0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:)Πληρώθηκε κανείς ωρομίσθιος τελικά???Είμαι στην Αθήνας και τπτ ακόμη 4 μήνες απλήρωτοι!!!!!!!!!!Που θα πάει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.....
Επιπλέον σε πολλές διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας δεν έχουν ξεκαθαρίσει πως θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις. Σε μας είπαν ότι θα πληρώσουν κανονικά με βάση τα χαρτιά που τους στείλαμε και πιθανό θα αφαιρεθούν αναδρομικά τα ποσά από επόμενη μισθοδοσία. Σε άλλους ζητήσανε εκ νέου από το Γενάρη τα χαρτιά με τις νέες κρατήσεις. Πάντως επίσημη οδηγία για την περίπτωσή μας δεν έχουν και πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν καιρό να δούμε τα χρήματα από 01/2010 και μετά
Ωραία τα λέει η κυρία, Μαράκι! Καλά, δεν ντρέπονται; Μου θυμίζει όταν παλιά δούλευα σε φροντιστήριο και αργούσαν να με πληρώσουν/έκοβαν χρήματα κλπ και η φροντιστηριούχος άρχισε να κλαίγεται για την δικιά της κατάσταση (μάλιστα μου είπε ότι ακόμα δεν κατάφερε να αγοράσει κουρτίνες για το σπίτι της) για να μην ζητήσω αυτά που δικαιούμαι. Επανέρχομαι, όμως, στο φλέγον ζήτημα: υπάρχουν αναδρομικές κρατήσεις; Γιατί; Από τι θα κόψουν; Ας με διαφωτίσει κάποιος να ξέρω τι θα περιμένω.
Τι εννοείς "αναδρομικές/νέες κρατήσεις"; Έχω χάσει επεισόδια;
Εγώ πήρα σήμερα Α' Αθήνας και μου είπαν ότι για Δεκέμβρη-Γενάρη θα τα πάρουμε μέσα στον Απρίλη και Φλεβάρη-Μάρτη θα το κοιτάξουν για αμέσως μετά.Τέλεια???Αυτές οι αναδρομικές κρατήσεις τι είναι??Σε εμάς τους ωρομίσθιους θα κόψουν τίποτα όπως και στους μόνιμους??