0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 10:46:59 pmΠαράθεση από: Lucinda στις Ιανουαρίου 09, 2010, 02:35:59 pmΠαράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 08:04:44 amΜήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, είναι υποχρεωμένοι να με καλέσουν κι εγώ να αποδεχτώ ή να αρνηθώ εγγράφως. Άσε που δεν συμπληρώνω αλλού.Πέρσι κάλεσαν συνάδερφο που ήταν 15 θέσεις κάτω από μένα στην ειδική, γιατί έχουν "εικόνα" και είδαν ότι είχα 6 ώρες σε σχολείο της γενικής.Κακώς το άφησες, διότι είχες περιθώριο άλλες 5 ώρες. Το πιο σημαντικό είχες δικαίωμα επιλογής, κάτι που σου στέρησαν. Μπορεί εσύ να ήθελες να πας στην ειδική αγωγή ή να το πω και πιο ωμά μπορεί οι ώρες να ήταν περισσότερες ή να ήταν πιο κοντά στον τόπο σου ή ό,τι άλλο τελοσπάντων και να σε συνέφερε να παραιτηθείς και να πας αλλού. Εγώ πάντως δεν δουλεύω ως φιλόλογος ούτε στην γενική, ούτε στην ειδική αγωγή.
Παράθεση από: Lucinda στις Ιανουαρίου 09, 2010, 02:35:59 pmΠαράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 08:04:44 amΜήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, είναι υποχρεωμένοι να με καλέσουν κι εγώ να αποδεχτώ ή να αρνηθώ εγγράφως. Άσε που δεν συμπληρώνω αλλού.Πέρσι κάλεσαν συνάδερφο που ήταν 15 θέσεις κάτω από μένα στην ειδική, γιατί έχουν "εικόνα" και είδαν ότι είχα 6 ώρες σε σχολείο της γενικής.
Παράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 08:04:44 amΜήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, είναι υποχρεωμένοι να με καλέσουν κι εγώ να αποδεχτώ ή να αρνηθώ εγγράφως. Άσε που δεν συμπληρώνω αλλού.
Μήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;