*

Αποστολέας Θέμα: 'Ι Φάση  (Αναγνώστηκε 21134 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: 'Ι Φάση
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 03:20:04 pm »
Οι τριτεκνοι καλουνται αναπληρωτες ανεξαρτήτως επιτυχίας στον ασεπ σε ποσοστωση 20% σε καθε φάση.Υπαρχει κατοχύρωση νομική,οποιαδήποτε ένσταση γίνει είναι εκ των πραγματων ακυρη.Αυτο γίνεται πολλά χρόνια πάντως και πολλοι συνάδελφοι εχουν χάσει για λίγες θέσεις αναπληρωση λόγω των τριτεκνων.Παντως τθα πρεπει  πρωτα απο όλα να μας απασχολούν οι μειώσεις διορισμών μονίμων και αναπλ το επόμενο έτος, ενω τα κενά είναι πολλά.
Το να δουλέψει κανείς αναπληρωτής για λιγους μηνες δεν του εξασφαλίζει σίγουρα δουλειά και τον επομενο χρόνο.Αν ισχύσει η κατα  70% μειωση των αναπληρωτών, τότε συνεπαγεται οτι στον κλαδο μας θα δουλέψουν περιπου 500 άτομα(εναντι 1750 αναπλ,περυσι και φέτος).Δηλαδη κάποιοι που φέτος δουλεψαν αναπλ, θα βρεθούν άνεργοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:40:38 »

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 03:38:47 pm »
Συγνωμη εγω ειμαι διορισμενη, μπαινω στο φορουμ για να βοηθησω οσο μπορω με οσα γνωριζω, τους/τις αδιοριστους/ες συναδελφους.
"Τωρα που τελειωσες το πανεπιστημιο και εισαι μεγαλη κοπελα", πρεπει να γνωριζεις "κουκλιτσα μου" οτι οι προσφωνησεις κλπ σε ατομα ανοικεια ειναι το λιγοτερο αγενεις.

Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά δεν θυμάμαι να σου απευθύνθηκα.

Μπράβο σου, εφόσον είσαι διορισμένη και διπλά μπράβο σου που θυμάσαι το φόρουμ και μπαίνεις για να βοηθήσεις. Πες μας λοιπόν, για να μας βοηθήσεις, αν υπάρχουν και πόσα κενά στον νομό που εργάζεσαι γιατί τα παραπάνω δεν βοήθησαν καθόλου.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 03:45:16 pm »
Οι τριτεκνοι καλουνται αναπληρωτες ανεξαρτήτως επιτυχίας στον ασεπ σε ποσοστωση 20% σε καθε φάση.Υπαρχει κατοχύρωση νομική,οποιαδήποτε ένσταση γίνει είναι εκ των πραγματων ακυρη.Αυτο γίνεται πολλά χρόνια πάντως και πολλοι συνάδελφοι εχουν χάσει για λίγες θέσεις αναπληρωση λόγω των τριτεκνων.Παντως τθα πρεπει  πρωτα απο όλα να μας απασχολούν οι μειώσεις διορισμών μονίμων και αναπλ το επόμενο έτος, ενω τα κενά είναι πολλά.
Το να δουλέψει κανείς αναπληρωτής για λιγους μηνες δεν του εξασφαλίζει σίγουρα δουλειά και τον επομενο χρόνο.Αν ισχύσει η κατα  70% μειωση των αναπληρωτών, τότε συνεπαγεται οτι στον κλαδο μας θα δουλέψουν περιπου 500 άτομα(εναντι 1750 αναπλ,περυσι και φέτος).Δηλαδη κάποιοι που φέτος δουλεψαν αναπλ, θα βρεθούν άνεργοι.

Αυτό ακριβώς, θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή. Στις 24/02 θα γίνει πιθανότατα απεργία και πορεία στη οποία συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί. Όσοι από μας μπορούμε να είμαστε εκεί! Του χρόνου θα τα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο άσχημα για όλους μας αν δεν αρχίσουμε να κάνουμε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:18:06 pm »
Ε,όχι να λυπηθώ και τις τρίτεκνες.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:40:38 »

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:30:49 pm »
Ε,όχι να λυπηθώ και τις τρίτεκνες.

Αποσυνδεδεμένος Leniooo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:35:07 pm »
  Αγαπητή Astralin άλλη φορά πριν αρχίσεις τις παραινέσεις για να συνέλθουμε φρόντισε να έχεις διαβάσει πιο προσεκτικά αυτά που λέμε...Δεν εναντιώθηκε καμία στον διορισμό των τριτέκνων παραμόνο σ'αυτών που ανήκουν στον πινακα Γ. Και επαναλαμβάνω το βρίσκω πολύ άδικο κάποιοι να εξετάζονται 1 και 2και 3 φορές πριν διοριστουν και κάποιοι απλά να κάνουν τα χαρτιά τους και να μπαίνουν σε τάξεις...Μιλάμε μόνο για τις τρίτεκνες μηδενικής προυπηρεσίας δηλαδη...που δεν εχουν δώσει ποτέ ασεπ ή αν έχουν δώσει είναι αποτυχούσες.
  Κι εσύ μπορεί να μην έχεις ακόμα λόγο να τρελαίνεσαι,ρώτα όμως και την κοπέλα που περίμενε αυτή τη στιγμή 1,5 χρονο και έχασε τη σειρά της....και βασικά θεωρώ πλέον πολύ πιθανό κι άλλες να χασουμε τη σειρά μας καθώς οι τρίτεκνες του

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:55:04 pm »
παιδια για να χαλαρωσουμε λιγακι...τι πραγματα ειναι αυτα!!!!!σε οποιαδηποτε θεση δημοσιου τομεα ενα ποσοστο το καταλαμβανουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι!!!!δεν γινεται μονο εδω αυτο....δεν μας φταινε αυτοι που ειμαστε απεξω...ας ριξουμε αλλου ευθυνες και ας αγωνιστουμε για τα δικια μας!!!!!ο ασεπ απο μονος ειναι μια απατη....το μεγαλυτερο ποσοστο των εκπαιδευτικων και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους δινει εξετασεις για να εχει την συνειδηση του ησυχη και οχι γιατι περιμενει διορισμο με αξιοκρατια....στην ελλαδα ζουμε...

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:14:35 pm »
εγω πάντως γι αυτο εδωσα ασεπ, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια του. γι αυτο και διαβασα τοοοσο πολυ και επενδυσα σε αυτο. και γι αυτο και ανταμειφθηκα....ως διοριστεα β φασης..χα χα τωρα θα φανει βεβαια εκ του αποτελεσματος αν ολο αυτο είχε ουσια...(αν μας πάρουν εννοω τελικά)..

Αποσυνδεδεμένος ioulia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:24:28 pm »
λες δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση όσοι πέρασαν και είναι διοριστέοι β φάσης να μην τους πάρουν ποτέ???εγώ πιστεύω πως πρέπει να απορροφηθούν τώρα την χρονιά που μας έρχεται ή την επόμενη δεν ξέρω!!!αλλά πρέπει να γίνει!!!εδώ η Διαμαντοπούλου μιλά για πρόσληψη μόνο μέσω ΑΣΕΠ και τους διοριστέους θα τους πεί δεν διορίζεστε???

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 04:17:12 pm »
Πιστευω πως ο διορισμος μας δεν θα χαθει..δεν θέλω όμως και να μου πουν σε 2 με 3 χρονια απο τωρα θα διοριστείς. εαν πρεπει να γινουν περικοπες κάποιοι που δικαιουνται διορισμο δεν θα διοριστουν άμεσα..και αναμεσα σε αυτους ειμαστε και εμεις οι "ασεπιτες"...δεν ξερω ποιοι θα προηγηθουν..πλεον ολα τα περιμένω ???

Αποσυνδεδεμένος Leniooo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:44:09 pm »
παιδια για να χαλαρωσουμε λιγακι...τι πραγματα ειναι αυτα!!!!!σε οποιαδηποτε θεση δημοσιου τομεα ενα ποσοστο το καταλαμβανουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι!!!!δεν γινεται μονο εδω αυτο....δεν μας φταινε αυτοι που ειμαστε απεξω...ας ριξουμε αλλου ευθυνες και ας αγωνιστουμε για τα δικια μας!!!!!ο ασεπ απο μονος ειναι μια απατη....το μεγαλυτερο ποσοστο των εκπαιδευτικων και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους δινει εξετασεις για να εχει την συνειδηση του ησυχη και οχι γιατι περιμενει διορισμο με αξιοκρατια....στην ελλαδα ζουμε...

''Αυτά τα πράγματα'' είναι η άποψη μου,με την οποία μπορείς να μην συμφωνείς αλλά οφείλεις να την σέβεσαι...δεν το κατάλαβα αυτό δηλαδη...μάλλον εσύ πρεπει να χαλαρώσεις λιγακι...

Αποσυνδεδεμένος Leniooo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:48:19 pm »
λες δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση όσοι πέρασαν και είναι διοριστέοι β φάσης να μην τους πάρουν ποτέ???εγώ πιστεύω πως πρέπει να απορροφηθούν τώρα την χρονιά που μας έρχεται ή την επόμενη δεν ξέρω!!!αλλά πρέπει να γίνει!!!εδώ η Διαμαντοπούλου μιλά για πρόσληψη μόνο μέσω ΑΣΕΠ και τους διοριστέους θα τους πεί δεν διορίζεστε???

Δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να χάσεις τον διορισμό σου...προσωπικά δεν βλεπω λόγο να ανησυχείς. Είσαι διοριστέα β' φάσης.-     ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:58:38 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:00:32 pm από alexel »
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:13:12 pm »
παιδια για να χαλαρωσουμε λιγακι...τι πραγματα ειναι αυτα!!!!!σε οποιαδηποτε θεση δημοσιου τομεα ενα ποσοστο το καταλαμβανουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι!!!!ο ασεπ απο μονος ειναι μια απατη....το μεγαλυτερο ποσοστο των εκπαιδευτικων και ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους δινει εξετασεις για να εχει την συνειδηση του ησυχη και οχι γιατι περιμενει διορισμο με αξιοκρατια....στην ελλαδα ζουμε...

Όντως ένα ποσοστό των προκηρυσσόμενων θέσεων καλύπτονταν μέχρι σήμερα από τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Ο ίδιος ο
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:15:28 pm από alexel »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)