0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 12, 2010, 11:12:13 amρε παιδια εγω μπαινω στην πρωτοβαθμια του νομου με τον κωδικο και βλεπω οτι εχω πληρωθει μεχρι Μαη 2010. αλλα κανενα απο τα ποσα που αναφερονται στην σελιδα με τα ακριβη ποσα δεν ειναι στον λογαριασμο μου. μηπως κραταει προμηθεια η τραπεζα?Είναι πολύ πιθανό. Ειδικά αν το ποσό που λείπει είναι σταθερό.
ρε παιδια εγω μπαινω στην πρωτοβαθμια του νομου με τον κωδικο και βλεπω οτι εχω πληρωθει μεχρι Μαη 2010. αλλα κανενα απο τα ποσα που αναφερονται στην σελιδα με τα ακριβη ποσα δεν ειναι στον λογαριασμο μου. μηπως κραταει προμηθεια η τραπεζα?
απο πρωτοβαθμια δ αθηνας πληρωθηκα και μετα το μαρτιο νομιζω πρεπει να ειναι απριλιος μαιος
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 15, 2010, 02:06:47 pmαπο πρωτοβαθμια δ αθηνας πληρωθηκα και μετα το μαρτιο νομιζω πρεπει να ειναι απριλιος μαιοςΕγώ πάντως που ρώτησα τηλεφωνικώς πριν απο καιρό, μου ειπαν οτι απο Δ Αθήνας α/θμια εχουμε πληρωθεί μεχρι και Ιανουάριο (η πληρωμή του έγινε τον Μάιο). Μάλλον κάνεις λάθος. Πάρε τηλέφωνο για να σιγουρευτείς. Επισης μου ειπαν χθες οτι προκειται να παρουμε καποια λεφτά μεχρι το τέλος του μήνα...Για να δούμε...
Παράθεση από: Elpida82 στις Ιουλίου 15, 2010, 03:36:04 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 15, 2010, 02:06:47 pmαπο πρωτοβαθμια δ αθηνας πληρωθηκα και μετα το μαρτιο νομιζω πρεπει να ειναι απριλιος μαιοςΕγώ πάντως που ρώτησα τηλεφωνικώς πριν απο καιρό, μου ειπαν οτι απο Δ Αθήνας α/θμια εχουμε πληρωθεί μεχρι και Ιανουάριο (η πληρωμή του έγινε τον Μάιο). Μάλλον κάνεις λάθος. Πάρε τηλέφωνο για να σιγουρευτείς. Επισης μου ειπαν χθες οτι προκειται να παρουμε καποια λεφτά μεχρι το τέλος του μήνα...Για να δούμε...πως κανω λαθος?αυτος ο λογαριασμος ειναι καινουριος και τον εχω δωσει μονο εκει και απο μαρτιο μπαινουν συνεχεια χρηματα μισθοδοσιας.μαλλον εσυ πρεπει να το ψαξεις!!!!
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 15, 2010, 09:14:56 pmΠαράθεση από: Elpida82 στις Ιουλίου 15, 2010, 03:36:04 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 15, 2010, 02:06:47 pmαπο πρωτοβαθμια δ αθηνας πληρωθηκα και μετα το μαρτιο νομιζω πρεπει να ειναι απριλιος μαιοςΕγώ πάντως που ρώτησα τηλεφωνικώς πριν απο καιρό, μου ειπαν οτι απο Δ Αθήνας α/θμια εχουμε πληρωθεί μεχρι και Ιανουάριο (η πληρωμή του έγινε τον Μάιο). Μάλλον κάνεις λάθος. Πάρε τηλέφωνο για να σιγουρευτείς. Επισης μου ειπαν χθες οτι προκειται να παρουμε καποια λεφτά μεχρι το τέλος του μήνα...Για να δούμε...πως κανω λαθος?αυτος ο λογαριασμος ειναι καινουριος και τον εχω δωσει μονο εκει και απο μαρτιο μπαινουν συνεχεια χρηματα μισθοδοσιας.μαλλον εσυ πρεπει να το ψαξεις!!!!Δεν ξέρω απο ποτε δούλεψες και απο πότε είχαν να σε πληρώσουν. Πάντως εμενα οπως ειπα αυτά μου ειπαν. Τι να ψάξω δηλαδή...Μου ειπαν οτι θα πληρωθουμε μεχρι το τέλος του μήνα..τι να πω. Δε τα έχω βάλει κάτω...γιατι απο την τράπεζα δεν βγάζω εύκολα συμπεράσματα. πρεπει ισως να παρω αναλυτικά τι καταθέσεις εχουν γινει και απο ποιον..θα δω.
Συγνώμη ρε παιδιά απο Αγροτική δεν πληρωνόμαστε όλοι; Τι μπορεί να αλλάζει απο τράπεζα σε τράπεζα;
Εγω