*

Αποστολέας Θέμα: Καταγγέλλω  (Αναγνώστηκε 13569 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Καταγγέλλω
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 01:33:54 am »
τέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού

πιστευεις οτι με τον δοκιμο θα εκλειψουν τετοια φαινομενα;;

Οπωσδήποτε όχι, και το ξέρει καλά και η Διαμαντοπούλου, πως αυτές οι αρλούμπες περί δοκίμων είναι για λαϊκή κατανάλωση και άνευ ουσίας. Με τον "μπαμπούλα" και το "βούρδουλα" κανείς δεν είδε προκοπή.

Τα λεχριτοφαινόμενα θα εκλείψουν όταν αυξηθεί αυτό που λέμε "ευσυνειδησία". Δυστυχώς η ευσυνειδησία είναι προσωπικό θέμα του καθενός και δεν γνωρίζω πως μπορεί να καλλιεργηθεί μαζικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:06:14 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 01:39:56 am »
τέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού

πιστευεις οτι με τον δοκιμο θα εκλειψουν τετοια φαινομενα;;

Οπωσδήποτε όχι, και το ξέρει καλά και η Διαμαντοπούλου, πως αυτές οι αρλούμπες περί δοκίμων είναι για λαϊκή κατανάλωση και άνευ ουσίας. Με τον "μπαμπούλα" και το "βούρδουλα" κανείς δεν είδε προκοπή.

Τα λεχριτοφαινόμενα θα εκλείψουν όταν αυξηθεί αυτό που λέμε "ευσυνειδησία". Δυστυχώς η ευσυνειδησία είναι προσωπικό θέμα του καθενός και δεν γνωρίζω πως μπορεί να καλλιεργηθεί μαζικά.

ακριβως οπως τα λες μονο με αρση μονιμοτητας ισως γινοταν μια καποια αλλαγη ,αλλα το πιθανοτερο ειναι να ριξουν την κυβερνηση που θα ψηφισει κατι τετοιο παρα να προσπαθησουν να αλλαξουν νοοτροπια...μη πας μακρια δεν εχεις ακουσει να λενε ...αα μπες στο δημοσιο να σωθεις καλα λεφτα και ξεκουραστα...τι να εννοει ο ποιητης αραγε;; ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 01:44:40 am »

dimstella σε βλέπω να αρχιζεις το κάπνισμα ξανά :D

μετά από 21 χρόνια συστηματικού καπνίσματος (θέλω να) πιστεύω πως έχω "τελειώσει το θέμα". Το κάπνισμα είναι το μόνο λάθος στη ζωή μου για το οποίο έχω μετανοιώσει, και ώρα που έχω το "πάνω χέρι" δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.

την καλημέρα μου

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 17, 2009, 01:52:54 am »

dimstella σε βλέπω να αρχιζεις το κάπνισμα ξανά :D

μετά από 21 χρόνια συστηματικού καπνίσματος (θέλω να) πιστεύω πως έχω "τελειώσει το θέμα". Το κάπνισμα είναι το μόνο λάθος στη ζωή μου για το οποίο έχω μετανοιώσει, και ώρα που έχω το "πάνω χέρι" δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.

την καλημέρα μου

φαινεται βρε γι αυτο εβαλες και το χαρακα...σαν τοτς φανταρους... ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:06:14 »

Αποσυνδεδεμένος desperino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 04:47:42 pm »
Μπήκα στο site που έδωσες και διάβασα τη συζήτηση,παρόλο που κάποιο μέρος της πρέπει να ήταν σβησμένο.
Δε θα σχολιάσω τις απόψεις ,γιατί δεν το θεωρώ σωστό να περιφέρω και να μεταφέρω τις απόψεις των άλλων από δω εκεί και  από κει εδώ.
Καθετί πρέπει να λέγεται όταν ο άλλος έχει τη δυνατότητα  να απαντήσει. Αυτά που λέτε εδώ δεν μπορούν να απαντηθούν,παίρνουν τη μορφή πώς το είπατε;καταγγελίας
Αν καταγγέλουμε όμως και συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων ,που μπορεί να είναι και άστοχες, τι θα κάνουμε με τις τόσες άλλες τεραδώδεις  απόψεις που κυκλοφορούν ; Συμπεριλαμβάνω και την άρση της μονιμότητας σε αυτές και άλλες που διάβασα παραπάνω. Ψυχραιμία ,αυτοσυγκράτηση και όχι χαρακτηρισμοί βοηθούν πάντα.Φιλικά..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 05:16:49 pm »
Μπήκα στο site που έδωσες και διάβασα τη συζήτηση,παρόλο που κάποιο μέρος της πρέπει να ήταν σβησμένο.
Δε θα σχολιάσω τις απόψεις ,γιατί δεν το θεωρώ σωστό να περιφέρω και να μεταφέρω τις απόψεις των άλλων από δω εκεί και  από κει εδώ.
Καθετί πρέπει να λέγεται όταν ο άλλος έχει τη δυνατότητα  να απαντήσει. Αυτά που λέτε εδώ δεν μπορούν να απαντηθούν,παίρνουν τη μορφή πώς το είπατε;καταγγελίας
Αν καταγγέλουμε όμως και συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων ,που μπορεί να είναι και άστοχες, τι θα κάνουμε με τις τόσες άλλες τεραδώδεις  απόψεις που κυκλοφορούν ; Συμπεριλαμβάνω και την άρση της μονιμότητας σε αυτές και άλλες που διάβασα παραπάνω. Ψυχραιμία ,αυτοσυγκράτηση και όχι χαρακτηρισμοί βοηθούν πάντα.Φιλικά..

επειδη εγω μιλησα για την αρση...ναι λοιπον και το πιστευω ,γιατι αν ο καθε δ.υ.δεν ειχε δεσει τον "γαιδαρο του"τοτε δεν θα υπηρχε τετοια καθυστερηση στο δημοσιο τομεα ουτε θα εκαναν την δουλεια ολοι οι stager για να μη μιλησω για τις αδειες απο την σημαια...δυστυχως φιλε μου αυτη η νοοτροπια επικρατει...σιγουρα δεν ειναι καθολικο το φαινομενο εννοειται οτι υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις  με τον κανονα ομως τι γινετε;;
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 09:48:45 pm »
Καταγγέλω την ασυνειδησία κάποιων δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται ως εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια...

dtsaki κακώς μεταφέρεις συζητήσεις και καταγγελίες από forum σε forum, ειδικά τη στιγμή που ως νέο μέλος δεν έχεις καταλάβει από τι θέση είναι αυτός που σου απαντά κάθε φορά ή ποια είναι η πρόθεσή του.

Ο Manos1 δεν είναι δημόσιος υπάλληλος που εργάζεται στην πρωτοβάθμια και μιλά από θέση ισχύος και ξύνεται και όλα τα άλλα τα χαριτωμένα που εύκολα υπέθεσαν και οι υπόλοιποι, ένας ταλαίπωρος ωρομίσθιος είναι (νομίζω καλλιτεχνικών).
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 09:57:21 pm »
Άμα είναι ωρομίσθιος καλά κάνει και ξύνεται. Για τα λεφτά που μας δίνουν και το ξύσιμο πολύ τους πέφτει.
Για τα μόρια τρέχαμε,αν είναι να μας δίνουν 8 ευρώ την ώρα (δεδομένου ότι έχουμε και ένα ρημαδοπτυχίο) μετά από 1 χρόνο στην καλύτερη και να μας κόψουν και τα μόρια
γιατί να χωλοσκάμε?
Όποιος γονιός νοιάζεται για την ποιότητα της παιδείας που παρέχετε στο παιδί του,να απαιτήσει από το κράτος να αγκαλιάσει τους καθηγητές.
Χωρίς καθηγητή δεν υπάρχει σχολείο, και όταν αυτός ο καθηγητής είναι αγανακτισμένος από τις συνθήκες ζωής του και δε ξέρει πως θα βγάλει το μήνα,το λιγότερο που τον νοιάζει είναι το επίπεδο της διδασκαλίας του.

Εγώ πάλι με τη σειρά μου,να καταγγείλω τους γονείς που θεωρούν ότι το σχολείο είναι πάρκιγκ και τζάμπα μάλιστα.

Αποσυνδεδεμένος humus

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 10:54:32 pm »
Άμα είναι ωρομίσθιος καλά κάνει και ξύνεται. Για τα λεφτά που μας δίνουν και το ξύσιμο πολύ τους πέφτει.

Και γω με την σειρά μου να καταγγείλω εσένα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:07:23 pm »
Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Εγώ βαρέθηκα να βάζω από την τσέπη μου για να πάω στου διαόλου τη μάνα.
Πέρσι πήγαινα και φτερούγιζε το είναι μου γιατί θα έμπαινα στην τάξη. Τα λεφτά ήταν λίγα,το ήξερα από την αρχή,θα αργούσαμε να τα πάρουμε (ακόμη δεν πήραμε ούτε το 1ο τρίμηνο). Δε με ένοιαζε,θα έμπαινα στην τάξη και επιτέλους θα μάζευα και κανα μόριο παραπάνω. Αν είναι να μου δίνουν 8 ευρώ την ώρα και μετά από τόσα χρόνια τρέξιμο να μου πουν ότι τζάμπα μάζευα τα μόρια,ναι θα μπαίνω στην τάξη και θα ξύνομαι. Οικονομικό κίνητρο δεν υπάρχει,τα μόρια πάνε για κατάργηση,τι θέλεις να κάνω?
Ας νοιαστεί και κανένας άλλος για την παρεχόμενη παιδεία,εγώ κουράστηκα,απογοητεύτηκα,σιχάθηκα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:11:20 pm »
την ιδια αγανακτηση νοιωθουν πολλοι αλλα δεν νομιζω να απαξιωνουν ετσι το επαγγελμα.... :-\μη ξεχναμε οτι τα παιδια δεν μας φταινε τιποτα..
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:21:19 pm »
Εγώ απαξιώνω το επάγγελμα? Αυτός που κοστολογεί τις σπουδές μου και την προσφορά μου στους μαθητές μου με 8 ευρώ την ώρα (ας μην κάνω συγκρίσεις με άλλα επαγγέλματα και γίνουμε ρεζίλι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και καλά....). Αυτός που απαιτεί να πηγαίνω σε κάθε σχολείο, όπου κι αν είναι αυτό και με αφήνει απλήρωτο δεν απαξιώνει το επάγγελμα? Αυτός που με βάζει να δίνω και να ξαναδίνω ασεπ και με εξετάζει στο γνωστικό μου αντικείμενο λες και δεν έχω πτυχίο,δεν απαξιώνει το επάγγελμα?
Αυτός που βγαίνει και μου λέει ότι με άλλους όρους μπήκα στους πίνακες και άλλοι θα ισχύσουν,δεν απαξιώνει το επάγγελμα?

ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΟ. ΈΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:38:30 pm »
μαλιστα και αντι να εχουμε την απαιτηση να κοιταξουν αυτοι τα προβληματα που μας δημιουργουν και να διεκδικησουμε κατι καλυτερο δειχνοντας τους ολο αυτο το γολγοθα, προτιμας να πεφτεις στο επιπεδο τους ;;;; αυτα μαθαινονται και ετσι βγαινουν οι χαρακτηρισμοι....
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:40:05 pm »
Ε ναι,εγώ δεν είμαι υπέρ άνω όπως όλοι διατυμπανίζετε ότι είστε.
Σάμπως και που δουλεύουμε βρίσκεται κανένας να μας παινέψει?

Δουλεύαμε γιατί μας αρέσει η δουλειά μας και αγοράζαμε στην ουσία την προυπηρεσία μας αλωνίζοντας όλη την Ελλάδα.
Για να πάρουμε μόρια. Δεν έχει μόρια? Δεν έχει και δουλειά. Τέλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 19, 2009, 11:41:49 pm από TEM »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182531
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144