Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Rozy ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για την Πέμπτη;θέλω να πω,θα χρειαστεί να κάνω χρήση της δίωρης διευκολυντικής στάσης,αλλά αν δεν έχει οργανωθεί κάτι στο Ηράκλειο;;;αίσχος καμία ενημέρωση στην Κρήτη
Προς απεργία διαρκείας στα σχολείαhttp://www.nooz.gr/greece/se-apergia-diarkeias-prosanatolizontai-oi-daskaloiΜετά τους εκπαιδευτικούς συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ και οι συνάδελφοί τους της ΔΑΚΕ προτείνουν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες μετά την τριήμερη απεργία στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου, ημέρες συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη
γειά σας!!ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης αποφάσισα να απεργήσω δεδομένων και αυτών που συμβαίνουν στη χώρα μας...ωστόσο όταν το συζήτησα με μια συνάδελφο σε άλλη πρωτοβάθμια από τη δικιά μου, μου είπε οτι ο προιστάμενος της είπε οτι αν απεργήσει θα χάσει πέραν του μισθού της και μόρια που θα έπαιρνε κάθε μέρα..ισχύει κάτι τέτοιο?αν ναι θα ήθελα να ξέρω τα δικαιώματα μου..πάντως όπως και να έχει εγώ θα απεργήσω αφού όπως είπα και στη συνάδελφο τα μόρια τι να τα κάνω άφου όλα έχουν γίνει ένα μπουρ...ο....