0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως ποτέ δεν έμαθα θεωρίες απέξω.Μια γενική γνώση είχα και όταν έγραφα δεν ενέφερα πουθενά κανένα όνομα κάποιας θεωρίας. Απλά έλεγα΄πως κάνω αυτό γιατί βοηθά έτσι και έτσι και έτσι. Καμία σχέση με αναφορά σε θεωρίες....Όταν βγήκα από την αίθουσα και άκουσα τι έγραψαν οι άλλοι, σκέφτηκα ότι αρχίζω προετοιμασία για τον επόμενο ΑΣΕΠ, αλλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα είχα περάσει και με πολύ καλή σειρά.ο οδηγός νομίζω ότι εί΄ναι το καλύτερο που μπορείς να διαβάσεις.
Παράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 06:50:38 pmΕγώ πάντως ποτέ δεν έμαθα θεωρίες απέξω.Μια γενική γνώση είχα και όταν έγραφα δεν ενέφερα πουθενά κανένα όνομα κάποιας θεωρίας. Απλά έλεγα΄πως κάνω αυτό γιατί βοηθά έτσι και έτσι και έτσι. Καμία σχέση με αναφορά σε θεωρίες....Όταν βγήκα από την αίθουσα και άκουσα τι έγραψαν οι άλλοι, σκέφτηκα ότι αρχίζω προετοιμασία για τον επόμενο ΑΣΕΠ, αλλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα είχα περάσει και με πολύ καλή σειρά.ο οδηγός νομίζω ότι εί΄ναι το καλύτερο που μπορείς να διαβάσεις.emmaki θα συμφωνήσω μαζί σου!!!Τη Δεύτερη μέρα έπαθα ακριβώς το ίδιο!! Τελικά έγραψα 87%! Χωρίς φροντιστήριο!!