Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο δουλέυουμε κανονικά; Δεν είδα τίποτα για απεργία...
Και επειδή το θέμα είναι η απεργία...εφόσον αυριο θα πάτε στο σχολείο μια και δεν έχει απεργία (απ'όσο ξέρω) όσοι διδάσκετε αρχαία,ιστορία και ανθρωπιστικά μαθήματα γενικά...τι θα πείτε σ'αυτά τα παιδιά...;; Για την δημοκρατία,για τους ένδοξους προγόνους μας, για την γαλλική επανάσταση και τις αξίες της,για τα ανθρώπινα δικαιώματα...;;; Τι...;; Πώς θα κοιτάξετε τα παιδιά στα μάτια και θα τους πείτε τόσο ασύστολα ψεύδη...;; Πώς μας έχουν καταντήσει έτσι....;;;
Και επειδή το θέμα είναι η απεργία...εφόσον αυριο θα πάτε στο σχολείο μια και δεν έχει απεργία (απ'όσο ξέρω) όσοι διδάσκετε αρχαία,ιστορία και ανθρωπιστικά μαθήματα γενικά...τι θα πείτε σ'αυτά τα παιδιά...;; Για την δημοκρατία,για τους ένδοξους προγόνους μας, για την γαλλική επανάσταση και τις αξίες της,για τα ανθρώπινα δικαιώματα...;;; Τι...;;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 20, 2011, 09:32:04 pmΚαι επειδή το θέμα είναι η απεργία...εφόσον αυριο θα πάτε στο σχολείο μια και δεν έχει απεργία (απ'όσο ξέρω) όσοι διδάσκετε αρχαία,ιστορία και ανθρωπιστικά μαθήματα γενικά...τι θα πείτε σ'αυτά τα παιδιά...;; Για την δημοκρατία,για τους ένδοξους προγόνους μας, για την γαλλική επανάσταση και τις αξίες της,για τα ανθρώπινα δικαιώματα...;;; Τι...;; Λώρα μου, εγώ λέω να τους πω για έναν άνεργο οικοδόμο που υπερασπίστηκε το δικαίωμα μου να έχω εργασία και το δικαίωμα τους να έχουν δωρεάν σχολείο. Λες να μη προαχθώ από την υπηρεσία, αν το κάνω;
Λώρα μου, εγώ λέω να τους πω για έναν άνεργο οικοδόμο που υπερασπίστηκε το δικαίωμα μου να έχω εργασία και το δικαίωμα τους να έχουν δωρεάν σχολείο. Λες να μη προαχθώ από την υπηρεσία, αν το κάνω;
Και κάτι ακόμη...άνοιξα το pde πριν λίγο και περίμενα τουλάχιστον 3 τόπικ στα οποία να πέφτουν βροχή τα μηνύματά μας...Απογοητεύτηκα...Αυτή είναι η συμμετοχή μας έστω και ηλεκτρονικά (γιατί για την άλλη δεν το συζητάω...) ;;; Τόσο μας νοιάζει....;;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 20, 2011, 09:40:36 pmΚαι κάτι ακόμη...άνοιξα το pde πριν λίγο και περίμενα τουλάχιστον 3 τόπικ στα οποία να πέφτουν βροχή τα μηνύματά μας...Απογοητεύτηκα...Αυτή είναι η συμμετοχή μας έστω και ηλεκτρονικά (γιατί για την άλλη δεν το συζητάω...) ;;; Τόσο μας νοιάζει....;;
αυτά τα αποβράσματα είναι το προσωπείο του φασισμού και τίποτε άλλο...μόνο που δεν ξέρουν τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ πως είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης που ονομάζεται "φασισμός" και πως αύριο κιόλας αν θέλει το σύστημα τους πετάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τους χρησιμοποίησε!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! [/b][/b]
Αν μπαίνανε στη συγκέντρωση θα μας σκότωναν, γιατί δεν είχαμε τίποτα να προφυλαχτούμε, εκτός από πλαστικές σημαίες, ενώ αυτοί είχαν πυροσβεστήρες, μάρμαρα, μολότωφ και δακρυγόνα.Οι φοιτητές και οι οικοδόμοι τρώγοντας πολύ ξύλο και ρίχοντας ακόμα περισσότερο κατάφεραν να τους απωθήσουν. Ξανασυγκεντρωθήκαμε στη πλατεία και μείναμε ως τις 5:00.