολών Λαβέ" είπε κάποιος τότε που κάποιοι μιλούσαν για το μεγαλείο της Περσικής Αυτοκρατορίας.Κάποιος άλλος μεταγενέστερος έλεγε "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" όταν κάποιοι μιλούσαν για το μεγαλείο και το αήττητο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Εγώ ένα έμαθα - ένα ξέρω: οι δύο πρώην Αυτοκρατορίες εξαφανίστηκαν αλλά η Ελλάδα έμεινε ακριβώς εδώ. Αυτό ξέρω.
Παράθεση από: rodos5 στις Ιανουαρίου 11, 2010, 02:09:21 am"Μολών Λαβέ" είπε κάποιος τότε που κάποιοι μιλούσαν για το μεγαλείο της Περσικής Αυτοκρατορίας.Κάποιος άλλος μεταγενέστερος έλεγε "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" όταν κάποιοι μιλούσαν για το μεγαλείο και το αήττητο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Εγώ ένα έμαθα - ένα ξέρω: οι δύο πρώην Αυτοκρατορίες εξαφανίστηκαν αλλά η Ελλάδα έμεινε ακριβώς εδώ. Αυτό ξέρω. ηθικο διδαγμα:ειμαστε πολεμοχαρης λαος... μη ξεφευγετε απο το θεμα βρε παιδια..ας ανοιξουμε αλλο θεμα σχετικο να καταθεσουμε τις αποψεις μας αφου θελετε... μη φτανουμε στα ακρα.........δεξια
... Και στο μέλλον αν χρειαστεί τα ίδια θα γίνουν και θα γίνονται. Πώς να το κάνουμε? αφού δεν υπομένουμε ζυγό... (φυσικό ή/και ιδεολογικό)
τεσπα δημοκρατια εχουμε ο καθενας ειναι ελευθερος να πει οτι θελει αρκει να μη προσβαλλει τον αλλον ομως...