Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=48518 Κουκουλοφόρος δίνει εντολές σε διμοιρία των ΜΑΤ!!!!
-Γιατί την ώρα που δεχόμασταν την επίθεση και είχαμε υποχωρήσει στο μισό της πλατείας Συντάγματος οι κουκουλοφόροι δεν ανέβαιναν πάνω, αφού στόχο είχαν τη βουλή; Γιατί συνέχισαν να πιέζουν τη περιφρούρηση να σπάσει, ώστε να ξεχυθούν ανάμεσά μας;
-Γιατί όταν φύγαμε και φύγανε και οι τελευταίοι διαδηλωτές άλλων μπλοκ ηρέμησαν; Δεν είχαν στόχο τη βουλή;
-Γιατί δε μας πετούσαν δακρυγόνα μόνο για να διαλυθούμε και είχαν μάρμαρα, πυροσβεστήρες και καδρόνια;
-Γιατί τα γεγονότα έγιναν 2:30, όταν έκλειναν τα μαγαζιά και συγκεντρωνόταν περισσότερος κόσμος στο Σύνταγμα;
-Γιατί επιτέθηκαν μόνο στο ΠΑΜΕ;
-Γιατί η επίθεση ξεκίνησε μέσα από το μπλόκο του "Δε πληρώνω" και όταν υποχωρούσαν κρύβονταν ανάμεσά τους;
Υ.Γ.Αγαπητή μου LK,εννοείται πως δεν με πειράζει το ότι γράφεις λάθος για δεύτερη φορά το ψευδώνυμό μου ,όμως ξέρεις από το διάλογο που έχουμε μέσω π.μ. πως το να με εντάσσεις σε οποιαδήποτε ιδεολογία αποτελεί για εμένα ύβρη.Μην με αναφέρεις λοιπόν σε παρακαλώ ως αυτόν "που έχει εντελώς διαφορετική ιδεολογία".Ευχαριστώ
bala τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που έγραψες τώρα;Αρχίζω να φοβάμαι για τον τρόπο που σκεφτόμαστε..δε φταίνε τα χημικά,με κάτι μας ψεκάζουν όλους δεν εξηγείται αλλιώς..
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί την ώρα που δεχόμασταν την επίθεση και είχαμε υποχωρήσει στο μισό της πλατείας Συντάγματος οι κουκουλοφόροι δεν ανέβαιναν πάνω, αφού στόχο είχαν τη βουλή; Γιατί συνέχισαν να πιέζουν τη περιφρούρηση να σπάσει, ώστε να ξεχυθούν ανάμεσά μας;Γιατί είχαν παίξει με το παμε ξύλο και είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Μην ξεχνάς ότι οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν συντονιστή-καθοδηγητή, λειτουργεί ο καθένας μόνος του, με το θυμικό του και όχι την λογική.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί όταν φύγαμε και φύγανε και οι τελευταίοι διαδηλωτές άλλων μπλοκ ηρέμησαν; Δεν είχαν στόχο τη βουλή;Γιατί μετά πλάκωσε τόση αστυνομία, που δεν μπορούσε να κουνηθεί ρούπι. Μέχρι και μέσα από το μετρό βγαίναν αστυνομικοί.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί δε μας πετούσαν δακρυγόνα μόνο για να διαλυθούμε και είχαν μάρμαρα, πυροσβεστήρες και καδρόνια; Οι μπαχαλακηδες δεν έχουν δακρυγόνα, Τα δακρυγόνα φαίνεται να πέφτουν από την μερία του παμε, χωρίς βέβαια να λέω ότι τα ρίχνει και το παμε.Το κύριο όπλο των μπαχαλάκηδων είναι οι μαρμαρόπετρες. Αυτά είχαν , με αυτά έκαναν την φασαρία τους.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί τα γεγονότα έγιναν 2:30, όταν έκλειναν τα μαγαζιά και συγκεντρωνόταν περισσότερος κόσμος στο Σύνταγμα; Γιατί αυτή είναι η τακτική των μπαχαλάκηδων, επιτίθονται και μετά κρύβονται στο πλήθος.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί επιτέθηκαν μόνο στο ΠΑΜΕ; Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν επιτέθηκαν αρχικά στο παμε όλοι μαζί. Αρχικά όμως βρέθηκαν 10-20 ατομα να πετάνε πέτρες στο παμε. Οι μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες τόσοι ήταν.Το παμε, για να αντιδράσει έκανε ένα κύκλο πίσω από την αλυσίδα του. Επειδή όμως αυτοί οι 10-20 εξακολουθούσαννα πετάνε πέτρες, το παμε, λόγω του μη αμυντικού εξοπλισμού του, δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Η επίθεση όμως αυτή εξαγρίωσε τους υπόλοιπους αναρχο-δεξιο-αριστεριστές, που δεν ήταν 10-20 αλλά χιλιάδες, και έτσι έγινε το σώσε.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:30:22 pm-Γιατί η επίθεση ξεκίνησε μέσα από το μπλόκο του "Δε πληρώνω" και όταν υποχωρούσαν κρύβονταν ανάμεσά τους; γιατί είναι η τακτική τους, να κρύβονται στις μη περιφρουρημένες πορείες.
Παράθεση από: rublev στις Οκτωβρίου 21, 2011, 05:37:25 pmΥ.Γ.Αγαπητή μου LK,εννοείται πως δεν με πειράζει το ότι γράφεις λάθος για δεύτερη φορά το ψευδώνυμό μου ,όμως ξέρεις από το διάλογο που έχουμε μέσω π.μ. πως το να με εντάσσεις σε οποιαδήποτε ιδεολογία αποτελεί για εμένα ύβρη.Μην με αναφέρεις λοιπόν σε παρακαλώ ως αυτόν "που έχει εντελώς διαφορετική ιδεολογία".Ευχαριστώ Εντάξει, ας πούμε κοσμοαντίληψη ή ό,τι άλλο θες. Εννοούσα, πάντως, ότι δε συμφωνείς με το ΚΚΕ. Δε σε εντάσσω κατά τ' άλλα σε καμία πολιτική ιδεολογία. Επικαλέστηκα το όνομά σου, γιατί μάλλον τα δικά σου μάτια είναι πιο αντικειμενικά από τα δικά μου ως προς το τι είδαν. Εγώ πιστεύω στο πολιτικό χώρο με τον οποίο διαδήλωνα. Εσύ όχι και δικαίωμά σου. Πάντως, και οι δυο είδαμε τα ίδια πράγματα. Δεν επικαλέστηκα το όνομά σου για κανέναν άλλο λόγο και δε θα το πράξω άλλη φορά.
Εσύ, βρε Bala, πώς γνωρίζεις αν οι μπαχαλάκηδες έχουν αρχηγό ή όχι; Από βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί πάμπολες φορές φαίνεται να συνομιλούν με αστυνομικούς ή να δίνουν εντολές σε αστυνομικούς.
Οι κουκουλοφόροι μας πετούσαν δακρυγόνα. Δε θα μου πεις και ότι δεν έβλεπα τι γινόταν, εκτός και ήσουν και εσύ στο Σύνταγμα.
Το βίντεο που επικαλείσαι δε εστιάζει να φανεί ότι ήταν μέλος του ΠΑΜΕ αυτό που πέταξε το δακρυγόνο.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:23:16 pmΕσύ, βρε Bala, πώς γνωρίζεις αν οι μπαχαλάκηδες έχουν αρχηγό ή όχι; Από βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί πάμπολες φορές φαίνεται να συνομιλούν με αστυνομικούς ή να δίνουν εντολές σε αστυνομικούς.Αυτοί που λες δεν είναι οι μπαχαλάκηδες, είναι οι προβοκάτορες. Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:23:16 pmΟι κουκουλοφόροι μας πετούσαν δακρυγόνα. Δε θα μου πεις και ότι δεν έβλεπα τι γινόταν, εκτός και ήσουν και εσύ στο Σύνταγμα.Μιλάω για την στιγμή της πρώτης σύγκρουσης. Εκεί φαίνεται, οι προβοκάτορες ρίχνουν κροτίδα προς το παμε, και αρχίζουν τις πέτρες. Το παμε αναγκαστικά επιτίθεται, και την ώρα της επίθεσης του παμε προς τον κόσμο, τουλάχιστον δύο δακρυγόνα από την μερία του παμε φαίνεται να εκτοξεύονται.Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:23:16 pmΤο βίντεο που επικαλείσαι δε εστιάζει να φανεί ότι ήταν μέλος του ΠΑΜΕ αυτό που πέταξε το δακρυγόνο. όχι αλλά δίχνει ότι οι προβοκάτορες δεν ήταν μόνο εκτός της αλυσίδας, αλλά και εντός αυτής.