Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω ημουν στη πορεια του ΠΑΜΕ την ωρα των γεγονοτων και συμφωνω με το συναδελφο jimy100 Δεν εχω αναγκη καμίας τηλεορασης και κανενός δημοσιογράφου για να με πεισουν.....
Τώρα εγώ τι να πω; Ας κατεβαίνατε στη συγκέντρωση να βλέπατε! Οι ομάδες περιφρούρησης έφαγαν πολύ ξύλο! Τις ασπίδες που ακριβώς θα τις έβρισκαν; Αστυνομία είναι το ΠΑΜΕ; Σοβαρευτείτε, δε φτάνει που οι άνθρωποι τις έφαγαν, δε φτάνει που θρήνησαν νεκρό για να διαφυλάξουν τη διαδήλωση, βγαίνουν και νεόκοποι επαναστάτες από τον καναπέ και κάνουν υποδείξεις και σχόλια!Τις φώτο με τους μπαχαλάκηδες που έφεραν αστυνομικά γκλομπς και χτυπούσαν διαδηλωτές δεν τις είδατε; Το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω δεν το είδατε;
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ
Παράθεση από: RevolutionNow! στις Οκτωβρίου 21, 2011, 10:16:22 amΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ
Το ΟΧΙ αποκτά σήμερα άλλη διάσταση για τα 10.000.000 Έλληνες, κόντρα στα 154 ναι που ψελλίστηκαν χτες στη
Παράθεση από: rozy4 στις Οκτωβρίου 21, 2011, 10:49:42 am Το ΟΧΙ αποκτά σήμερα άλλη διάσταση για τα 10.000.000 Έλληνες, κόντρα στα 154 ναι που ψελλίστηκαν χτες στη
Επειδή βρισκόμουν ακριβώς πίσω από την αλυσίδα του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα,είδα μεγάλους όγκους μαρμάρου να εκσφενδονίζονται τυφλά στο πλήθος από παιδιά με προφανή ψυχοπαθολογικά προβλήματα.Είδα κεφάλια να ανοίγονται μπροστά μου και ηλικιωμένους ανθρώπους να δείχνουν πολύ περισσότερο κουράγιο από εμάς που δυστυχώς έχουμε γίνει μαλθακοί.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟ
Οι "κουκουλοφόροι" αποδεικνύεται περίτρανα ότι μπορεί να είναι είτε:α) παντελώς ανεγκέφαλοι, γιατί αλλιώς θα ξέσπαγαν την οργή τους εκεί που χρειάζεται (νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω πού) και όχι σε μεροκαματιάρηδες διαδηλωτές ούτε καν σε μεροκαματιάρηδες αστυνομικούς ή αλλιώςβ) απλοί βαλτοί προβοκάτορες.Τίποτα άλλο δεν μπορώ να δω σε όσα έγιναν.Σε άλλο κλίμα τώρα, μπράβο στους εργαζόμενους στο υπουργείο http://news247.gr/ellada/politiki/gioyxaismata_mesa_sto_ypoyrgeio.1419611.htmlΠού θα πάει, κάποια στιγμή θα το καταλάβουν ότι δεν τους θέλουμε και θα σηκωθούν να φύγουν!