0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α ν προσέξεις την προβολή του γεγονότος απεικονιστικά και τη σημειολογήσεις θα καταλάβεις ότι είναι θρησκευτικό το θέμα και φυσικά εθνοτικό.Μια απορία με αυτονόητη μάλλον απάντηση..Οι μουσουλμάνοι στο κοράνι ορκίζονται στο δικαστήριο;
Παράθεση από: desperino στις Ιανουαρίου 11, 2010, 05:28:43 pmΑ ν προσέξεις την προβολή του γεγονότος απεικονιστικά και τη σημειολογήσεις θα καταλάβεις ότι είναι θρησκευτικό το θέμα και φυσικά εθνοτικό.Μια απορία με αυτονόητη μάλλον απάντηση..Οι μουσουλμάνοι στο κοράνι ορκίζονται στο δικαστήριο;Νομίζω ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος (ή στην τιμή τους, κάτι τέτοιο). Γενικά είναι απαράδεκτο σήμερα να υπάρχει τέτοια διαπλοκή Εκκλησίας-Κράτους. Όπως έχει ειπωθεί.. η Ελλάδα είναι η πιο θεοκρατική χώρα μετά το Ιράν! Ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 11, 2010, 08:33:44 pmΠαράθεση από: desperino στις Ιανουαρίου 11, 2010, 05:28:43 pmΑ ν προσέξεις την προβολή του γεγονότος απεικονιστικά και τη σημειολογήσεις θα καταλάβεις ότι είναι θρησκευτικό το θέμα και φυσικά εθνοτικό.Μια απορία με αυτονόητη μάλλον απάντηση..Οι μουσουλμάνοι στο κοράνι ορκίζονται στο δικαστήριο;Νομίζω ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος (ή στην τιμή τους, κάτι τέτοιο). Γενικά είναι απαράδεκτο σήμερα να υπάρχει τέτοια διαπλοκή Εκκλησίας-Κράτους. Όπως έχει ειπωθεί.. η Ελλάδα είναι η πιο θεοκρατική χώρα μετά το Ιράν! Ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.Δεν έσπασε όμως κανένα χέρι κανενός "αλλόθρησκου".
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 11, 2010, 09:44:52 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 11, 2010, 08:33:44 pmΠαράθεση από: desperino στις Ιανουαρίου 11, 2010, 05:28:43 pmΑ ν προσέξεις την προβολή του γεγονότος απεικονιστικά και τη σημειολογήσεις θα καταλάβεις ότι είναι θρησκευτικό το θέμα και φυσικά εθνοτικό.Μια απορία με αυτονόητη μάλλον απάντηση..Οι μουσουλμάνοι στο κοράνι ορκίζονται στο δικαστήριο;Νομίζω ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος (ή στην τιμή τους, κάτι τέτοιο). Γενικά είναι απαράδεκτο σήμερα να υπάρχει τέτοια διαπλοκή Εκκλησίας-Κράτους. Όπως έχει ειπωθεί.. η Ελλάδα είναι η πιο θεοκρατική χώρα μετά το Ιράν! Ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.Δεν έσπασε όμως κανένα χέρι κανενός "αλλόθρησκου".
Το ίδιο πράγμα λεμε. Αλλά ο φανατισμός υπάρχει και από τις δύο πλευρές και την πληρώνουν και οι δύο λαοί (αυτοί να δεις πόσα ξοδεύουν σε εξοπλισμούς...). Στην συγκεκριμένη περίπτωση της δασκάλας, προφανώς ο φανατισμός προήλθε από τη μεριά ορισμένων μουσουλμάνων της περιοχής. δεν αντιλέγω.Απλά τα ίδια θα είχαμε σε αντίστροφη περίπτωση από τύπους σαν τον Άνθιμο και ομοίους του. Αυτό προσπάθησα να εξηγήσω
Τι κρίμα κυρία δασκάλα να μη σε λένε Μάριο Ζέρβα για να απολαμβάνεις ειδική αναφορά στην πρώτη σελίδα στο σάιτ της Ο.Λ.Μ.Ε ...!
Παράθεση από: evan στις Μαρτίου 30, 2010, 11:58:37 amΤι κρίμα κυρία δασκάλα να μη σε λένε Μάριο Ζέρβα για να απολαμβάνεις ειδική αναφορά στην πρώτη σελίδα στο σάιτ της Ο.Λ.Μ.Ε ...!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++