PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
'Ι Φάση
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: 'Ι Φάση (Αναγνώστηκε 21159 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
annna
Έμπειρο μέλος
Απ: 'Ι Φάση
«
Απάντηση #84 στις:
Φεβρουαρίου 19, 2010, 08:10:04 pm »
Tweet
Τα γραπτά διορθώνουν μόνο καθηγητές πανεπιστημίου.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:33:00 »
julie9
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #85 στις:
Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:25:32 pm »
Εχω ακουσει την παρεδρο του παιδαγωγικου ινστιτουτου κα Γουργιωτου, να λέει σε ημεριδα οτι διορθωνουν στο ασεπ πολλοι ασχετοι βαθμολογητες τα δικα μας γραπτα,απο γεωλογους εως διοικητικους του ασεπ.
Καταγράφηκε
mogli
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #86 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:17:37 am »
ALEXEL δεν έθεσα θέμα διαφάνειας του διαγωνισμού (ισα ισα που τον υποστήριξα κ τον υποστηρίζω ..όπως ΠΡΟΕΙΠΑ ..θωρακίζει τα δικαιώματα μας) ,αλλά θέμα αξιοπιστίας! εγώ δεν είπα ούτε για εφοριακούς ούτε για διοικητικούς ..αλλά για εκπαιδευτικούς!! Εγώ το άκουσα από ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κ τη πιστεύω,όπως κ τη φίλη μου η οποία το μόνο που μου είπε είναι ότι κ η ίδια αν ήθελε θα μπορούσε να πάει!! Εκφράζω μια άποψη χωρίς ,βέβαια, να έχω απώτερους σκοπούς ,αν είναι δυνατόν! Άλλωστε ο καθένας έχει την κρίση του για να κρίνει! Πιστεύω ότι είναι ένα μειονέκτημα που πρέπει να διορθωθεί γιατί αφορά το μέλλον μας!!Κ τα( - )πρέπει να λέγονται για να διορθώνονται..
Καταγράφηκε
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..
alexel
Moderator
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
«
Απάντηση #87 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:52:49 am »
Δεν γνωρίζω ποιοι διορθώνουν.
Όμως,αν δεν είχε κατάλληλους διορθωτές το ΑΣΕΠ,το πιο εύκολο δε θα ήταν να δίνει όλα τα θέματα multiple choice?Πολύ απλή λύση,με γρήγορα αποτελέσματα και μηδενικό κόστος.
Ποιος ο λόγος να διακινδυνεύσει τη φήμη του?
Καταγράφηκε
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:33:00 »
annna
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #88 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2010, 12:31:16 pm »
Το γνωρίζω από καθηγήτρια πανεπιστημίου που βαθμολογεί και γραπτά ΑΣΕΠ.
Καταγράφηκε
julie9
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #89 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2010, 05:42:50 pm »
Σε αναλογη ερωτηση μου, οταν ειδα το γραπτό μου, οι υπάλληλοι του ασεπ μου είχαν απαντήσει οτι υπαρχουν κάποιοι καθηγητές που ηγούνται στις ομάδες διόρθωαης., όχι οτι ειναι όλοι καθηγητές παν/μιου.Και είναι πολύ λογικό,δίνουν απλώς οδηγίες διορθωσης, για αυτό υπάρχει και το φύλλο οδηγιων για τους βαθμολογητές.Παντως το ξαναλέω αποκλειεται όλοι οι διορθωτές να ειναι πανεπιστημιακοι,αφού οι τελευταιοι,ουτε τα γραπτα των φοιτητών τους δεν διορθώνουν αλλά τα δίνουν σε μεταπτυχ-διδακτορικους φοιτητές για να τα διορθώσουν.
Καταγράφηκε
ritsaki
Νέο μέλος
«
Απάντηση #90 στις:
Φεβρουαρίου 22, 2010, 08:42:56 pm »
εγω προσωπικά πιστεύω ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν με το σταγονόμετρο. Είμαι ήδη αναπληρώτρια απο τον Σεπτέμβρη αλλά φοβάμαι ότι την επόμενη σχολική χρονιά δεν θα δουλέψω...όσο για τον επόμενο ασεπ, ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάρουν αυτούς που οφείλουν να πάρουν απο τον προηγούμενο ασεπ....
Καταγράφηκε
julie9
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #91 στις:
Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:55:57 pm »
Καλα οι προσληψεις αναπληρωτων θα ειναι στο μισο αριθμό των φετινων,η Διαμαντοπουλου και σημερα το επιβεβαιωσε.Πολλοι αναπληρωτες που φετος δουλεψαν την επομενη χρονιά θα ειναι εκτος δημοσιας εκπ/σης, αλλα ακομη δεν το έχουν καταλαβει, γιατι φανταζομαι θα ειχαν ξεσηκωθει.Ελαχιστοι απεργουν και ακομη λιγοτεροι κατεβαινουν στις πορειες -απεργιες.Αν υπήρχε εστω μια μικρη πίεση ισως καποια πραγματα να ήταν διαφορετικά.
Καταγράφηκε
alexel
Moderator
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
«
Απάντηση #92 στις:
Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:22:19 pm »
Απεργίες,πορείες.Αυτά για τους περισσότερους είναι ψιλά γράμματα.
Δε θυμάμαι πότε ήταν,αλλά η ΔΟΕ είχε κηρύξει απεργία με πρώτο αίτημα την απόσυρση της διάταξης για την πρωινή ζώνη(7-8).Ενημέρωσα κάποιες συναδέλφισσες.
Ξέρεις πόσες απεργήσαμε σε όλο το νομό?
2
Όταν συνάντησα μάλιστα τις συναδέλφισσες που είχα ενημερώσει,μου το λέγανε και γελούσανε.
Αφασία.
Καταγράφηκε
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.
julie9
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #93 στις:
Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:58:43 pm »
Καλά ας μεινουμε λιγο ακομη στην αφασία και απο Σεπτεμβρη όσοι ειμαστε αναπληρωτές θα μεινουμε άνεργοι και οι μονιμοι με 30αρια τμήματα.
Καταγράφηκε
zoi83
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #94 στις:
Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:47:17 am »
Συγνωμη να ρωτησω κατι? αν δεν διορισει φετος καθολου μονιμους ή διορισει λιγοτερους, τοτε δεν θα πρεπει να παρει περισσοτερους αναπληρωτες για να καλυφθουν τα κενα που θα δημιουργηθουν εφοσον δεν θα διορισει μονιμους? δεν καταλαβαινω! δηλαδη αν δεν διορισει ατομα και δεν παρει και αναπληρωτες ποιος θα παει στις ταξεις?
Καταγράφηκε
julie9
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #95 στις:
Φεβρουαρίου 23, 2010, 10:09:06 am »
Συμφωνα με την Διαμαντοπ θα κανει συγχωνευσεις στην επαρχια,θα φερει όλους τους αποσπασμενους μονιμους και θα μεγαλωσει πολύ τα τμηματα.Χθες ειπε οτι στοχος της ειναι την νεα χρονια να λειτουργησει με το 50%μονιμων και αναπληρωτων.
Και όσο για την φημη οτι δεν υπάρχουν πολλοι νηπ/γοι αποσπασμενοι ειναι λαθος περυσι στο γραφειο που ήμουν στην διαθεση ηταν 3 νηπ/γοι,2 δασκαλοι και φέτος υπήρχε η τάση να μην δινουν αποσπασεις σε δασκαλους αλλά να παιρνουν νηπ/γους(φιλη μου μονιμη αποσπαστηκε σε γραφειο και ειναι 4 νηπ/γοι,1 δασκαλα).Τελοσπάντων οχι οτι με τους αποσπασμενους μπορει να καλυψει τα κενα γιατι πάντα υπάρχουν πολλές αναγκες ωστοσο ο αριθ των αποσπασμενων νηπ/γων ειναι σημαντικός.Το ζητημα ειναι οτι η Διαμαντ δεν ενδιαφερεται ουσιαστικά για την εκπ/ση, βγαζει το συστημα άχρηστο,τους εκπ/κους ακαταρτιστους παιδαγωγικά, ωστε να δικαιολογησει τις μειώσεις διορισμων και τις αλλες τακτικες που εχει εξαγγειλει(3 χρονια στον τοπο διορισμου).
Καταγράφηκε
ioulia
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #96 στις:
Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:05:25 pm »
υπομονή θα φανει τι θα γίνει.....
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:09:29 pm από P.A.
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »