0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς με όλα αυτά που μαθαίνετε έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με το διάβασμα για το Ασεπ; Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι με τα όσα γράφονται κατά καιρούς...Διαβάζαμε πολύ για να τα καταφέρουμε με τις πανελλήνιες και να μπούμε στο Πανεπιστήμιο της αρεσκείας μας, έπειτα σπουδάσαμε 4 χρόνια (άλλοι παραπάνω) για να τελειώσουμε το Πανεπιστήμιο και τώρα για να διοριστούμε θα πρέπει να καταφέρουμε να είμαστε στους πρώτους!!! Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όσο ήμουν στη σχολή (νηπιαγωγός σπούδασα) οι καθηγητές μας ήταν αισιόδοξοι για το ότι τώρα θα αρχίσουμε να διοριζόμαστε κι εμείς. Τώρα, δεν έχω διάθεση να διαβάσω όσο θα μπορούσα να είχα. Μου αρέσει το διάβασμα και στο Πανεπιστήμιο ήμουν άριστη. Στο διάβασμα όμως με τέτοιο ανταγωνισμό, πιστεύω ότι δε μπορώ να τα καταφέρω.
Αν δε χωράμε όλοι τότε να σταματήσουν να δέχονται τα Παιδαγωγικά Πανεπιστήμια κι άλλους φοιτητές. Ούτως ή άλλως αν οι φοιτητές αυτοί αργότερα δε βρουν δουλειά θα μετανιώσουν που ήθελαν να μπουν στη συγκεκριμένη σχολή. Είμαστε μια μικρή χώρα κι έχουμε πάρα πολλούς πτυχιούχους. Κάπου είναι λογικό να μη χωράμε όλοι. Εύχομαι να ανησυχούμε άδικα, να μπορέσουμε να διοριστούμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς στη χώρα μας
Παράθεση από: maklin στις Ιανουαρίου 15, 2010, 04:48:22 pmΑν δε χωράμε όλοι τότε να σταματήσουν να δέχονται τα Παιδαγωγικά Πανεπιστήμια κι άλλους φοιτητές. Ούτως ή άλλως αν οι φοιτητές αυτοί αργότερα δε βρουν δουλειά θα μετανιώσουν που ήθελαν να μπουν στη συγκεκριμένη σχολή. Είμαστε μια μικρή χώρα κι έχουμε πάρα πολλούς πτυχιούχους. Κάπου είναι λογικό να μη χωράμε όλοι. Εύχομαι να ανησυχούμε άδικα, να μπορέσουμε να διοριστούμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς στη χώρα μαςΣτέλνοντας όλους τους απόφοιτους Λυκείου στα Πανεπιστήμια είναι ο μόνος τρόπος να απασχολούν τον κόσμο με κάτι...Δια βίου Μάθηση σου λέει. Αφού δεν έχεις να κάνεις κάτι, κάτσε διάβαζε μέχρι να πεθάνεις
Παράθεση από: psych@ra στις Ιανουαρίου 15, 2010, 04:53:13 pmΠαράθεση από: maklin στις Ιανουαρίου 15, 2010, 04:48:22 pmΑν δε χωράμε όλοι τότε να σταματήσουν να δέχονται τα Παιδαγωγικά Πανεπιστήμια κι άλλους φοιτητές. Ούτως ή άλλως αν οι φοιτητές αυτοί αργότερα δε βρουν δουλειά θα μετανιώσουν που ήθελαν να μπουν στη συγκεκριμένη σχολή. Είμαστε μια μικρή χώρα κι έχουμε πάρα πολλούς πτυχιούχους. Κάπου είναι λογικό να μη χωράμε όλοι. Εύχομαι να ανησυχούμε άδικα, να μπορέσουμε να διοριστούμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς στη χώρα μαςΣτέλνοντας όλους τους απόφοιτους Λυκείου στα Πανεπιστήμια είναι ο μόνος τρόπος να απασχολούν τον κόσμο με κάτι...Δια βίου Μάθηση σου λέει. Αφού δεν έχεις να κάνεις κάτι, κάτσε διάβαζε μέχρι να πεθάνεις οπα παιδια μη τα ισοπεδωνουμε ολα...αν καποιος θελει να συνεχισει ναι γιατι οχι...πρωτα σπουδαζεις για σενα και μετα για να αποκατασταθεις επαγγελματικα...
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άλλο επαγγελματικά; Έχω γνωστές κομμώτριες που έιτε δεν ήταν καλές μαθήτριες, είτε δεν ήθελαν να σπουδάσουν. Σήμερα έχουν δουλειά, άλλες έχουν ανοίξει δικό τους κομμωτήριο και βγάζουν πολύ καλά χρήματα. Εμείς μέχρι να καταφέρουμε να βγάζουμε καλά χρήματα πόσα χρόνια θα περιμένουμε και θα διαβάζουμε.....και πάλι τα χρήματα μπορεί να είναι και λιγότερα!!!