0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πλάκα ξεκίνησα να γράφω, αλλά βλέπω πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα...Και στην τελική, μπορούμε να κατασκευάσουμε ΕΜΕΙΣ τα σχολεία (ιδιωτικά ή έστω μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς) στα οποία θέλουμε να διδάξουμε...
.Ο πως καταλαβαινετε ασ μη θεωρουν οι γονεις οτι θα παρεχουμε καλη εκπαιδευση στα παιδια τους.Οταν ο εκπαιδευτικος θα τρεχει και δεν θα φτανει νομιζεις οτι θα πολυασχοληθει με τα παιδια .
πάντως με πληγώνει τόσο πολύ ... άλλα όνειρα είχα όταν μπήκα στο πανεπιστημίο. όχι μόνο εγώ αλλά κι εσείς και οι γονείς μας. νιώθω τόσο χαζή ... αισθάνομαι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. μας θεωρούν πρόβατα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. όσο για το ότι δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου... μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα. μεγάλα ποσά πληρώνουμε κάθε τόσο σε φπα, τεβε, εφορίες κλπ. από παντού μας τα παίρνουν και μια ζωή μέσα στο άγχος και τις απειλές της κυβέρνησης ότι θέλουν να εισπράξουν από τις καημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. αλλά με αναγκάζουν προφανώς να μείνω σε εδώ που είμαι τώρα από το να γίνω ''δημόσιος υπάλληλος''.ντρέπομαι πολύ που ζω σε αυτή τη χώρα που είναι γεμάτη ψεύτες.
Παράθεση από: gogapina στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:06:01 pmπάντως με πληγώνει τόσο πολύ ... άλλα όνειρα είχα όταν μπήκα στο πανεπιστημίο. όχι μόνο εγώ αλλά κι εσείς και οι γονείς μας. νιώθω τόσο χαζή ... αισθάνομαι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. μας θεωρούν πρόβατα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. όσο για το ότι δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου... μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα. μεγάλα ποσά πληρώνουμε κάθε τόσο σε φπα, τεβε, εφορίες κλπ. από παντού μας τα παίρνουν και μια ζωή μέσα στο άγχος και τις απειλές της κυβέρνησης ότι θέλουν να εισπράξουν από τις καημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. αλλά με αναγκάζουν προφανώς να μείνω σε εδώ που είμαι τώρα από το να γίνω ''δημόσιος υπάλληλος''.ντρέπομαι πολύ που ζω σε αυτή τη χώρα που είναι γεμάτη ψεύτες.ΜΠΡΑ
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 04:01:10 pmΓια πλάκα ξεκίνησα να γράφω, αλλά βλέπω πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα...Και στην τελική, μπορούμε να κατασκευάσουμε ΕΜΕΙΣ τα σχολεία (ιδιωτικά ή έστω μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς) στα οποία θέλουμε να διδάξουμε...πολυ καλη προταση...μια ομαδα 10 εκπαιδευτικων κανει ανετα εναν τετοιο οργανισμο...Υ.Γ μετα βεβαια θα ξαναβρεις αντιμετωπη την Διαμαντοπουλου..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ και οπως ξερεις εχει βαλει σκοπο της ζωης της να την καταργησει
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:19:21 pmΠαράθεση από: gogapina στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:06:01 pmπάντως με πληγώνει τόσο πολύ ... άλλα όνειρα είχα όταν μπήκα στο πανεπιστημίο. όχι μόνο εγώ αλλά κι εσείς και οι γονείς μας. νιώθω τόσο χαζή ... αισθάνομαι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. μας θεωρούν πρόβατα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. όσο για το ότι δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου... μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα. μεγάλα ποσά πληρώνουμε κάθε τόσο σε φπα, τεβε, εφορίες κλπ. από παντού μας τα παίρνουν και μια ζωή μέσα στο άγχος και τις απειλές της κυβέρνησης ότι θέλουν να εισπράξουν από τις καημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. αλλά με αναγκάζουν προφανώς να μείνω σε εδώ που είμαι τώρα από το να γίνω ''δημόσιος υπάλληλος''.ντρέπομαι πολύ που ζω σε αυτή τη χώρα που είναι γεμάτη ψεύτες.ΜΠΡΑ
πόσα φροντιστήρια δεν εχουν μετατραπεί σε ιδιωτικά σχολεία!!!!!!! αφού πληρώνουν που πληρώνουν οι γονείς στα φροντιστήρια ας τα στείλουν σε ιδιωτικο
Λοιπόν το σκέφτηκα καλά, θα αλλάξω επάγγελμα. Θα γίνω σύμβουλος νέων νομοσχεδιων του Υπουργείου Παραπαιδείας και δια
Παράθεση από: gogapina στις Ιανουαρίου 17, 2010, 01:06:01 pmπάντως με πληγώνει τόσο πολύ ... άλλα όνειρα είχα όταν μπήκα στο πανεπιστημίο. όχι μόνο εγώ αλλά κι εσείς και οι γονείς μας. νιώθω τόσο χαζή ... αισθάνομαι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. μας θεωρούν πρόβατα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. όσο για το ότι δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου... μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα. μεγάλα ποσά πληρώνουμε κάθε τόσο σε φπα, τεβε, εφορίες κλπ. από παντού μας τα παίρνουν και μια ζωή μέσα στο άγχος και τις απειλές της κυβέρνησης ότι θέλουν να εισπράξουν από τις καημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. αλλά με αναγκάζουν προφανώς να μείνω σε εδώ που είμαι τώρα από το να γίνω ''δημόσιος υπάλληλος''.ντρέπομαι πολύ που ζω σε αυτή τη χώρα που είναι γεμάτη ψεύτες.Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν και καμένη ως αδιόριστη εκπαιδευτικός εδώ και πολλά χρόνια. Άλλα όνειρα μπορεί να είχες αλλά το σύστημα έτσι λειτουργούσε απο το 2000 περίπου. Πρέπει οι μαθητές να εξετάζουν και την επαγγελματική αποκατάσταση και μετά να κρίνουν. Αδικία, κατά την αποψή μου, είναι για όσους μπαίνουν στο πανεπιστήμιο με α' σύστημα απορρόφησης μετά την αποφοίτηση και όταν βγαίνουν ισχύει β' σύστημα (π.χ όπως συμβαίνει τώρα). Εγώ όταν μπήκα υπήρχε η επετηρίδα και όταν αποφοίτησα υπήρχε ο ΑΣΕΠ. Αλλιώς τα είχα υπολογίσει και αλλιώς έπρεπε να πορευτώ. Οσο όμως και να ταλαιπωριέμαι δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή για το επάγγελμα που επέλεξα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι' αυτό.