0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν το υπουργείο ευαγγελίζεται αξιολόγηση σε όλους και σε όλα στην εκπαίδευση θεωρώ πως είναι λάθος μια κατηγορία ανθρωπων όχι μόνο να μην αξιολογειται για να μπει στην τάξη ,αλλα να χαίρει και πληθωρα άλλων επαγγελματικών προνομίων π.χ τοποθέτηση σε σχολείο της αρεσκείαςγιατί υπάρχει το αντεπιχείρημα ότι΄΄ και εγώ θέλω παιδιά αλλά δεν μπορώ΄΄.Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με την πληθώρα ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται τα ζευγάρια αυτά.Σε σχολείο της παραμεθωρίου που υπηρέτησα συνάδελφος ,χρόνια αναπληρωτής,με τη διευκόλυνση του διευθυντή που ήταν άνθρωπος,έπαιρνε άδειες για να πετύχει τις γόνιμες ημέρες της γυναίκας του στην Αθήνα και να προχωρήσουν σε εξωσωματική.Αυτοί οι άνθρωποι ανάγκες δεν έχουν;Ή μήπως λιγότερα έξοδα;Το κράτος οφείλει να βοηθά τους πολύτεκνους με επιδόματα και όχι με έτοιμους διορισμούς γιατί αλλιώς γίνεται άδικο για τους άλλους.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας, ανάλογα με τις συνθήκες ζωής του, μπορεί να θεωρεί πιο δίκαιο το δικό του διορισμό. Προερχομαι απο πολυτεκνη οικογενεια αν και διοριστηκα μεσω ασεπ, γιατι οπως πιθανως γνωριζετε μονο οι γονεις των τεκνων δικαιουνται διορισμο. Το μονο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα οι πολυτεκνοι γονεις, εχουν αναγκη να εργαστουν,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, οχι ομως οτι κι αλλοι δεν εχουν.Μακαρι οπως προανεφερα ολοι να ειχαν δουλεια, στην τελικη η εργασια συνιστα και βιολογικη αναγκη.Παράθεση από: marinadim στις Μαρτίου 21, 2010, 04:57:58 pmΕπιτέλους, δεν υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες να διοριστούν οι πολύτεκνοι, αν το κράτος επιμένει να κάνει κοινωνική πολιτική; Θεωρεις οτι σε αλλες υπηρεσιες θα τους εστρωναν κοκκινο χαλί?Γιατι ομως να μη διαμαρτυρηθουμε τοτε και για τις υπολοιπες ειδικες κατηγοριες?Οι ομοζυγοι γιατι διοριζονται?Οι συναδελφοι με σκληρυνση κατα πλακας, γιατι? Οι καρκινοπαθεις δεν εχουν αναγκη εξισου?
Επιτέλους, δεν υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες να διοριστούν οι πολύτεκνοι, αν το κράτος επιμένει να κάνει κοινωνική πολιτική;