0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:45:19 amΜόνο που ημείς βασιζόμαστε σε μια αναφορά που γίνεται εδώ, και που δεν είναι η μοναδική. ......Έγινε και καταγγελία στη
Μόνο που ημείς βασιζόμαστε σε μια αναφορά που γίνεται εδώ, και που δεν είναι η μοναδική. ......Έγινε και καταγγελία στη
Φυσικά και υπήρχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αντιρρήσεις – αντιδράσεις στην καθιέρωση του ΑΣΕΠ από... συναδέλφους - που έχουν διοριστεί με κατ’ εξαίρεση και για κοινωνικούς λόγους ρυθμίσεις - όπως οι παρακάτω: ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕ03ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ 2005 ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 231 / 31.8.2006Εκ των 106 που διορίσθηκαν από το τριαντάμηνο, έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό 2005 οι 32: 1 διοριστέος, 8 επιτυχόντες μη διοριστέοι και 23 αποτυχόντες.Εκ των 147 που διορίσθηκαν από τον ενιαίο πίνακα διορισμών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό 2005 οι 101: 4 διοριστέοι, 20 επιτυχόντες μη διοριστέοι και 77 αποτυχόντες.Τα παραπάνω στατιστικά είναι με ονοματεπώνυμο και έχουν προκύψει με τη διασταύρωση των ΦΕΚ διορισμών με τους πίνακες του ΑΣΕΠ.
Νομίζω ότι απλά προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις…Οι στρατιές διορισμών των ρυθμίσεων 16μηνου – 30μηνου – ξαναμα 30μήνου έγιναν «ένας πολύτεκνος» Την ανισότητα κάποιοι να δίνουν ΑΣΕΠ και κάποιοι φωνάζουν και διορίζονται με νομοθετικές ρυθμίσεις εσύ το διάβασες ως «μετάθεση της ευθύνης για το μη διορισμό από το κράτος, στο οποίο ανήκει, προς τους αποτυχόντες».Επιμένεις περί πλούσιων και νέων χωρίς υποχρεώσεις διοριστέων από τον ΑΣΕΠ αν και τα στατιστικά για τους μαθηματικούς και τους φυσικούς τουλάχιστον δείχνουν ακριβώς το αντίθετο!!Με κατηγορείς ότι δεν σχολίασα τα σχετικά με τους συνδέσμους που παρέθεσες, τους εξής δύο:http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_15/04/2008_266537http://www.youtube.com/watch?v=Ki-5y4DpyIgΤι ποιο ξεκάθαρο από αυτό που έγραψα ήδη παραπάνω:«Για τα φροντιστήρια, αν και αμφιβάλλω ότι βοηθούν, πολύ απλά να εφαρμοστεί ο νόμος, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση παρανομίας.»
Παράθεση από: sefe στις Ιανουαρίου 07, 2010, 02:41:34 amΝομίζω ότι απλά προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις…Οι στρατιές διορισμών των ρυθμίσεων 16μηνου – 30μηνου – ξαναμα 30μήνου έγιναν «ένας πολύτεκνος» Την ανισότητα κάποιοι να δίνουν ΑΣΕΠ και κάποιοι φωνάζουν και διορίζονται με νομοθετικές ρυθμίσεις εσύ το διάβασες ως «μετάθεση της ευθύνης για το μη διορισμό από το κράτος, στο οποίο ανήκει, προς τους αποτυχόντες».Επιμένεις περί πλούσιων και νέων χωρίς υποχρεώσεις διοριστέων από τον ΑΣΕΠ αν και τα στατιστικά για τους μαθηματικούς και τους φυσικούς τουλάχιστον δείχνουν ακριβώς το αντίθετο!!Με κατηγορείς ότι δεν σχολίασα τα σχετικά με τους συνδέσμους που παρέθεσες, τους εξής δύο:http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_15/04/2008_266537http://www.youtube.com/watch?v=Ki-5y4DpyIgΤι ποιο ξεκάθαρο από αυτό που έγραψα ήδη παραπάνω:«Για τα φροντιστήρια, αν και αμφιβάλλω ότι βοηθούν, πολύ απλά να εφαρμοστεί ο νόμος, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση παρανομίας.» Νομίζω οτι προσπαθείς να πετάξεις τη μπάλα στη κερκίδα.Δηλαδή αν σου πώ "οι πολύτεκνοι" ή οι "εικοσάχρονοι που τώρα τελείωσαν το πανεπιστήμιο" θ' αλλάξει κάτι?Οι μαθηματικοί και οι φυσικοί είναι δυο κατηγορίες μόνο. Και αν δε κάνω λάθος (διόρθωσέ με αν κάνω) αυτές οι κατηγορίες έχουν τη δυνατότητα ν' απορροφηθούν διδάσκοντας υπολογιστές ως μάθημα επιλογής, οπότε ισχύουν ειδικές συνθήκες. Εγώ σου λέω ποιός έχει το πλεονέκτημα στο διαγωνισμό. Το αν αυτό το πλεονέκτημα δε "λειτούργησε" μια ή δυο φορές (δε ξέρω πόσα δεδομένα έχεις να παρουσιάσεις, και περιμένω κανένα σύνδεσμο με τα δεδομένα) στις τόσες, είναι άλλο ζήτημα. Δε μπορεί η εξαίρεση να γίνει κανόνας.Όσο για τα φροντιστήρια, φυσικά πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος... Εδώ όμως είναι το θέμα... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εφαρμόζεται ο νόμος? Δε σε βάζει σε σκέψεις?
Νομίζω οτι προσπαθείς να πετάξεις τη μπάλα στη κερκίδα.Δηλαδή αν σου πώ "οι πολύτεκνοι" ή οι "εικοσάχρονοι που τώρα τελείωσαν το πανεπιστήμιο" θ' αλλάξει κάτι?Οι μαθηματικοί και οι φυσικοί είναι δυο κατηγορίες μόνο. Και αν δε κάνω λάθος (διόρθωσέ με αν κάνω) αυτές οι κατηγορίες έχουν τη δυνατότητα ν' απορροφηθούν διδάσκοντας υπολογιστές ως μάθημα επιλογής, οπότε ισχύουν ειδικές συνθήκες. Εγώ σου λέω ποιός έχει το πλεονέκτημα στο διαγωνισμό. Το αν αυτό το πλεονέκτημα δε "λειτούργησε" μια ή δυο φορές (δε ξέρω πόσα δεδομένα έχεις να παρουσιάσεις, και περιμένω κανένα σύνδεσμο με τα δεδομένα) στις τόσες, είναι άλλο ζήτημα. Δε μπορεί η εξαίρεση να γίνει κανόνας.Όσο για τα φροντιστήρια, φυσικά πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος... Εδώ όμως είναι το θέμα... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εφαρμόζεται ο νόμος? Δε σε βάζει σε σκέψεις?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 02:49:47 amΝομίζω οτι προσπαθείς να πετάξεις τη μπάλα στη κερκίδα.Δηλαδή αν σου πώ "οι πολύτεκνοι" ή οι "εικοσάχρονοι που τώρα τελείωσαν το πανεπιστήμιο" θ' αλλάξει κάτι?Οι μαθηματικοί και οι φυσικοί είναι δυο κατηγορίες μόνο. Και αν δε κάνω λάθος (διόρθωσέ με αν κάνω) αυτές οι κατηγορίες έχουν τη δυνατότητα ν' απορροφηθούν διδάσκοντας υπολογιστές ως μάθημα επιλογής, οπότε ισχύουν ειδικές συνθήκες. Εγώ σου λέω ποιός έχει το πλεονέκτημα στο διαγωνισμό. Το αν αυτό το πλεονέκτημα δε "λειτούργησε" μια ή δυο φορές (δε ξέρω πόσα δεδομένα έχεις να παρουσιάσεις, και περιμένω κανένα σύνδεσμο με τα δεδομένα) στις τόσες, είναι άλλο ζήτημα. Δε μπορεί η εξαίρεση να γίνει κανόνας.Όσο για τα φροντιστήρια, φυσικά πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος... Εδώ όμως είναι το θέμα... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εφαρμόζεται ο νόμος? Δε σε βάζει σε σκέψεις? Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όσοι μαθηματικοί δίδασκαν Η/Υ πριν το 2000 έχουν διορισθεί με ρυθμίσεις από καιρούΑυτά ισχύουν σίγουρα για τους ΑΣΕΠ 2005 και 2007, αλλά πόσο εξαίρεση είναι στατιστικά που αφορούν 15000 υποψηφίους σε κάθε διαγωνισμό.Για συνδέσμους υπάρχουν σε κλαμπ του pathfinder αλλά αν δεν με πιστεύεις τότε μάλλον δεν θα εμπιστευτείς και τα παραπάνω κλαμπ, οπότε απομένει η μελέτη των ΦΕΚ διορισμού και των πινάκων του ΑΣΕΠ για κάθε κατηγορία ΠΕ που σε ενδιαφέρει.Προφανώς κάποιοι κερδίζουν χρήματα από την αγωνία και την ανασφάλεια των αδιόριστων – τι περίμενες να σου γράψω…
Προφανώς κάποιοι κερδίζουν χρήματα από την αγωνία και την ανασφάλεια των αδιόριστων – τι περίμενες να σου γράψω…
Α, μάλιστα. Και κάποιοι κερδίζουν χρήματα από διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχουν νέα παιδιά και τους πουλάνε ηρωίνη στους δρόμους. Αλλά το Κράτος έχει για κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους, θεσμοθετήσει ν' απαγορευεται αυτό, και να συλλαμβάνεται όποιος βρεθεί να το κάνει. Αν τώρα εσύ έβλεπες κάποιον να πουλάει ναρκωτικά μπροστά στα μάτια στυνομικού, και τον αστυνομικό να κάνει καταφανώς οτι δε βλέπει, δε θα θεωρούσες οτι κάτι δε πάει καλά? Περίμενα να μου γράψεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ κάνει το Κράτος οτι δε βλέπει την ΥΠΑΡΞΗ των φροντιστηρίων, και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν εφαρμόζει το ΝΟΜΟ. Περίμενα ακόμα να μου γράψεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ κωφεύει όταν του γίνεται ΥΠΟΔΕΙΞΗ μέσα στην ίδια τη
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:21:06 amΠαράθεση από: sefe στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:18:25 amΠαράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:08:43 amΜπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?Φαντάζομαι με τη ίδια σιγουριά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι αλλάζουν τους βαθμούς… Με τι αποδείξεις όμως?Εγώ είπα τί ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να συμβεί. Δεν είπα οτι αυτό συμβαίνει. Αλλά εσύ παρουσιάζεσαι σίγουρος γι αυτά που λες? Πώς?δλδ εσυ συναδελφε τι εχεις να πεις για την καταγγελια του συναδελφου;; θεωρεις οτι ειναι ολα καλα και δεν χρηζει περαιτερω ερευνας;; αα ξεχασα να σου πω εγω ειμαι αλλοδαπο..
Παράθεση από: sefe στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:18:25 amΠαράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:08:43 amΜπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?Φαντάζομαι με τη ίδια σιγουριά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι αλλάζουν τους βαθμούς… Με τι αποδείξεις όμως?Εγώ είπα τί ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να συμβεί. Δεν είπα οτι αυτό συμβαίνει. Αλλά εσύ παρουσιάζεσαι σίγουρος γι αυτά που λες? Πώς?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:08:43 amΜπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?Φαντάζομαι με τη ίδια σιγουριά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι αλλάζουν τους βαθμούς… Με τι αποδείξεις όμως?
Μπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 03:16:17 amΑ, μάλιστα. Και κάποιοι κερδίζουν χρήματα από διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχουν νέα παιδιά και τους πουλάνε ηρωίνη στους δρόμους. Αλλά το Κράτος έχει για κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους, θεσμοθετήσει ν' απαγορευεται αυτό, και να συλλαμβάνεται όποιος βρεθεί να το κάνει. Αν τώρα εσύ έβλεπες κάποιον να πουλάει ναρκωτικά μπροστά στα μάτια στυνομικού, και τον αστυνομικό να κάνει καταφανώς οτι δε βλέπει, δε θα θεωρούσες οτι κάτι δε πάει καλά? Περίμενα να μου γράψεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ κάνει το Κράτος οτι δε βλέπει την ΥΠΑΡΞΗ των φροντιστηρίων, και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν εφαρμόζει το ΝΟΜΟ. Περίμενα ακόμα να μου γράψεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ κωφεύει όταν του γίνεται ΥΠΟΔΕΙΞΗ μέσα στην ίδια τη
Αλλά έχουμε και το άλλο ανέκδοτο, αυτό της "αξιοκρατίας" μέσω ΑΣΕΠ. Ας δούμε ένα παράδειγμα τέτοιας αξιοκρατίας, σε υποθετική κατάσταση πάντα.Κάποιος που δίνει, πχ το 2004, κατατάσσεται στη θέση 450 με 15 μόρια. Με δεδομένο οι θέσεις των διοριστέων είναι 500, το άτομο είναι στους διοριστέους.Κάποιος που δίνει το 2008, στην ίδια ειδικότητα, κατατάσσεται στο θέση 300, με 25 μόρια, δηλαδή 150 θέσεις πιο πάνω από το διοριστέο του 2004. Με δεδομένο οτι οι θέσεις είναι 250, μένει έξω.Ακόμα και αν δεχτούμε οτι αυτοί που πηγαίνουν καλά και μαζεύουν πολλά μόρια από τον ΑΣΕΠ είναι οι άξιοι και ικανοί, ανάλογα με τα μόρια που συγκεντρώνουν, όπως πάει η "θεωρία του ΑΣΕΠ", πώς ακριβώς διασφαλίστηκε η αξιοκρατία εδώ, τη στιγμή που κάποιος που πήρε 25 μόρια, μένει έξω, και κάποιος που πήρε 15 διορίζεται?
To είδες? Είναι όλοι εργένηδες και άτεκνοι εκ πεποιθήσεως!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ σου μίλησα για ανθρώπους με οικογένειες, οι οποίοι, όταν δίνουν εξετάσεις, έχουν το μειονέκτημα!!!! Αυτό λοιπόν πώς αναιρεί το επιχείρημά μου? Μάλλον το ενισχύει.Για τους άλλους 2 συνδέσμους, δείξε μου τί θέλεις να δώ.