0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:32:13 amτέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικούπιστευεις οτι με τον δοκιμο θα εκλειψουν τετοια φαινομενα;;
τέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:44:43 amΠαράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:32:13 amτέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικούπιστευεις οτι με τον δοκιμο θα εκλειψουν τετοια φαινομενα;; Οπωσδήποτε όχι, και το ξέρει καλά και η Διαμαντοπούλου, πως αυτές οι αρλούμπες περί δοκίμων είναι για λαϊκή κατανάλωση και άνευ ουσίας. Με τον "μπαμπούλα" και το "βούρδουλα" κανείς δεν είδε προκοπή.Τα λεχριτοφαινόμενα θα εκλείψουν όταν αυξηθεί αυτό που λέμε "ευσυνειδησία". Δυστυχώς η ευσυνειδησία είναι προσωπικό θέμα του καθενός και δεν γνωρίζω πως μπορεί να καλλιεργηθεί μαζικά.
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:32:13 amτέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικούdimstella σε βλέπω να αρχιζεις το κάπνισμα ξανά
Παράθεση από: paraxenos στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:41:37 amΠαράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 12:32:13 amτέτοιες νοοτροπίες (λεχρίτικες) πρέπει να περιθωριοποιηθούν αν θέλουμε να αυξηθούν το κύρος του επαγγέλματος και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικούdimstella σε βλέπω να αρχιζεις το κάπνισμα ξανά μετά από 21 χρόνια συστηματικού καπνίσματος (θέλω να) πιστεύω πως έχω "τελειώσει το θέμα". Το κάπνισμα είναι το μόνο λάθος στη ζωή μου για το οποίο έχω μετανοιώσει, και ώρα που έχω το "πάνω χέρι" δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.την καλημέρα μου
Μπήκα στο site που έδωσες και διάβασα τη συζήτηση,παρόλο που κάποιο μέρος της πρέπει να ήταν σβησμένο.Δε θα σχολιάσω τις απόψεις ,γιατί δεν το θεωρώ σωστό να περιφέρω και να μεταφέρω τις απόψεις των άλλων από δω εκεί και από κει εδώ.Καθετί πρέπει να λέγεται όταν ο άλλος έχει τη δυνατότητα να απαντήσει. Αυτά που λέτε εδώ δεν μπορούν να απαντηθούν,παίρνουν τη μορφή πώς το είπατε;καταγγελίαςΑν καταγγέλουμε όμως και συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων ,που μπορεί να είναι και άστοχες, τι θα κάνουμε με τις τόσες άλλες τεραδώδεις απόψεις που κυκλοφορούν ; Συμπεριλαμβάνω και την άρση της μονιμότητας σε αυτές και άλλες που διάβασα παραπάνω. Ψυχραιμία ,αυτοσυγκράτηση και όχι χαρακτηρισμοί βοηθούν πάντα.Φιλικά..
Καταγγέλω την ασυνειδησία κάποιων δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται ως εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια...
Άμα είναι ωρομίσθιος καλά κάνει και ξύνεται. Για τα λεφτά που μας δίνουν και το ξύσιμο πολύ τους πέφτει.