0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Μαρτίου 14, 2010, 01:26:57 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Μαρτίου 14, 2010, 12:54:20 pm Αρίστο σε ευχαριστώ εκ μέρους και των άλλων συναδέλφων που συνεργάζομαι φέτος. Μας αντιπροσώπευσες επάξια. Μέσω της επιστολής σου εξέφρασες και το δικό μας αναπάντητο ¨γιατί τόση αναξιοκρατία". Καλή συνέχεια στον αγώνα μας για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.Καλή συνέχεια, λοιπόν, κι αίσιο τέλος.Μια χρονιά ωρομίσθια και φέτος αναπλρώτρια, διαρκώς καπελωμένη από βίσματα και προνομιούχους της "κοινωνικής πολιτικής" της εκάστοτε κυβέρνησης.Σ' ευχαριστώ κι εγώ για την επιστολή σου!
Παράθεση από: GERMANOS στις Μαρτίου 14, 2010, 12:54:20 pm Αρίστο σε ευχαριστώ εκ μέρους και των άλλων συναδέλφων που συνεργάζομαι φέτος. Μας αντιπροσώπευσες επάξια. Μέσω της επιστολής σου εξέφρασες και το δικό μας αναπάντητο ¨γιατί τόση αναξιοκρατία". Καλή συνέχεια στον αγώνα μας για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.Καλή συνέχεια, λοιπόν, κι αίσιο τέλος.
Αρίστο σε ευχαριστώ εκ μέρους και των άλλων συναδέλφων που συνεργάζομαι φέτος. Μας αντιπροσώπευσες επάξια. Μέσω της επιστολής σου εξέφρασες και το δικό μας αναπάντητο ¨γιατί τόση αναξιοκρατία". Καλή συνέχεια στον αγώνα μας για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.
Καλημέρα, domenica ... και αν βρεις δός μου ἕνα βιβλίο νὰ κρύψω τὰ μάτια μου ...!
Domenica ,δεν το πιστεύω !! Η ταυτισή μας ήταν σε άλλη διάσταση...!
όσο κι αν προσπαθήσεις να κρύψεις τα μάτια ....δεν θα καταφέρεις να "κρύψεις" τη ματιά της ψυχής ....ασε που πάντα πίστευα πως υπάρχει ξεχωριστή ομορφιά στα δακρυσμένα μάτια ....Δακρυσμένα μάτια νυσταγμένοι κήποιόνειρα κομμάτια ας ήτανε να ζωστους μεγάλους δρόμους κάτω απ' τις αφίσεςστα χιλιάδες χρώματα ας ήταν να βρεθώ.Να 'ταν η καριδά μου λαμπερό αστέρινα 'ταν η ματιά μου δίκοπο μαχαίριαστραφτερό σπαθί μες το μεσημέριαστραφτερό σπαθί μες το μεσημέρι.
Καλημερα domenica.............κι ἀνεβαίνοντας πάνω στὴν ἕδρα σουἄνοιγες τὴ λύπη σου καὶ τὰ σκέπαζεςὅπως ὁ οὐρανὸς σκεπάζει τὴ γῆ.
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 16, 2010, 02:53:48 pmΚαλημερα domenica.............κι ἀνεβαίνοντας πάνω στὴν ἕδρα σουἄνοιγες τὴ λύπη σου καὶ τὰ σκέπαζεςὅπως ὁ οὐρανὸς σκεπάζει τὴ γῆ. ....και την αγάπη μου, γλυκιά aeee ...." (η αγάπη) πάντα στέγει,πάντα πιστεύει,πάντα ελπίζει,πάντα υπομένει"Επιστολή προς Κορινθίους Α' (13:7) - Αγία Γραφή
Την άλλην θέλω, εκείνην την άλλην την άλλητην παράφορη που τρέφεις για κάποιον άλλονπάλι εσύ και ικετεύειςνα σου δανείσει την αγάπη τουΚ. Δημουλά Κινουμενα σχέδια