Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γω για τον ίδιο λόγο πήγα φροντιστήριο... & την "πάτησα"!!! Κανείς δεν μου έδειξε τίποτα, παρόλο που το ζήτησα.. Τα λεφτά μου όμως τα πήραν μια χαρά & χωρίς απόδειξη (τότε) "κόβοντάς" μας 100 ευρώ αντ' αυτού.. Έπρεπε να ντρέπονται που παίζουν με τον πόνο μας..Απλή συμβουλή... αν είναι να πας στον Μπόνια & έχεις την "κυρία" που ανέφερα παραπάνω, ζήτα της να δεσμευτεί ότι θα σου δώσει 1 δραστηριότητα αναπτυγμένη ολοκληρωμένα (όχι απλό σχέδιο, ούτε με βάση το παλιό Α.Π. την οποία έχει χιλιοδώσει, αλλά με το νέο Α.Π.) μπροστά στον Μπόνια & μετά να γραφτείς εκεί...
Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναφέρουν και το φροντιστήριο
(....) Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πάει φροντιστήριο κι όμως κατάφεραν να διοριστούν. Από την άλλη, κάποιοι που πήγαιναν φροντιστήριο δε διορίστηκαν. Προσωπικά πιστεύω πολύ στο ατομικό διάβασμα,(....) Αυτή είναι η γνώμη μου.
Καλησπερα butteroula στον προηγουμενο διαγωνισμο παρακολουθησα το σεμιναριο του ανοιχτου ιδρυματοσ και δν εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστημενη, καταρχην πρεπει να αναγνωρισω οτι οι σημειωσεις ηταν αρκετα καλες, περα ομως απο αυτο την ωρα του μαθηματος γινοταν μονο μια αναγνωση των σημειωσεων απο την εκαστοτε καθηγητρια και τιποτα παραπανω, και οταν ζητησαμε να αλλαξει ο τροπος που γινεται το μαθημα μιας και δεν ηταν κατι το ουσιαστικο δεν εγινε τπτ.ενα αλλο κακο ηταν οτι απο αυτους που εγραφε το site οτι θα μας κανουν μαθημα δεν εμφανιστηκαν ποτε, στη θεση τους ηρθαν συμβουλοι.και τελος ποτε σε ολη τη διαρκεια του προγραμματος δεν ασχοληθηκαν με δραστηριοτητες, και οταν ζητησαμε να μας δωθουν καποιες δομημενες δραστηριοτητες η εστω να γραψουμε εμιεις δραστηριοτητες και να μας πουν που κανουμε λαθη, μιας και οι δραστηριοτητες ειναι το κυριοτερο προβλημα ολων η απαντηση ηταν οτι αυτη δεν ηταν δικη τους δουλεια.ετσι λοιπον θεωρω οτι ειναι μια απο τα ιδια..