0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα...αναμένουμε φάση αναπληρωτών...
Παράθεση από: Isfahan στις Ιανουαρίου 07, 2010, 12:30:15 pmΚαλημέρα...αναμένουμε φάση αναπληρωτών...υπαρχει ερωτηματικο ή θαυμαστικο στο τελος της προτασης;εχεις δηλαδη καποια ενημερωση ή απλα ευχεσαι;αν ισχυει το δευτερο,ας ευχηθουμε μαζι.αν το πρωτο....ομολογησε τι ξερεις
λοιπόν, για να "κινηθεί" και λίγο αυτό το θέμα ξανά εικάζω ότι θα πάρουν μες στο Γενάρη γύρω στα 10 με 15 άτομα. (η αφεντιά μου απέξω δλδ)Αυτό το σενάριο το στηρίζω στην υποκειμενική μου εκτίμηση ότι στην προηγούμενη φάση οι φιλόλογοι μπήκαν από "σπόντα" και στο ότι περίμεναν να διορίσουν/προσλάβουν στις λοιπές ειδικότητες που εκκρεμούσαν. Παρ'όλα αυτά, ο αριθμός θα παραμείνει μικρός, γιατί τους έχουν πιάσει.. τσιγκουνιές! Πλέον μετράμε στα δάκτυλα τους αναπληρωτές ειδικοτήτων που έχουν κάνει 4-5 φάσεις ήδη..Αν δεν πάρουν και τώρα, οκ, τι να πω... καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί για φέτος και να κλειδώσουμε και το τόπικ...
Παράθεση από: marianthid στις Ιανουαρίου 09, 2010, 01:22:36 pmλοιπόν, για να "κινηθεί" και λίγο αυτό το θέμα ξανά εικάζω ότι θα πάρουν μες στο Γενάρη γύρω στα 10 με 15 άτομα. (η αφεντιά μου απέξω δλδ)Αυτό το σενάριο το στηρίζω στην υποκειμενική μου εκτίμηση ότι στην προηγούμενη φάση οι φιλόλογοι μπήκαν από "σπόντα" και στο ότι περίμεναν να διορίσουν/προσλάβουν στις λοιπές ειδικότητες που εκκρεμούσαν. Παρ'όλα αυτά, ο αριθμός θα παραμείνει μικρός, γιατί τους έχουν πιάσει.. τσιγκουνιές! Πλέον μετράμε στα δάκτυλα τους αναπληρωτές ειδικοτήτων που έχουν κάνει 4-5 φάσεις ήδη..Αν δεν πάρουν και τώρα, οκ, τι να πω... καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί για φέτος και να κλειδώσουμε και το τόπικ... ... τα κλειδιά ... που τα έχω ..., που τα έχω ...!
ΤΑ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑΗ Ποίηση είναι μια πόρτα ανοιχτή.Πολλοί κοιτάζουν μέσα χωρίς να βλέπουντίποτα και προσπερνούνε. 'Ομως μερικοίκάτι βλέπουν, το μάτι τους αρπάζει κάτικαι μαγεμένοι πηγαίνουνε να μπουν.Η πόρτα τότε κλείνει. Χτυπάνε μα κανείςδεν τους ανοίγει. Ψάχνουνε για το κλειδί.Κανείς δεν ξέρει ποιος το έχει. Ακόμηκαι τη ζωή τους κάποτε χαλάνε μάταιαγυρεύοντας το μυστικό να την ανοίξουν.Φτιάχνουν αντικλείδια. Προσπαθούν.Η πόρτα δεν ανοίγει πια. Δεν άνοιξε ποτέγια όσους μπόρεσαν να ιδούν στο βάθος.'Ισως τα ποιήματα που γράφτηκαναπό τότε που υπάρχει ο κόσμοςείναι μια ατέλειωτη αρμαθιά αντικλείδιαγια ν' ανοίξουμε την πόρτα της Ποίησης.Μα η Ποίηση είναι μια πόρτα ανοιχτή.... μήπως και οι "πόρτες" που μας αφορούν είναι ... ανοικτές;Μα που είν' εκείνα τα "κλειδιά';Θα τηλεφωνήσω σε "κλειδαρά" ..., βαρέθηκα να ψάχνω ...
Καλή μας μέρα...περιμένουμε το μάννα εξ ουρανού...