*

Αποστολέας Θέμα: είμαι εξοργισμένη!!!  (Αναγνώστηκε 18682 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: είμαι εξοργισμένη!!!
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:45:21 pm »
Καλό είναι να παίρνετε τηλέφωνα αλλά και να πηγαίνετε και οι ίδιοι στις διευθύνσεις αν αυτό είναι δυνατό.Φυσικά έχουν τύχει διάφορα και σε μένα και γνωστούς,τραγελαφικά θα έλεγα...εδώ μας καμάρωνε διευθυντής ότι είναι στο χέρι του να μας καλέσει ή να μας..παγώσει την επόμενη χρονιά ανάλογα με την...συμπεριφορά μας απέναντι του... ::)Επίσης φέτος πήγε φίλη να υπογράψει και είδε να έχουν υπογράψει πριν από αυτή άτομα που ήταν πιο κάτω στην λίστα και φυσικά να πάρουν περισσότερες ώρες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:34 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:56:56 pm »
Καλό είναι να παίρνετε τηλέφωνα αλλά και να πηγαίνετε και οι ίδιοι στις διευθύνσεις αν αυτό είναι δυνατό.Φυσικά έχουν τύχει διάφορα και σε μένα και γνωστούς,τραγελαφικά θα έλεγα...εδώ μας καμάρωνε διευθυντής ότι είναι στο χέρι του να μας καλέσει ή να μας..παγώσει την επόμενη χρονιά ανάλογα με την...συμπεριφορά μας απέναντι του... ::)Επίσης φέτος πήγε φίλη να υπογράψει και είδε να έχουν υπογράψει πριν από αυτή άτομα που ήταν πιο κάτω στην λίστα και φυσικά να πάρουν περισσότερες ώρες...
Εδώ σε μια Διεύθυνση αρνούνται πεισματικά να μας πούνε ποια είναι η σειρά μας στον πίνακα και ποιος είναι ο τελευταίος που κάλεσαν! Λένε : "αν έρθει η σειρά σας θα σας καλέσουμε, αλλιώς όχι. Σιγά μην ψάχνουμε συνέχεια στο σύστημα τη σειρά του καθενός!" Εγώ φταίω μετά που πάει το μυαλό μου στο πονηρό; >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:59:01 pm από panickos »

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 09:20:51 pm »
Ναι...αστα...κει εγώ παίρνω και τους παρακαλάω να μου πουν την σειρά μου...πιο περιφερειακά είναι πιο ευγενικοί...είναι που θα πέσεις κάθε φορά...αν πάω στην δευτεροβάθμια θα μου τον πίνακα ή θα με ενημερώσουν για τις προσλήψεις; :-\ χλομό το κόβω...

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:58:09 am »
Μόλις μπήκα στο σπίτι από το πρωί που ξεκίνησε ο Γολγοθάς γιατί τώρα τελείωσα τη δουλειά. Είμαι ένα ράκος ψυχολογικά και σωματικά. Είναι απλώς ανεκδιήγητοι και η ιστορία θα έχει πολύ συνέχεια απ' ό,τι βλέπω.
Πήγα που λέτε με τον δικηγόρο μου. Η όλη ιστορία εκτυλίσσεται από το πρωί 8:30-9:00 ως τις δύο το μεσημέρι. Απευθύνθηκα πρώτα στο γραφείο που κάνει τις προσλήψεις. Οι υπάλληλοι μπορώ να πω ότι τα 'χασαν, αν και ένας από αυτούς επειδή είχα ένα κάποιο ύφος μπορώ να πω, αλλά συγκρατιόμουν, πήγε να μου κάνει και παρατήρηση για τον τρόπο μου. Anyway ψιλά γράμματα. Στην αρχή ο ένας τα 'ριχνε στον άλλο. Μετά, μου είπαν, ότι είναι λέει λάθος του συστήματος, το οποίο ενώ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ με εμφάνιζε στον πίνακα ειδικής αγωγής να δουλεύω με 7 ώρες. Εγώ έχω πραγματικά 7 ώρες, αλλά σε άλλο κλάδο και όχι στων φιλολόγων. Γνωρίζω όμως ότι έχω δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να απασχολούμαι σε διαφορετικούς κλάδους και 11 ώρες στον καθένα. Το θέμα ποιο είναι ότι το σύστημα έχει μία μεγάλη αδυναμία και αυτοί δεν είχαν ιδέα, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκαν. Επέμεναν λοιπόν ότι γι' αυτό δε με κάλεσαν κι ότι έχω δίκιο. Εγώ βέβαια τους ανέφερα κι άλλες περιπτώσεις εκπαιδευτικών, που αν και δούλευαν και μάλιστα ως φιλόλογοι (κι όχι σε διαφορετικό κλάδο, όπως εγώ) όταν άνοιξαν οι θέσεις ειδικής αγωγής κλήθηκαν κανονικά. Γιατί αυτοί κλήθηκαν κι εγώ όχι. Η απάντηση ήταν η ίδια ότι φταίει το σύστημα, ότι έχω δίκιο, αλλά ότι δεν μπορούν να βλέπουν και για τον καθένα ξεχωριστά αν δουλεύει στον κλάδο φιλολόγων ή σε άλλο. Γενικά επικρατούσε το χάος, αυτοί παίρναν στο υπουργείο δήθεν για να τους πει τι να κάνουν, άλλ' αντ' άλλων.
Τελικά μετά από πολλές τέτοιες άσκοπες συζητήσεις, λες και εξηγώ σε δεκάχρονο, καταλήξαμε στον προϊστάμενο, τον οποίο καταγγέλλω δημόσια για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Δεν είναι η απάθεια, η αδιαφορία και το στρατηγικό ύφος που με πείραξαν, είναι το ότι επί της ουσίας με πέταξε έξω από το γραφείο του, χωρίς καλά καλά να προλάβω να του εξηγήσω και να προλάβει να καταλάβει. Συγκεκριμένα μου είπε: "δε με ενδιαφέρει το θέμα σας, περάστε έξω κι αν θέλετε κάντε μια ένσταση."
Το καλό το παλικάρι όμως... Έχω πληροφορίες , τις οποίες μπορώ να αποδείξω ότι η "βλακεία έγινε μέσα από τη διεύθυνση, αλλά θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην εκτεθούν." Ακριβώς έτσι και ο νοών νοείτω!
Για να είμαι πιο ακριβής και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, εγώ εδώ και χρόνια δουλεύω ως μουσικός εμπειροτέχνης (αυτός είναι ο χαρακτηρισμός στις συμβάσεις που υπογράφω) και δεν έχω κανένα δικαίωμα ούτε διορισμού, ούτε τίποτα. Η προϋπηρεσία που παίρνω δεν μετράει πουθενά και για τίποτα και είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν έχω κανένα μέλλον. Πρέπει όμως όπως όλοι να κάνω μια δουλειά για τους ευνόητους λόγους. Κάθε φορά λοιπόν που κατέθετα τα χαρτιά μου ως μουσικός, αλλά και ως φιλόλογος πάντα ρωτούσα και πάντα με διαβεβαίωναν ότι η πρόσληψη στον έναν κλάδο είναι άσχετη με τον άλλο. Αυτό το αναφέρω για να μη νομίζετε ότι μαζεύω προϋπηρεσία από χίλιες μεριές.
Για να τελειώνω και να μη σας κουράζω. Έχω καταθέσει ένσταση προς τον προϊστάμενο και άλλη μία προς το ΠΥΣΔΕ. Έχω κοινοποιήσει το θέμα σε βουλευτές κάθε κόματος, σε δημοσιογράφους κι έχω μιλήσει και με δύο αθηναϊκά κανάλια. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω, έχω μπροστά μου όλους τους νόμους που λεν ότι δεν είχαν κανένα δικαίωμα να μην με καλέσουν. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, όχι για τις έντεκα ώρες, αλλά να γιατί δεν τη μπορώ την αδικία και πολύ με αδικήσαν. Έχω ηχογραφήσει τα πάντα στο κινητό μου κι αν τα βγάλω, κι όχι μόνο αυτά που λέγονταν φανερά, αλλά κι όσα μου 'λεγαν εμπιστευτικά οι υπάλληλοι θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Δεν είναι απειλές, αλλά δε θα τους περάσει ρε αυτή τη φορά. Κι εγώ η κυρία Τίποτα είμαι πρόθυμη να τα βάλω με όλο το σάπιο σύστημά τους. Αυτά που θα χάσω είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα κερδίσω, αν κερδίσω, αλλά δε μπορώ να αφήσω αυτή την τεράστια αδικία έτσι. Φτάνει με τα ρουσφέτια και τα δήθεν προβλήματα του συστήματος. Κι αν το σύστημα έχει πρόβλημα να το φτιάξουν.
Συνάδελφοι έχετε το νου σας, όπου κι αν είστε σε όποια ειδικότητα κι αν ανήκετε. Κάνουν ό,τι θέλουν! και κατηγορούν τα μηχανήματα και τους υπολογιστές. Κι οι προϊστάμενοι που θα έπρεπε να δέχονται το κόσμο με προθυμία να τον ακούσουν ή έστω να προσποιηθούν ότι τον ακούν δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας για τα θέματα μας. Όλα αυτά συμβαίνουν στην όμορφη κατά τα άλλα Καβάλα. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και θα σας κρατάω όλους ενήμερους.

Υ.Γ. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την πίκρα που νιώθω. Κι η λέξη πίκρα είναι η πιο κατάλληλη, δεν είναι ούτε οργή πια, ούτε θυμός, τίποτα, είναι μόνο πίκρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2010, 04:01:12 am από Lucinda »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:34 »

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 02:40:43 pm »

Είναι όντως θλιβερό το όλο θέμα και έχεις κάθε δίκιο να αισθάνεσαι έτσι....Ο προϊστάμενος όπως τον περιγράφεις είναι απ' τις περιπτώσεις που με  εξοργίζουν και τις συναντάς σε διάφορα επαγγέλματα. Είναι ακόμα πιο άσχημο όμως να βλέπεις την έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και τρόπων από άτομα που υποτίθεται ότι είναι σε θέση να αναλάβουν και  παιδιά σε μια τάξη.. :-\ :-\ Ο δικηγόρος σου τι πιστεύει υπάρχει περίπτωση να δικαιωθείς;
  Κράτα μας ενήμερους όπως είπες. Εύχομαι ειλικρινά να έχει αποτέλεσμα ο κόπος και η ταλαιπωρία σου!
  Εγώ σου βγάζω το καπέλο που το προσπαθείς! Να ξέρεις ότι εκπροσωπείς όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και πολλούς από μας  που έχουμε απηυδήσει απ' αυτή την κατάσταση!  Μπράβο και πάλι ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 02:45:32 pm »
Ο δικηγόρος μου είναι πολύ αισιόδοξος θα έλεγα, διότι όλοι οι νόμοι είναι με το μέρος μου. Δεν έχω σφάλει πουθενά και είναι φως φανάρι ότι η πατάτα έχει γίνει στη δευτεροβάθμια. Φταίει το σύστημα, φταίει κάποιος από κει μέσα, μικρή σημασία έχει στην παρούσα γιατί έτσι κι αλλιώς έχω δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:06:33 pm »
Δώσε τους να καταλάβουν και κράτα μας ενήμερους...

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:53:48 pm »
μαζί σου...  ;)
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 04:47:35 pm »
ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 05:02:01 pm »
Mπράβο κ από εμένα...εγώ παίρνω τηλέφωνα στις δευτεροβάθμιες...στις ποιο μεγάλες μου λένε την σειρά μου, μπαίνουν στο σύστημα ενώ σε άλλες πιο μικρές της Κεντρικής Μακεδονίας βγαίνουν κάτι άσχετοι και μου δηλώνουν όρθα κοφτά οτι δεν έχουν κενά, δεν καλούν, δεν ξέρουν με ύφος σαν να θέλω να προσληφθώ στο μαγαζί του πατέρα τους...μπάχαλο...ποιος μου λέει οτι δεν κάνουν οτι θέλουν και δεν βάζουν όποιον θέλουν...στο μαγαζί τους...γιατί έτσι την έχουν δει...πλήρης απογοήτευση...πλήρης.... :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 06:01:04 pm »
Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Έχετε κάθε δικαίωμα να γνωρίζετετα πάντα. Δεν είναι προσωπικά δεδομένα οι προσλήψεις, τα ονόματα, η σειρά σας διότι όπως λέει ο νόμος έχετε έννομο συμφέρον να γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες. Ζητάτε εγγράφως την απάντηση και πάντα το όνομα του υπαλλήλου που αρνείται να σας πει. Μην μασάτε, αν αρχίσουμε να κινούμαστε όλοι μαζί ετσί, κάτι μπορεί να πετύχουμε. Μη φοβάστε τίποτα και μην κοτεύετε! Δεν είναι τίποτα, απλοί υπάλληλοι του κράτους είναι που νομίζουν ότι είναι σημαντικό να κάθεται κανείς πίσω από ένα γραφείο και να διαχειρίζεται το χαρτομάνι. Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κάνει αυτή τη δουλειά και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις κι ας νομίζουν όλοι ότι είναι σημαντικό να δουλεύει κανείς στη δευτεροβάθμια. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την άσχημη συμπεριφορά των υπαλλήλων σςτις δευτεροβάθμιες και σε άλλες περιοχές, αλλά ως εδώ και μη παρέκει!

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 06:36:54 pm »
Εγώ έχω πραγματικά 7 ώρες, αλλά σε άλλο κλάδο και όχι στων φιλολόγων. Γνωρίζω όμως ότι έχω δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να απασχολούμαι σε διαφορετικούς κλάδους και 11 ώρες στον καθένα.

μπορείς να δουλέψεις 11 ώρες συνολικά ως ωρομίσθιος. γίνεται πχ να δουλέψεις 11ώρες ωρομίσθιος ως φιλόλογος άλλες 11 ως  γαλλικής κ.ο.κ.??? 11ώρες για κάθε ειδικότητα??δεν το νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 08:54:10 pm »
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο (δεν κατέχω καθόλου το θέμα των 2 πτυχίων) αλλά όπως και να'χει κι εγώ σε παραδέχομαι που το ψάχνεις και απαιτείς αυτά που δικαιούσαι! Μαζί σου!

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 09:39:32 pm »
μπορεις να δουλεψεις γιατι ειναι δυο διαφορετικες ειδικοτητες!εδω των αγγλικων κ ξενων γλωσσων κ οι μουσικοι μπορουν να δουλευουν 11 στην πρωτοβαθμια κ 11 δευτεροβαθμια...!!!Και γω μαζι σου!!!Μπραβο !!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)