*

Αποστολέας Θέμα: Αλλάζω επάγγελμα!  (Αναγνώστηκε 27600 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Αλλάζω επάγγελμα!
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 03:45:58 pm »
ή εκτός αν βρω τον πλούσιο γαμπρό να με συντηρεί κι εγώ απλά να δηλώνω αδιόριστη αλλά μορφωμένη ;D :P :P :P :P :P

εγω τον βρηκα και ηδη δηλωνω παραμορφωμενη μεγαλοαστη(=δεν ειναι που δεν βρισκω δουλεια, ειναι που ποιος δουλευει οταν μπορει να κανει ερωτα;! ;D). the very old money! 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:37 »

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 09:33:03 pm »
Ayto pou les koukla me tis kleistes portes fetos tis eida mprosta mou orthokleistes..
Den epsaxa tpt giati apo to kalokairi me eidopoiisan gia douleia s enan paidiko pou tha xekinouse ton Oktwvri...
Oxi mono de me piran alla oute kan me eidopoiisan gia to AKYRO...
Apeythynthika stin proigoumeni mou douleia k molis eixan parei mia alli...
Esteila viografika alla itan pleon poly arga...TRELO AKYRAKI...E ?
Eytyxws entelws xafnika k tyxaia mou zitisan na kanw mathima se ena paidaki...ALLA
mantepse.. d o k i m a s t i k a  leei...
GAMISETA ki afise ta lew egw..!
Opote ta paidakia poy kratas min t afineis katholou an de vreis ayto pou ithela ki egw tin "kanoniki douleia"
OUFFFFF

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 10:03:20 pm »
Εφη εφαγες πακετο....καπως ετσι την πατησα και εγω αλλα δεν το βαζουμε κατω...θα επιβιωσουμε ... ;) :)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 12:03:06 am »
Σε παιδικούς σταθμούς των δήμων μπορούμε να δουλέψουμε?? Ξέρετε συνθήκες?? Ωράριο, υποχρεώσεις, ασφάλιση, μισθός κλπ.
Θα εκτιμούσα μια εμπεριστατωμένη άποψη... Ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:37 »

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 12:20:13 am »
Σε παιδικούς σταθμούς των δήμων μπορούμε να δουλέψουμε?? Ξέρετε συνθήκες?? Ωράριο, υποχρεώσεις, ασφάλιση, μισθός κλπ.
Θα εκτιμούσα μια εμπεριστατωμένη άποψη... Ευχαριστώ..

πρέπεινα υπάρχει κάποιο άλλο θέμα σχετικό με τη δουλειά στους παιδικούς σταθμούς. εγώ δεν εχω δουλέψει ποτέ αλλά δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια. βέβαια δεν νομίζω ότι ισχύει για όλους. σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος korinad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 01:44:55 am »
Όταν είδα τον τίτλο του θέματος σκέφτηκα: "άλλος ένας σαν και εμένα".

Η αλήθεια είναι οτι παρόλο που έχω 13 χρόνια που τελείωσα, δεν έπαψα να το παλεύω για να διδάξω. Δεν μ΄ένοιαζε, ούτε με νοιάζει η σιγουριά του Δημοσίου. Όχι γιατί δεν έχω ανάγκη να νοιώσω "τακτοποιημένη κ σίγουρη" αλλά γιατί το όνειρό μου ήταν να μπω στην τάξη. Να γίνω καλύτερη απο κάτι βολεμένους που σημασία δεν έδιναν για τα παιδιά, όπως τα είχα ζήσει ως μαθήτρια και όπως τα βλέπω τώρα.Τέσσερα χρόνια έχω ξοδέψει ότι ξοδεύεται σε υλικά και ψυχικά με την ωρομισθία.Μακριά απ' όλους τους δικούς μου ν'αναρωτιέμαι συνεχώς αν έκανα καλά που κυνηγάω στα 37 μου το όνειρο κ θυσιάζω τόσα, μόνο όταν μπαίνω στη τάξη κ βλέπω χαρούμενους τους μαθητές μου ξέρω οτι άξιζε.Έστω κ χωρίς τη σιγουριά, έστω κι αν του χρόνου δε δουλέψω. Αξίζει όσο κι αν μας κράζουνε, οσο κι αν μας πολεμάνε, να γίνουμε γενικά καλοί δάσκαλοι και να αγωνιστούμε όπως μπορούμε.

Με συγχωρείτε αν έγινα "μελό" αλλά ίσως κάποιοι με καταλάβουν καλύτερα!

Υ.Γ.Ακόμα κ τώρα όταν οι μαθητές μου λένε οτι θα γίνουν εκπαιδευτικοί δεν τους αποτρέπω, αλλά τους βάζω να ψάξουν το λόγο... γιατί είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη... και πιο δύσκολος απ' όσο φαντάζονται( δεν το πιστεύουν οτι πέρνω 380ευρω το μήνα και αν).

Αποσυνδεδεμένος sham 28

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:31:12 pm »
ειλικρινά δε φαντάζεσαι πόσο με χαροποιεί το γεγονός οτι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν ουσιαστικά τη δουλειά τους παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.Η δουλειά μας είναι μαγική και για αυτό αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε.Αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε τόσο για να πετύχουμε τον πολυπόθητο διορισμό,όσο και για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά στην τάξη και αυτό να έχει διάρκεια στο χρόνο.Αυτή τη στιγμή ο αγώνας αφορά κάποιους άλλους απο τους οποίους εξαρτώμαστε προκειμένου να διοριστούμε.Την επόμενη του διορισμού όμως ο αγώνας αφορά τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό δε πρέπει να σταματάει ποτέ. Όπως έχουμε την ανάγκη να ακουστεί η φωνή του εκπαιδευτικού,έτσι και εμείς οφείλουμε να ακούμε τα παιδιά, να κατέβουμε στο ''ύψος'' τους και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους. Δύσκολο κομμάτι που απαιτεί πολύ προσωπική και συνεχή δουλειά. Δε φοβάμαι να διαχειριστώ καταστάσεις στην τάξη, ούτε τι δραστηριότητες θα κάνω. Φοβάμαι μήπως κάποια μέρα σταματήσω να ακούω και εκεί που περίμενα με αγωνία να διοριστώ, περιμένω με αγωνία να βγω στη σύνταξη.

Αποσυνδεδεμένος sissi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 10:09:24 pm »
και γω στα 39 κυνηγάω το ονειρο μου.....5 χρονια ωρομίσθια αλλα ειναι ΜΑΓΕΙΑ όταν είναι ΄με τους μαθητές μου!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 01:10:40 am »

Καθηγητής εκπαιδεύει καναρίνια να τραγουδούν

Την πρώτη θέση κατέλαβε στο πρόσφατο, 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καναρινιών Συντροφιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Περαία της Θεσσαλονίκης, ο Τρικαλινός καθηγητής Σάκης Γιώτας, ο οποίος συμμετείχε στη ράτσα των Τιμπράντος (Timbrados) με δύο "μονά". Επίσης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με μια τετράδα και το χάλκινο με άλλη, ενώ κατέλαβε τη 2η θέση στα μονά με την υψηλότερη βαθμολογία στις "νότες" floreos lentos.

Να μια καλή ιδέα ;).............μήπως να????? ;)

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 03:10:16 pm »
 :) Γεια σας!!! Χαίρομαι που υπάρχουν συνάδερφοι που το παλεύουν και αγαπάνε τη δουλειά τους!!!! Μπράβο! Αυτό είναι ελπιδοφόρο!  :D Και γω από μικρή ήθελα να γίνω εκπαιδευτικός και αγαπώ πολύ τα παιδιά!!!!  Το θέμα είναι ότι στις μέρες μας συμβαίνουν τόσα πολλά δύσκολα και παράλογα πράγματα και συναντάμε συνεχώς εμπόδια για να κάνουμε τη δουλειά μας!!! Έχω 1 1/2 χρόνο που τελείωσα τη σχολή (ΤΕΑΠΗ) με άριστα και πολλές υποτροφίες και παρόλο τις πολλές προσπάθειες και την αναζήτηση δεν έχω βρει ακόμα δουλειά!!!!! Ιδιαίτερα εδώ στην επαρχία τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και περιορισμένα!!!! Οι περισσότερες από τις συμφοιτήτριές μου και γνωστές μου (στην Αθήνα) ακόμα ψάχνουν για νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς κλπ.και δεν τους παίρνουν πουθενά!!!! Όλο θα σας ειδοποιήσουμε λένε και μετά τίποτα!!!!! Πολλές αναγκάστηκαν να δουλεύουν ημιαπασχόληση σε άσχετο αντικείμενο από αυτό που τελειώσαμε.... Όταν σήμερα ο νέος για να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά χωρίς μέσον και πελατειακές σχέσεις "τρώει πόρτα" συνέχεια και μένει στα "κρύα του λουτρού", για ποια όνειρα μιλάμε και για ποιο μέλλον???? ??? ??? ??? Φέτος είμαστε 1.000.000 άνεργοι δυστυχώς!!!!! Σε λίγο θα τρώει ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί... και μετά μιλάμε για όνειρα απατηλά και φιλοδοξίες..... Καλή συνέχεια σε όλους και καλή υπομονή!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Tryphon Odin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 03:32:32 pm »
εγώ το άλλαξα το επάγγελμα γιατί με το πτυχίο του ΦΠΨ Αθηνών στο χέρι δεν πας πουθενά
ωραία η εκπαίδευση αλλά δεν θέλω να πεινάσω κιόλας
αντί να περιμένω με τον ΑΣΕΠ μέχρι και εάν διοριστώ, πέρασα σε άλλη σχολή με το που τέλειωσα από το ΦΠΨ
και τώρα είμαι τελειόφοιτος στα οικονομικά
από την πρακτική μου στον ιδιωτικό τομέα, σε λογιστήριο, τα λεφτά είναι πολύ καλά
κι αν θέλω να συμπληρώνω το εισόδημά μου κάνω και κανα δίωρο φιλολογικά,
γιατί τα λεφτά που σου δίνει η εκπαίδευση είναι μόνο για συμπλήρωμα...

anything you say, will be used against you

Αποσυνδεδεμένος Φοίβη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 04:59:59 pm »
Καλησπέρα και απο εμένα. Εγώ δουλεύω απο τα 19 μου χρόνια σε τουριστικό γραφείο στο λογιστήριο. Πολύ πίεση, πολλές ώρες, και μια δουλειά καθόλου δημιουργική και καμία σχέση με το πτυχίο μου της νηπιαγωγού. Τα λεφτά όμως είναι καλά και πέφτουν σταθερά κάθε μήνα.
Είμαι 31 τώρα και αποφάσισα να δώσω ασεπ. Το αποφάσισα γιατί δεν αντέχω άλλο να κάνω μια δουλειά που δεν με ευχαριστεί και δεν με εκφράζει. Θέλω να δώσω πράγματα απο τον εαυτό μου. Θέλω να δουλέψω με παιδιά. Πάνω απο όλα, θέλω να αξιοποιήσω τις δικές μου ικανότητες και δεξιότητες, τη δική μου ανάγκη για κάτι δημιουργικό, για ένα επάγγελμα προσφοράς.
Είμαι 31 χρονών και δεν έχω φτιάξει δικό μου σπίτι ή οικογένεια. Όχι επειδή δεν μπορώ ή δεν θέλω. Αλλά επειδή κάτι περιμένω. Κι αυτό που περιμένω είναι μια δουλειά να με εκφράζει.
Εμένα, αντίθετα απο τους περισσότερους απο εσάς εδώ, με κούρασε η απουσία ονείρου και στόχου για πάρα πολλά χρόνια...και ο συμβιβασμός με κάτι λιγότερο απο αυτό που θέλω.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 03:30:12 pm »
συμφωνω με Ανθη !  πρακτικο πνευμα, οχι ρομαντισμους!

βεβαια αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει να ....καταθεσετε τα οπλα !!

απο επαγγελματα αν θελετε εχω να σας προτεινω καποια επικερδεστατα !!!! (χωρις εφορια)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2010, 04:07:48 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 07:43:51 pm »
συμφωνω με Ανθη !  πρακτικο πνευμα, οχι ρομαντισμους!

βεβαια αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει να ....καταθεσετε τα οπλα !!

απο επαγγελματα αν θελετε εχω να σας προτεινω καποια επικερδεστατα !!!! (χωρις εφορια)
Ηταν δεδομενο οτι θα συμφωνουσες μαζι μου Μαρκο αφου ειμαστε και οι δυο Πειραιωτες ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)